Şimdi Ara

Ukrayna Hakkında Merak Ettikleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
15.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 52CM

Hocam çok takma o arkadaş sıkıntılı biraz. 10 mesajından 9u böyle aptal şeylerden ibaret.
    Yok zaten böyleleri insan yerine konulup cevap verilecek tipler değil.Ben bu durumdan çıkmasına yardımcı olmak istedim hala aynı fikirde ne diyeyim umarım bir gün düzelir.
  • Türklerden bıkmışlar bunlar neden böyle demeye başlamışlar. Birazda yönetimleri rusya gibi değil rusyada aynı şeyleri yapamazlar içimizdeki türk geçinenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadinlarla isim yok yurtdisi deneyimi icin gidecegim 1 yada 2 hafta nekadar maliyet olur 1500 tl yeterlimi

• hiv olarak geri dönmeyin sonra...
  • 6 yıl Odessa’da yaşadım,okulu bitirip döndüm arada tatile gidiyorum gezmediğim az çok şehri kaldı..Benim zamanımda dolar 1.8 iken güzel güzel yaşadık şuan TR’den çok daha pahalı ne yazik ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ukrayna avrupa bırlıgıne gırebılırmış dıye duydum ama ruslar izin vermıyor o yuzden sanırım savaş var aralarında. AB ye gırebılır dıye yabancılar ukraynadan ev alıyorlarmış. Hayatta basarılar dılerım hocam.
    evet aday ülke konumunda şuan ama ukrayanın bence 20 seneye ihtiyacı var bence altyapı zayıf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C77F4B6A

Kadinlarla isim yok yurtdisi deneyimi icin gidecegim 1 yada 2 hafta nekadar maliyet olur 1500 tl yeterlimi
    vasat bir otel bulsanız dahi yeme içme gezme otel dahil 2500-3000 tl arası gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGrayMan

hiv olarak geri dönmeyin sonra...
    O biraz şehir efsanesi sebebi farklı...
  • DarkOfEagle kullanıcısına yanıt
    Tamam peki ingilizce biliyormu halk genel olarak

• Temmuz ayında 2 gün lviv 4 gün kiev olmak üzere yaklaşık 1 hafta geçirdim. Gözlemlerim şu şekilde:

1- Türklerden artık nefret ediyorlar. (5-6 farklı kızla konuştum bu konuyu) Esmer kara kuru kıllı birin görünce yol değiştirdiklerini bile duydum. Türklerin onlar için araplardan zerre farkı yok. Hepinizin oraya ucuz seks için geldiğinizi biliyor ve bundan tiksiniyorlar. Ben açık tenli ve avrupai olduğumdan açıkcası bana bu şekilde yaklaşmadılar bu sayede Türkler hakkındaki düşüncelerini mümkün olduğunca kırmaya çalıştım ama şu günlerde cebine 100$ ı atan kieve gelip şelalelerin orda kızlara cüzdanındaki doları gösterip otele davet ediyor. Bu insanlar Türklerden nefret etmesin de kimden etsin söylesenize? Araplar bile daha medeni yaklaşıyor kadınlara karşı.

2-Türk lirası olarak düşününce ülke cidden ucuz falan değil aynı şekilde alkol de öyle eskisi gibi ucuz değil. Kesinlikle tükriyeden yaklaşık bir %20-30 daha pahalı. Tavsiyem gidecekseniz yanınıza dolar veya euro alıp gidin zengin oldugunuzu hissediyorsunuz :)

3-Ülkenin doğusunda savaş olmasına ve ekonomik olarak berbat durumda olmalarına rağmen halk eğlenmeyi biliyor. Türkiyedeki müptezel tayfa gibi içip s.çmak değil eğlenmekten kastım her yerde eğleniyorlar parkta bahçede dans ediyorlar müzik yapıyorlar. Bu arada bu işi amatör olarak yapanların bile gayet yetenekli oldugunu söylemeliyim. Bizdeki akdeniz akşamlarını gitarla çalmayı öğrenen ergenlerin önüne şapka koyup taksimde para toplaması gibi bir olay değil kesinlikle. Kıyaslama bile yapılamaz.

4-Ülkenin seks turizmiyle adı çıksa da kesinlikle gezilecek görülecek çok fazla yerleri var özellikle doğası muhteşem.

5-Çevrenizde şu kızla böyle yaptım bunu böyle sevdim vs diyen tiplerin alayı parayı bastırıp eskorta gidiyor. Oraya kadar gidip eskortla birlikte olacaksanız zaten türkiyede de büyük şehirlerin hepsinde yabancı uyruklu ukraynalı + rusyalı alabildiğine çeşitli eskort mevcut. Boşuna yol parası vermeyin.

6-Uçaktan iner inmez veya şehir merkezinde kızlar sizi esmer tenlisiniz diye evine davet edip ilişkiye girmek istemiyor. Önünüzde sıraya girmiyor.

7-Seks için gidiyorsanız bare Türk olduğunuzu söylemeyin.

8-Ülkeye ilk kez girenlere yaptıkları hayvani muamele tiksindirici. Resmen terörist muamalesi yaptılar cebimdeki parayı saydılar fotoğrafını çektiler 10 parmağımın izini alıp yandan onden fotoğraflarımı çektiler. Tüm belgelerimin fotoğraflarını çektiler. Ben çok yurtdışı seyahati yaptım böyle muamele görmedim bu hayvani muamelenin sebebi de ülkemizden oraya giden hayvan sürüleri maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C77F4B6A

Tamam peki ingilizce biliyormu halk genel olarak
    orta ve yaşlı kesim bilmez genellikle gençlerin ki fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkOfEagle -- 10 Ağustos 2019; 17:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Temmuz ayında 2 gün lviv 4 gün kiev olmak üzere yaklaşık 1 hafta geçirdim. Gözlemlerim şu şekilde:

1- Türklerden artık nefret ediyorlar. (5-6 farklı kızla konuştum bu konuyu) Esmer kara kuru kıllı birin görünce yol değiştirdiklerini bile duydum. Türklerin onlar için araplardan zerre farkı yok. Hepinizin oraya ucuz seks için geldiğinizi biliyor ve bundan tiksiniyorlar. Ben açık tenli ve avrupai olduğumdan açıkcası bana bu şekilde yaklaşmadılar bu sayede Türkler hakkındaki düşüncelerini mümkün olduğunca kırmaya çalıştım ama şu günlerde cebine 100$ ı atan kieve gelip şelalelerin orda kızlara cüzdanındaki doları gösterip otele davet ediyor. Bu insanlar Türklerden nefret etmesin de kimden etsin söylesenize? Araplar bile daha medeni yaklaşıyor kadınlara karşı.

2-Türk lirası olarak düşününce ülke cidden ucuz falan değil aynı şekilde alkol de öyle eskisi gibi ucuz değil. Kesinlikle tükriyeden yaklaşık bir %20-30 daha pahalı. Tavsiyem gidecekseniz yanınıza dolar veya euro alıp gidin zengin oldugunuzu hissediyorsunuz :)

3-Ülkenin doğusunda savaş olmasına ve ekonomik olarak berbat durumda olmalarına rağmen halk eğlenmeyi biliyor. Türkiyedeki müptezel tayfa gibi içip s.çmak değil eğlenmekten kastım her yerde eğleniyorlar parkta bahçede dans ediyorlar müzik yapıyorlar. Bu arada bu işi amatör olarak yapanların bile gayet yetenekli oldugunu söylemeliyim. Bizdeki akdeniz akşamlarını gitarla çalmayı öğrenen ergenlerin önüne şapka koyup taksimde para toplaması gibi bir olay değil kesinlikle. Kıyaslama bile yapılamaz.

4-Ülkenin seks turizmiyle adı çıksa da kesinlikle gezilecek görülecek çok fazla yerleri var özellikle doğası muhteşem.

5-Çevrenizde şu kızla böyle yaptım bunu böyle sevdim vs diyen tiplerin alayı parayı bastırıp eskorta gidiyor. Oraya kadar gidip eskortla birlikte olacaksanız zaten türkiyede de büyük şehirlerin hepsinde yabancı uyruklu ukraynalı + rusyalı alabildiğine çeşitli eskort mevcut. Boşuna yol parası vermeyin.

6-Uçaktan iner inmez veya şehir merkezinde kızlar sizi esmer tenlisiniz diye evine davet edip ilişkiye girmek istemiyor. Önünüzde sıraya girmiyor.

7-Seks için gidiyorsanız bare Türk olduğunuzu söylemeyin.

8-Ülkeye ilk kez girenlere yaptıkları hayvani muamele tiksindirici. Resmen terörist muamalesi yaptılar cebimdeki parayı saydılar fotoğrafını çektiler 10 parmağımın izini alıp yandan onden fotoğraflarımı çektiler. Tüm belgelerimin fotoğraflarını çektiler. Ben çok yurtdışı seyahati yaptım böyle muamele görmedim bu hayvani muamelenin sebebi de ülkemizden oraya giden hayvan sürüleri maalesef.
    Aynen bu şekilde güzel özetlemişsin tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkOfEagle

Ordakilerde kucak açmış seni bekliyor kanka koş!Utanmadan bunu sorman çok tuhaf Bak dostum şunu kafandan at kızları bir cinsel obje olarak görmekten vazgeç arkadaş ol dost ol... Amaç bu olmamalı günümüz türkiye şartlarında bir tek sen değil çoğu kişi böyle düşünüyor Ben her gelmemde türkiyeye kafelere oturup etrafa bakıyorum yazık cidden yazık kızlar alçak dağları ben yarattım gibi tavırlarda gülüyorum gençleri bırak orta yaşlı kesimden bile ben bir cümle duydum gençliğimden utandım kiev de khreschatyk caddesinde.Türkiyedeki Natasha kavramı çok saçma salak bişey sen gel orda insanları bak bakalım bi gerçekten öyle mi o insanların çok değil orta düzey veya bir tık altı bir geliri olsun kimseye eyvallah etmez.Ayrıca sanma ki türk gençlerine bitiyorlar esmeriz felan geç onları onlar öncedenmiş şimdi gel bak bakalım öyle mi türklerin imajı yerlerde.Araplar desen kızlara altın bilezik takıp gidiyormuş kısacası sana göre maymun gözünü açmış artık öyle kolay değil dünyanın her yerinde kız kızdır.umarım bişeyleri anlatabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    uzun suredir Ukraynada yasayan ve daha oncesinde de uzun yillar cesitli sovyet ulkelerinde yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki, gerek Ukrayna'da, gerek Turkiye'de, gerek Rusya'da kizlarin dikkat ettigi sey ayni, PARA... isterseniz asktan bahsedin saatlerce, isterseniz fedakarliklardan, isterseniz yakisikliliktan bahsedin, paraya bakmadiklarini falan soyleyin ama sadece kendinizi kandirirsiniz... Ukrayna'da genel olarak orta kesim diye bir halk yok... bir cok kisi max 6000 - 9000 grivna maasla marketlerde calisan, ev kirasini zar zor odeyen (ki bu tur kisiler ya yurttan bozma, ortak banyo, tuvalet ve mutfak kullanilan yerlerde kalir ya da danaya girer gibi 5 - 6 kisi tek goz odada yasar), dogdugu sehri ya da koyu terkedip kieve gelip hayat mucadelesi verir... oyle kimseye eyvallah etmez olayi falan da yok... kizlar geliri yuksek, arabasi olan, oellikle avrupadan falan gelmis kisileri ariyorlar... bircok kiz birine kapagi atip kendini kurtarmaya calisiyor... cok cirkin Arap erkeklerinin yaninda cok guzel kizlar gorebilirsiniz... ya da cok yasli adamlarin yaninda gencecik kizlar gorebilirsiniz... Turkiyede'ki Natasha kavramina gelince, kesinlikle yanlis denilemez yani kismen dogrudur... Pollyannacilik oynamaya gerek yok... Aileden dolayi maddi durumu iyi olan ya da kendine maddi destek saglayabilecek bir adam bulanlarin disinda, tip, hukuk gibi fakultelerde okuyan kizlar bile maddi imkansizliklardan dolayi fuhus bataginda... ailelerin buyuk bir kismi, ozellikle baskentin disindaki sehirlerde ve koylerde yasayanlar, kizlarini 16 - 18 yasindan sonra ozgur birakiyor, daha dogrusu git artik kendi ayaklarinin uzerinde dur diye... bu kizlar da sanslarini Kiev gibi buyuk sehirlere gelerek kullaniyorlar... bazilari dusuk maasli ama kendisini gecindirmeye yetecek bir is tutup yoluna bakiyor, bazilari zengin bir adam buluyor, kalan kisim ise fuhus batakliginda... zaten bunu Ukrayna'nin avrupada en fazla HIV tasiyicisi olan ulke olmasiyla anlayabilirsiniz... son rakamlara gore her 100 kisiden biri tasiyici...

• 2 hafta önce Lviv ve Kiev’de 1 hafta boyunca kaldım. Ülkemizle karşılaştırılmayacak kadar gerideler. Şehir merkezleri çok güzel orta çağ mimarisinde, kapitalizmin etkisinde ancak şehir dışına çıkınca komünizmin etkileri görülüyor ve binalar dökülüyor. İnsanları sıcakkanlı ancak bir sebepten dolayı asla bir daha bu ülkeye gitmeyeceğim!
    Çok yorgundum ve dinlenmek için bir parka gittim; Banka uzanır uzanmaz bir yaşlı adam geldi ve benim burada uzanamacağını söyleyince bu ülke benim için bitmiştir!

• daha önce 2 kere gittim. kız arkadaş edindim. kızlarında ego yok. çalışkanlar her işi yapıyorlar ama çok içiyorlar. hayatımda bar, pavyona gitmemiş adamım. içki içmem. içki içmeyenini bulsam evlenirim. edindiğim kızlada zaten avm, hamburgerciye gittik. kendisi benden(türkiyede üniversite okuyan bi çocuk) daha iyi bi talip(isveçte yaşayan hintli bi çocuk) bulunca beni bıraktı. yemyeşil güzel bi ülke ama ekonomi kötü. yoksa ne yapar eder orda kalırdım. zaten çok fazla göç veren bi ülke. ülkenin doğusu kömür madeniyle doluydu,kırımda ekonomik katkısı yüksek bi yerdi. ençok vergiyi oralardan alıyorlardı. şimdi oralarda gitti. yakın zamanda gitmeyi planlıyorum bakalım nasip.
  • eğitim için tercih edilir mi?
    eğitim seviyesi ve disiplini nasıl?
    okul ücretli mi?
    eğitim dili yoğunluk ingilizce mi?
    acil olarak tercih yapacağım ülkelere bakıyorum sizin cevaplara göre gelmeyi düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

6 yıl Odessa’da yaşadım,okulu bitirip döndüm arada tatile gidiyorum gezmediğim az çok şehri kaldı..Benim zamanımda dolar 1.8 iken güzel güzel yaşadık şuan TR’den çok daha pahalı ne yazik ki.
    eğitimi hakkında bilgi alabilir miyim? hangi üniversite.
  • Çernobilden dolayı radyasyon var mı hocam hala daha.İnsanlar etkileniyor mu.Sırf bu sebeple en son gideceğim ülke ukrayna benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

eğitim için tercih edilir mi?
    eğitim seviyesi ve disiplini nasıl?
    okul ücretli mi?
    eğitim dili yoğunluk ingilizce mi?
    acil olarak tercih yapacağım ülkelere bakıyorum sizin cevaplara göre gelmeyi düşünüyoruz.
    Bende öğrenciyim şöyle söyleyeyim cidden yurtları çok kötü.evler pahalı aylık min 300 dolar cep harçlığı lazım o da fazla bişey değil.Hangi bölümü okuyacağına göre değişir.rüşvet ukrayna da her yerde var.ama bitiriyorlar yavaş yavaş kimse senden zorla almaz rüşvet verenden alınır.İngilizce eğitim alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.