Şimdi Ara

Üniversitemi dondurdum okul puanımın durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ki;
    Ben 2016 ösym sınavı sonucunda Balıkesir Üniversite inşaat mühendisliği bölümünü tercih yapıp kazandım.Orada ilk yılımı tamamladım.2017 ösym sınavına girdim ve okul puanımın yarısı kesildi.Ben 2017-2018 senesinde üniversitemi bazı özel nedenlerden dolayı dondurmak zorunda kaldım.Yapabilirsem 2018 ösym sınavında başka bir üniversiteyi kazanmak için çalışacağım.2018 ösym sınavı sonucunda okul puanımın yarısı tekrardan kesilecek mi?Üniversitemi dondurup dondurmam puanımın kesilip kesilmeyeceğini nasıl etkiler?Bir yüksek öğretim kurumunda kayıtım olduğu için okul puanım da kesilme olacak mı?

Ben bir de kyk bursu alıyordum.Okulumu dondurduğum için 2017-2018 öğretim yılı boyunca bursumu almayacağımı kykya bildircem ve büyük bir ihtimalle o bursu 2017-2018 öğretim yılı içinde alamayacağım.Peki ben 2018-2019 öğretim yılında başka bir üniversiteye kayıtımı yaptırırsam o bursu tekrardan aktif hale getirme imkanım var mı?

Şimdiden teşekkürler :) iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coturemre -- 23 Temmuz 2017; 1:2:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.