Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoca sınıfa gelince bide nereden geldıgımızı adımızı soyadımız falanmı sorucak ? ne ıcın geldınız bu bolume derse ben apışıp kalırım ! biraz çöm oldugumuz ıcın boyle soruyorum hemen saldırmayın ! :D
  • hazırlık okudum ora lıse gıbıydı
    bende fakultede ılk gunu merak edıyorum
  • İnsanlarda ilk izleniminiz önemli ama kasmayın kendinizi. Üstünüze başınıza dikkat edin, akşama topluca bir yerlere gidin, tanışın, kaynaşın...
  • Vay be Üniversite ha Bırak koçum ortamı falan zaten ortam seni bulur. Sana tavsiyem yalak olma hiçbir zaman yalakları kimse sevmez. Sakın kendi sınıfından kızlarla çıkma. Benden söylemesi. (sebebini anlarsın) Halı saha maçlarını hiçbirzaman kaçırma. Mutlaka eve çık. Ev arkadaşların 3ten fazla 2den az olmasın(En güzeli 2dir ama para sıkıntın varsa 3te olur). Sakın ilk gün kalem kağıt getirip derste not falan alma rezil olrusun. Vize zamanı zaten notlar havada uçuşacak. İlk aklıma gelenler bunlar işte
  • kafana göre takıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vamos Bien
    önce üniversiteli olun kerhaneye gitmiyorsunuz. yılların abazalığından kurtulma anı olarak görüyorsanız üniversiteyi sizden bir bok olmaz. karı kız zaten bir süre sonra girmeye başlar hayatınıza bunu dert etmeyin.

evet,bu son 2-3 cumle cok çarpıcı olmuş() ama haklısın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Vay be Üniversite ha Bırak koçum ortamı falan zaten ortam seni bulur. Sana tavsiyem yalak olma hiçbir zaman yalakları kimse sevmez. Sakın kendi sınıfından kızlarla çıkma. Benden söylemesi. (sebebini anlarsın) Halı saha maçlarını hiçbirzaman kaçırma. Mutlaka eve çık. Ev arkadaşların 3ten fazla 2den az olmasın(En güzeli 2dir ama para sıkıntın varsa 3te olur). Sakın ilk gün kalem kağıt getirip derste not falan alma rezil olrusun. Vize zamanı zaten notlar havada uçuşacak. İlk aklıma gelenler bunlar işte

Yanlış yönlendirmesek.

İnsanın kendi tuttuğu not her zaman daha iyidir.Derste not tutarken bilgileri beyninden 2 defa geçirdiğin için öğrenmenede yardımcı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

quote:

Orjinalden alıntı: Vamos Bien
    önce üniversiteli olun kerhaneye gitmiyorsunuz. yılların abazalığından kurtulma anı olarak görüyorsanız üniversiteyi sizden bir bok olmaz. karı kız zaten bir süre sonra girmeye başlar hayatınıza bunu dert etmeyin.

evet,bu son 2-3 cumle cok çarpıcı olmuş() ama haklısın..

Bende de biraz heyecan var tabi.Farklı bir şehir farklı bir ortam ama öyle gidip gelecez işte sorun yok

• quote:

Sakın ilk gün kalem kağıt getirip derste not falan alma rezil olrusun.

Ders programını, ders saatlerini aklımızda tutmak zor olsa gerek.Onu nasıl ayarlıycaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

quote:

Ders programını, ders saatlerini aklımızda tutmak zor olsa gerek.Onu nasıl ayarlıycaz?

Ne ders programı ne ders saati ya. Burası lise değilki. Sadece derse giriş saatlerini bil yeter. O gün hangi dersin olduğu önemli değil.
  • Hiç gitmedim bilmiyorum.Kusuruma bakma.Ama bir sonraki gün hangi dersin olacağı hangi saatte olacağı önemli değil mi?
    quote:

quote:

quote:

Ne ders programı ne ders saati ya. Burası lise değilki. Sadece derse giriş saatlerini bil yeter. O gün hangi dersin olduğu önemli değil.

• Konu üniversite olunca insanın konuşası geliyo yaff. Neyse bi de şey var alttan mutlaka dersin olsun bir kaçtane. Bu alt devre kızlarla tanışmaının en güzel yoludur. Arada çömlerle derse girer havanı basarsın. Zaten onlar snn hemen etrafına toplanıp şu hocanın soruları nasıl bu hoca dersten bırakır mı gibi sorular soracaktır. Yani avcı için bulunmaz fırsat. (denendi iş yarıyor). Bir de sınıfta hiçbirzaman en öne oturmamak gibi bilindik taktikler vardır ama zaten sen onları bilirsin.
    İmza: 2006 Sdü mezunu
  • sadece kızlarla konuş en iyi zaman ilk 1-2 haftadır
  • quote:

Konu üniversite olunca insanın konuşası geliyo yaff. Neyse bi de şey var alttan mutlaka dersin olsun bir kaçtane. Bu alt devre kızlarla tanışmaının en güzel yoludur. Arada çömlerle derse girer havanı basarsın. Zaten onlar snn hemen etrafına toplanıp şu hocanın soruları nasıl bu hoca dersten bırakır mı gibi sorular soracaktır. Yani avcı için bulunmaz fırsat. (denendi iş yarıyor). Bir de sınıfta hiçbirzaman en öne oturmamak gibi bilindik taktikler vardır ama zaten sen onları bilirsin.
    İmza: 2006 Sdü mezunu

sen sakat adamsınişi çözmüş prof olmussun yaweee baska napıcaz ???

• kız ortamını kurmaya bak sonra neden kız arkim yok deme :) dedi dersin ^^
  • e herkes ilk zmnlar kızlarla konusun diyor ozmnda sapık ünvanı almayalım sapık cebeci olurum sonra adımız cıkar okulda üniv de ilk olark bir kızla tanısılır onu yanıtlamaya baslayın
  • Büyük ihtimal bu ayın sonu arabam olucak, ehliyetim var, okul 17sınde açılıyor. Arabayla gitmek benim için bi sorun yaratır mı? Mesela arkadaş çevremin direk arabası olanlara kayma gibi bi drum söz konusu mu? Bu tabiyki beni hayli kısıtlar cevre olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NirVaNa -- 9 Eylül 2008; 22:43:44 >
  • quote:

quote:

quote:

valla hangı okuldasın bılmıorum ama bence dogru olan bu degıl. ders programını vs saatlerı bılmek onemlı. cafeye gıdermıs gıbı okula gıtmek dogru degıl. ders programını alırsın o gun ona gore kıtap vs goturursun. yanı gırıs saatını bıl o gun ne varsa gır cık derse olmaz. bu sekılde yapmayın vıze fınallerde cok aglarsınız sonra... tmm evet burası lıse degıl ama bı adam hangı derse gırcegını bılmıosa o derse gırmesın zaten derslere gırın not tutun arkadaslar. bolumune gore uygulamaları derslerınız varsa kacırmayın . sonra cok aglarsınız vızelerde fınallerde... adam gıbı kendı notunuzu alın mılletten dılenmeyın o kargasayı yasamayın derım ben tercıh sızın. ( bunları yaparsanız kımse sıze ınek demez. ınek demek asosyal dersten baska bırsey dusunmeyen ıletısımı olmıyan kısılerdı. dedıklerımı uygulayanlar ıse bılınclı unıversıte ogrencısı ne yaptıgını bılen bır ogrencıdır ) ayrıca aksıne ben lısede bılmezdım hangı derse gırdıgımı hangı dersın hangı gun oldugunu bılmezdım derse gır cık aaa bu hocanın dersıymıs modundaydım . ama unıversıtede bılmek gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: NirVaNa

Büyük ihtimal bu ayın sonu arabam olucak, ehliyetim var, okul 17sınde açılıyor. Arabayla gitmek benim için bi sorun yaratır mı? Mesela arkadaş çevremin direk arabası olanlara kayma gibi bi drum söz konusu mu? Bu tabiyki beni hayli kısıtlar cevre olarak.

bu tamamen senle alakalı. ders aralarında arabanın yanından ayrılmayan bır tıp olursan. dakka bası araba muhabettı yapıp, arabanın anahtarını elınden dusurmezsen yada masaya fln koyarsan arkadas cevrende ona gore gelısır. kısaca hava cıva pesınde olursan arabam var dıye, arkadas cevren ona gore sekılenır . ki bu ne kadar ıyı bısey orasına sen karar ver.ama bu dedıklerımı yapmıyan bırıysen arabayı sadece ulasım ıcın kulanılması gerektıgını bılen bırıysen merak etme kımse senı o sekılde degerlendırmez arkadas cevrende ona gore olur.

• OKuldaki ortamın fizibilitesi çıkartılır, yeni kişilerle tanışılır, he bu arada kimse inanmıyacak ama ilk gün ders olur mu die hocamı dersde dinlememiştim bana 1 seneye mal olmustu:( O gün anlattığını bütünlemede sordu hocam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.