Şimdi Ara

Ukrayna Hakkında Merak Ettikleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
15.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar kötü gözle bakılsa da ben çok beğenmiştim. Bu yaz 1.5 aylığına Lviv'de gönüllü bir faaliyete katıldım ve insanları gerçekten çok kibar geldi. Tanıştığım her ukraynalı baya cana yakın insanlardı (erkekler biraz fazla içiyor )

Kiev'de Rusça konuşma oranı nasıl hocam? Lviv'de Rus düşmanlığından dolayı kimse konuşmuyordu. Rusça'ya başladım ve önümüzdeki yaz Kiev'e gitme durumum var. Orda pratik yapabilir miyim rahatça?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Mesela ben kutahyadan cikip ukraynaya gelsem nasil kızlarla cinsel munasebet kurabilirim
    Sen hic cinsel munasebete girdinmi

Alıntıları Göster
    Ordakilerde kucak açmış seni bekliyor kanka koş!Utanmadan bunu sorman çok tuhaf Bak dostum şunu kafandan at kızları bir cinsel obje olarak görmekten vazgeç arkadaş ol dost ol... Amaç bu olmamalı günümüz türkiye şartlarında bir tek sen değil çoğu kişi böyle düşünüyor Ben her gelmemde türkiyeye kafelere oturup etrafa bakıyorum yazık cidden yazık kızlar alçak dağları ben yarattım gibi tavırlarda gülüyorum gençleri bırak orta yaşlı kesimden bile ben bir cümle duydum gençliğimden utandım kiev de khreschatyk caddesinde.Türkiyedeki Natasha kavramı çok saçma salak bişey sen gel orda insanları bak bakalım bi gerçekten öyle mi o insanların çok değil orta düzey veya bir tık altı bir geliri olsun kimseye eyvallah etmez.Ayrıca sanma ki türk gençlerine bitiyorlar esmeriz felan geç onları onlar öncedenmiş şimdi gel bak bakalım öyle mi türklerin imajı yerlerde.Araplar desen kızlara altın bilezik takıp gidiyormuş kısacası sana göre maymun gözünü açmış artık öyle kolay değil dünyanın her yerinde kız kızdır.umarım bişeyleri anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

orada saat kaç?

Alıntıları Göster
    :) Türkiye ile aynı.Yazın kış uygulamasına geçiyorlar ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Her ne kadar kötü gözle bakılsa da ben çok beğenmiştim. Bu yaz 1.5 aylığına Lviv'de gönüllü bir faaliyete katıldım ve insanları gerçekten çok kibar geldi. Tanıştığım her ukraynalı baya cana yakın insanlardı (erkekler biraz fazla içiyor )

Kiev'de Rusça konuşma oranı nasıl hocam? Lviv'de Rus düşmanlığından dolayı kimse konuşmuyordu. Rusça'ya başladım ve önümüzdeki yaz Kiev'e gitme durumum var. Orda pratik yapabilir miyim rahatça?
    Evet lviv de bizimde çok sık karşılaştığımız bir durum aşırı milliyetçi kesim fazlasıyla bulunmak orada.Rusça konuşuyoruz ukraynaca cevap veriyorlar Kiev öyle değil hemen hepsi rusça konuşur pratik yapmak için güzel bir fırsattır.Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkOfEagle

Ordakilerde kucak açmış seni bekliyor kanka koş!Utanmadan bunu sorman çok tuhaf Bak dostum şunu kafandan at kızları bir cinsel obje olarak görmekten vazgeç arkadaş ol dost ol... Amaç bu olmamalı günümüz türkiye şartlarında bir tek sen değil çoğu kişi böyle düşünüyor Ben her gelmemde türkiyeye kafelere oturup etrafa bakıyorum yazık cidden yazık kızlar alçak dağları ben yarattım gibi tavırlarda gülüyorum gençleri bırak orta yaşlı kesimden bile ben bir cümle duydum gençliğimden utandım kiev de khreschatyk caddesinde.Türkiyedeki Natasha kavramı çok saçma salak bişey sen gel orda insanları bak bakalım bi gerçekten öyle mi o insanların çok değil orta düzey veya bir tık altı bir geliri olsun kimseye eyvallah etmez.Ayrıca sanma ki türk gençlerine bitiyorlar esmeriz felan geç onları onlar öncedenmiş şimdi gel bak bakalım öyle mi türklerin imajı yerlerde.Araplar desen kızlara altın bilezik takıp gidiyormuş kısacası sana göre maymun gözünü açmış artık öyle kolay değil dünyanın her yerinde kız kızdır.umarım bişeyleri anlatabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    Birader sen ukrayna hakkinda hersey sorabilirsiniz demedin mi
    Ee bende soru sordum sende soruma cevap ver o zaman
    Ne bos yapiyon yok söylede yok boylede
    Evet ben kizlari cinsel obje olarak goruyorum var mi itirazin
    Allam ya adama bak tersliyor bide
    Soruma cevap ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Birader sen ukrayna hakkinda hersey sorabilirsiniz demedin mi
    Ee bende soru sordum sende soruma cevap ver o zaman
    Ne bos yapiyon yok söylede yok boylede
    Evet ben kizlari cinsel obje olarak goruyorum var mi itirazin
    Allam ya adama bak tersliyor bide
    Soruma cevap ver

Alıntıları Göster
    Dostum benim senin soruna verecek cevabım yok tamam mı? yol al başkalarına sor.
  • quote:

Dostum benim senin soruna verecek cevabım yok tamam mı? yol al başkalarına sor.

Alıntıları Göster
    Böyle adamı tıkatırlar dostum
    Ukraynada yasiyorum diye kendini yükseklerde görme
    Anadın mı
    Bayramın mübarek olsun

• quote:

Böyle adamı tıkatırlar dostum
    Ukraynada yasiyorum diye kendini yükseklerde görme
    Anadın mı
    Bayramın mübarek olsun

Alıntıları Göster
    tıkatır? Senin beynin tıkanmış dostum yazık iflah olmazsın ayrıca ne bu eziklik duygusu? ben kendimi yukarda görmüyorum sen kendini aşağıda görüyorsun kapiş?
    Bayramın senin de mübarek olsun.

• quote:

tıkatır? Senin beynin tıkanmış dostum yazık iflah olmazsın ayrıca ne bu eziklik duygusu? ben kendimi yukarda görmüyorum sen kendini aşağıda görüyorsun kapiş?
    Bayramın senin de mübarek olsun.

Alıntıları Göster
    Ya hocam bak benin üzerimden algı operasyonu yapma
    Hem sen bana ne demek istiyon ezik falan
    Parlaksa dayanamam ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 10 Ağustos 2019; 15:40:43 >

• siyah tişort giyen mafya tarzı bişey varmış. turistleri falan kenara cekip soyuyolarmış. nedir bunun doğrusu var mıdır yok mudur hurafe mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebbx41 -- 10 Ağustos 2019; 15:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

siyah tişort giyen mafya tarzı bişey varmış. turistleri falan kenara cekip soyuyolarmış. nedir bunun doğrusu var mıdır yok mudur hurafe mi?
    Yani kievde dazlaklar denilen milliyetçi kesim var.onlar genellikle siyah giyinir ama onlarında böyle bişey yaptığını görmedim.Dünyanın her yerinde soyguncu tipte insanlar var ve var olmaya devam edecek işin özü seyehat etmenizi engelleyecek bir durum söz konusu değil.İyi forumlar.
  • quote:

Şöyle diyeyim genel çoğunluğu spor yapar özellikle vücud geliştirme korkağına pek rastlamadım size tavsiyem eğer olurda bir gün ukraynalı bir erkekle tartışırsanız asla altta kalmayın o sesini yükseltince sizde yükseltin yoksa...

Alıntıları Göster
    alttan alınca ne oluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

alttan alınca ne oluyor hocam

Alıntıları Göster
    Üste çıkar zor durdurursun.
  • 2 haftadır kievdeydim , perşembe döndüm

Bayramdan sonra ki hafta çarşamba günü tekrar gideceğim

İş amaçlı gidiyorum nereleri gezeyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna da neden yaşıyorsunuz hocam ? Orada nasıl oturum aldınız ? Ukraynalı bir kızla evlenıp orada devamlı yaşamayı dusunuyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

2 haftadır kievdeydim , perşembe döndüm

Bayramdan sonra ki hafta çarşamba günü tekrar gideceğim

İş amaçlı gidiyorum nereleri gezeyim ?
    Arsenalna Metrosu(dünyanın en derin metrosu)
    İkinci dünya savaşı müzesi(hitlerin kol saati,insandan yaptıkları sabunlar,tanklar,sabunlar...)
    Kiev sanat galerisi
    Aziz sophia katedrali
    Mariyinsky Sarayı
    Tarasa Shevchenko Park(Bence eşi benzeri yok)

Böyle gider buraları gezdikten sonra tekrar sorabilirsiniz.İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ukrayna da neden yaşıyorsunuz hocam ? Orada nasıl oturum aldınız ? Ukraynalı bir kızla evlenıp orada devamlı yaşamayı dusunuyor musunuz ?
    Eğitim amaçlı buradayım okulunuzun süresine göre oturum izniniz veriliyor.Ukraynalı biriyle evlenmeyi düşünmüyorum.Batı avrupada kariyerime devam etmek istiyorum.İyi Forumlar.
  • DarkOfEagle kullanıcısına yanıt
    Ukrayna avrupa bırlıgıne gırebılırmış dıye duydum ama ruslar izin vermıyor o yuzden sanırım savaş var aralarında. AB ye gırebılır dıye yabancılar ukraynadan ev alıyorlarmış. Hayatta basarılar dılerım hocam.
  • DarkOfEagle kullanıcısına yanıt
    Hocam çok takma o arkadaş sıkıntılı biraz. 10 mesajından 9u böyle aptal şeylerden ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.