Şimdi Ara

Ukrayna Hakkında Merak Ettikleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
15.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ukraynada yaşıyorum genel anlam da ukrayna hakkında merak ettiklerinizi cevaplayacağım buyrun.

NOT: EĞİTİM İÇİN GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ZAMAN ÇOK AZ ÖZELDEN YAZABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkOfEagle -- 21 Ağustos 2019; 18:34:9 >

• Ordakilerde kucak açmış seni bekliyor kanka koş!Utanmadan bunu sorman çok tuhaf Bak dostum şunu kafandan at kızları bir cinsel obje olarak görmekten vazgeç arkadaş ol dost ol... Amaç bu olmamalı günümüz türkiye şartlarında bir tek sen değil çoğu kişi böyle düşünüyor Ben her gelmemde türkiyeye kafelere oturup etrafa bakıyorum yazık cidden yazık kızlar alçak dağları ben yarattım gibi tavırlarda gülüyorum gençleri bırak orta yaşlı kesimden bile ben bir cümle duydum gençliğimden utandım kiev de khreschatyk caddesinde.Türkiyedeki Natasha kavramı çok saçma salak bişey sen gel orda insanları bak bakalım bi gerçekten öyle mi o insanların çok değil orta düzey veya bir tık altı bir geliri olsun kimseye eyvallah etmez.Ayrıca sanma ki türk gençlerine bitiyorlar esmeriz felan geç onları onlar öncedenmiş şimdi gel bak bakalım öyle mi türklerin imajı yerlerde.Araplar desen kızlara altın bilezik takıp gidiyormuş kısacası sana göre maymun gözünü açmış artık öyle kolay değil dünyanın her yerinde kız kızdır.umarım bişeyleri anlatabilmişimdir.
    Temmuz ayında 2 gün lviv 4 gün kiev olmak üzere yaklaşık 1 hafta geçirdim. Gözlemlerim şu şekilde:

1- Türklerden artık nefret ediyorlar. (5-6 farklı kızla konuştum bu konuyu) Esmer kara kuru kıllı birin görünce yol değiştirdiklerini bile duydum. Türklerin onlar için araplardan zerre farkı yok. Hepinizin oraya ucuz seks için geldiğinizi biliyor ve bundan tiksiniyorlar. Ben açık tenli ve avrupai olduğumdan açıkcası bana bu şekilde yaklaşmadılar bu sayede Türkler hakkındaki düşüncelerini mümkün olduğunca kırmaya çalıştım ama şu günlerde cebine 100$ ı atan kieve gelip şelalelerin orda kızlara cüzdanındaki doları gösterip otele davet ediyor. Bu insanlar Türklerden nefret etmesin de kimden etsin söylesenize? Araplar bile daha medeni yaklaşıyor kadınlara karşı.

2-Türk lirası olarak düşününce ülke cidden ucuz falan değil aynı şekilde alkol de öyle eskisi gibi ucuz değil. Kesinlikle tükriyeden yaklaşık bir %20-30 daha pahalı. Tavsiyem gidecekseniz yanınıza dolar veya euro alıp gidin zengin oldugunuzu hissediyorsunuz :)

3-Ülkenin doğusunda savaş olmasına ve ekonomik olarak berbat durumda olmalarına rağmen halk eğlenmeyi biliyor. Türkiyedeki müptezel tayfa gibi içip s.çmak değil eğlenmekten kastım her yerde eğleniyorlar parkta bahçede dans ediyorlar müzik yapıyorlar. Bu arada bu işi amatör olarak yapanların bile gayet yetenekli oldugunu söylemeliyim. Bizdeki akdeniz akşamlarını gitarla çalmayı öğrenen ergenlerin önüne şapka koyup taksimde para toplaması gibi bir olay değil kesinlikle. Kıyaslama bile yapılamaz.

4-Ülkenin seks turizmiyle adı çıksa da kesinlikle gezilecek görülecek çok fazla yerleri var özellikle doğası muhteşem.

5-Çevrenizde şu kızla böyle yaptım bunu böyle sevdim vs diyen tiplerin alayı parayı bastırıp eskorta gidiyor. Oraya kadar gidip eskortla birlikte olacaksanız zaten türkiyede de büyük şehirlerin hepsinde yabancı uyruklu ukraynalı + rusyalı alabildiğine çeşitli eskort mevcut. Boşuna yol parası vermeyin.

6-Uçaktan iner inmez veya şehir merkezinde kızlar sizi esmer tenlisiniz diye evine davet edip ilişkiye girmek istemiyor. Önünüzde sıraya girmiyor.

7-Seks için gidiyorsanız bare Türk olduğunuzu söylemeyin.

8-Ülkeye ilk kez girenlere yaptıkları hayvani muamele tiksindirici. Resmen terörist muamalesi yaptılar cebimdeki parayı saydılar fotoğrafını çektiler 10 parmağımın izini alıp yandan onden fotoğraflarımı çektiler. Tüm belgelerimin fotoğraflarını çektiler. Ben çok yurtdışı seyahati yaptım böyle muamele görmedim bu hayvani muamelenin sebebi de ülkemizden oraya giden hayvan sürüleri maalesef.
  • up
  • savaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

savaş var mı
    Şuan luhanks tarafında var ama çok sıkıntılı bir durum yok şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkOfEagle

Şuan luhanks tarafında var ama çok sıkıntılı bir durum yok şuan.

Alıntıları Göster
    halk nasıl peki? ya bize de vurursa diye falan silah taşıyorlar mı? var mı öyle bir gerginlik
  • Ukraynalıların atası kim, tarihte hangi devletleri kurmuşlar, tam olarak hangi ırka mensuplar, bu Zelenski şoparını nasıl oldu da seçtiler Poroşenko gibi bir alfa dururken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Şöyle diyeyim genel çoğunluğu spor yapar özellikle vücud geliştirme korkağına pek rastlamadım size tavsiyem eğer olurda bir gün ukraynalı bir erkekle tartışırsanız asla altta kalmayın o sesini yükseltince sizde yükseltin yoksa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp hakkında merak ettiklerim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

halk nasıl peki? ya bize de vurursa diye falan silah taşıyorlar mı? var mı öyle bir gerginlik

Alıntıları Göster
    Bizim ülkedeki doğu gibi düşünün destekçilerde var karşı olanlarda gerginlik her zaman var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Ukraynalıların atası kim, tarihte hangi devletleri kurmuşlar, tam olarak hangi ırka mensuplar, bu Zelenski şoparını nasıl oldu da seçtiler Poroşenko gibi bir alfa dururken
    Öncelikle Ukrayna Tarihi uzun bir konu :) Slav ırkına mensuplar. Zelenskyi halk tarafından sempati duyulan bir isim evet bizcede poroşenko daha baskın hatta bir keresinde tv programında zelenskyi'e rusyadan gelen darbeleri karşılayamaz demişti bunu zaman gösterecek.umarım iyi olur
  • Hangi şehir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

Hangi şehir ?
    Kiev
  • Ukraynali kizlardan bahset biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık kira+yaşam masraflari kac dolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bizim ülkedeki doğu gibi düşünün destekçilerde var karşı olanlarda gerginlik her zaman var.

Alıntıları Göster
    seni hiç çektiler mi kenara birader sen ne ayaksın hangi taraftansın falan? emniyet gücü bulunduğun yerde? ırkçılık, ayrımcılık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ukraynali kizlardan bahset biraz
    Bu çok geniş bir soru bana özellikle merak ettiğin yerleri sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral-Benim

Aylık kira+yaşam masraflari kac dolar
    Bu çok geniş bir soru ama fikir vermesi açısından şöyle diyebilirim ukraynada ev kiraları dolar üzerinden hesaplanır grivna olarak ödenir.şuan malboro 10 liraya yakın alkol ucuz 100 cc votka 44 lira civarı et ucuz,teknolojik cihazlar pahalıdır aynı şekilde tekstilde gece hayatı ucuzdur.dediğim gibi çok geniş bir yelpaze...
  • quote:

seni hiç çektiler mi kenara birader sen ne ayaksın hangi taraftansın falan? emniyet gücü bulunduğun yerde? ırkçılık, ayrımcılık var mı?

Alıntıları Göster
    Hayır ama sadece 2 şey ile karşılaştım tanıştığım geçen kışın gece klubunde tanıştığım türk üniversiteli elemanlardan birinin çenesini kırmışlar.Bu çok nadir olan bir şeydir genellikle kız yüzünden kavga çıkar.Bir diğeri ben bir arkadaşımla avm de muhabbet ederken ukraynalı orta yaşlarda birisi neden rusça veya ukraynaca konuşmuyorsunuz tüylerim diken diken oluyor demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkOfEagle -- 10 Ağustos 2019; 14:47:21 >

• quote:

Bu çok geniş bir soru bana özellikle merak ettiğin yerleri sorabilirsin.

Alıntıları Göster
    Mesela ben kutahyadan cikip ukraynaya gelsem nasil kızlarla cinsel munasebet kurabilirim
    Sen hic cinsel munasebete girdinmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır ama sadece 2 şey ile karşılaştım tanıştığım geçen kışın gece klubunde tanıştığım türk üniversiteli elemanlardan birinin çenesini kırmışlar.Bu çok nadir olan bir şeydir genellikle kız yüzünden kavga çıkar.Bir diğeri ben bir arkadaşımla avm de muhabbet ederken ukraynalı orta yaşlarda birisi neden rusça veya ukraynaca konuşmuyorsunuz tüylerim diken diken oluyor demişti.

Alıntıları Göster
    orada saat kaç?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.