Şimdi Ara

Özel okullarla ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kreş, anaokulu, anasınıfı, özel eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleriyle ilgili her türlü soru sorabilirsiniz. İşleyiş, kurum seçimi vs.

• Kime bir şey merak etmiyor mu
  • Devlet özel arasında fark var mı
  • Maaşlar hakkında söylenenler doğru mu? Asgariden daha düşük alıyormuş öğretmenler.

• Devlet okulları daha iyiler, düzenleri oturmuş. Öğretmen profili devlet okulunda özel okullara kıyasla daha iyi. Belli başlı özel okullar harici diğerlerini önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

Maaşlar hakkında söylenenler doğru mu? Asgariden daha düşük alıyormuş öğretmenler.

Asgari ücret veriyor geneli ve ciddi stres altında çalışıyor öğretmenler. Kurum seçimi yaparken öğretmenlere verilen değeri göz önünde bulundurmak gerek. Malum taş duvar ve okul tasarımı öğretim yapmıyor.

• İlkokula başlayacak çocuk için devlet okulu mu yoksa ortalama bir özel okul mu (istanbulda ortalama diye bahsettiğim okullar aylık 10k ₺ istiyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özelde devletteki gibi yazın çalışmadan maaş alma durumu var mı?

• sazan84 S kullanıcısına yanıt

Özel okulların ekstra yapabilecekleri bir şey yok zaten. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin müfredat aynı, yöntem ve teknikler aynı. Boşuna para vermeye gerek yok inanın ki. İyi ve kötü okul yoktur. Yöntem ve teknikler köyde de aynı İstanbul merkezdeki okulda da aynı. Mühim olan aile ve öğretmen. Özel okullarda öğretmenler perişan halde oldukları için öğrencilere yeterince odaklanamıyorlar. Sadece idarelerin göz boyama çabaları var o kadar. Bunu sözde en iyi özel okulda görev yapmış birisi olarak söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha178

Özelde devletteki gibi yazın çalışmadan maaş alma durumu var mı?

Geneli hile hurda ile yazın ücret vermeme yoluna gidiyor diye biliyorum. Ama istisnalar illaki mevcut. Ha ücret verecekse de yazın etüt falan ayağına yine çalıştırıyorlar.

• Up
  • Özel okul diye apartman dan bozma okullara verirseniz pişman olursunuz. Ama Bilfen , okyanus koleji gibi okullar iyidir.
  • Valla bir sorum yok.Yaklasik 18 senedir ozel okulda okuyorum.
    8 sene ilkokul 4 sene lise suandada unide 6.senem.
    Bence ozel okullarin devlet okulundan bir farkida yok.Devlet okullari artik cok gelisti eskisi gibi degil.Ozel okulun tek avantaji yabanci dil ogrenimi
  • cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt

bu kadar sene okuduğuna göre ailen zengin

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.