Şimdi Ara

Üniversitenin ilk günü yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: loeweis genious

Halkla iliski kur hocam

Çin Halk Cumhuriyeti ile güzel ikili ilişkiler geliştireceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loeweis genious

Halkla iliski kur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoca girince ayağa kalk
  • Üst sınıflar zil sakası yapabilir.zil calmaz.mezuna kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca 15 dk gelmezse ders düşer laflarını çok duyacaksın inanma.
  • Ders programınızı bulun.okulun sitesinde veya fotokopicide var.genelde sabah herkes fotokopiciye dalar ders programı için.sonra programın yanında hangi sınıfta dersin olucağı yazar.lise gibi tüm derslerin tek sınıfta olmıycak koşturucaksın aşağı yukarı.İlk dersinin sınıfını aramaya başla sakince.hem o arada okulu keşfetmiş olursun.Bulamazsan sor önüne gelene.Büyük yaşta öğrenci görürsen abi abla diye olaya girip eziklenme. herkes öğrenci orda.Sınıfı bulunca dal içeri.garanti olsun diye bilmemne dersimi diye sor elemanlara.Sonra önüne gelenle tanış kaynaş.kızların yanına git.ilk gün herkes tanışma modu.kezbanlık yapan olmaz.Gidip sıranın birine oturup sessiz beklersen herkes kaynaşır treni kaçırırsın.İlk gün böyle işte

• quote:

Orijinalden alıntı: banların efendisi

Üniversitenin ilk günü napayım genel olarak açıklama yardım lütfen

Bak hocam uni hayatim cok renkli gecti en iyi tavsiye cekingen olma

Nasil baslarsan oylr gider . Bol insanla tanis sohbet et. Sadece guzel kizlarla degil cirkin kizlarla da sohbet et . Siniftaki erkek arkadaslarla yakin ol ama sinif disinda kiz arkadasin daha cok olsun

• Yalniz oturan kiz gordugunde sakin ziyan etme . Iyi yaklasirsan terslenmezsin merak etme . Sende mi 1. Sinifsin dan basla bolumden memleketten devam et

• Peki hazırlıkta durum nasıl oluyo arkadaşlar yine sürekli sınıf değişiyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Ders programınızı bulun.okulun sitesinde veya fotokopicide var.genelde sabah herkes fotokopiciye dalar ders programı için.sonra programın yanında hangi sınıfta dersin olucağı yazar.lise gibi tüm derslerin tek sınıfta olmıycak koşturucaksın aşağı yukarı.İlk dersinin sınıfını aramaya başla sakince.hem o arada okulu keşfetmiş olursun.Bulamazsan sor önüne gelene.Büyük yaşta öğrenci görürsen abi abla diye olaya girip eziklenme. herkes öğrenci orda.Sınıfı bulunca dal içeri.garanti olsun diye bilmemne dersimi diye sor elemanlara.Sonra önüne gelenle tanış kaynaş.kızların yanına git.ilk gün herkes tanışma modu.kezbanlık yapan olmaz.Gidip sıranın birine oturup sessiz beklersen herkes kaynaşır treni kaçırırsın.İlk gün böyle işte

Sağlasın , baya açıklayıcı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Nasil baslarsan oylr gider . Bol insanla tanis sohbet et. Sadece guzel kizlarla degil cirkin kizlarla da sohbet et . Siniftaki erkek arkadaslarla yakin ol ama sinif disinda kiz arkadasin daha cok olsun

dışardan kızlarla tanışma faslı nasıl olucak , hangi ortamlarda oluyo genellikle :D ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

dışardan kızlarla tanışma faslı nasıl olucak , hangi ortamlarda oluyo genellikle :D ?

Disarda tavsiye etmrm hocam . Okuldakini sen bi hallet disarda gerek olmadigini anlayacaksin

okulda yaparsan coolsun , disarda yaparsan abaza

Sinifinda yurtta kalan kizlarla samimi ol . Cunku 1 tanesinin 10 tane kiz arkadasi oluyo . Ortamlara cagirirlar seni bol kizla tanisirsin .

En cok yurtta kalan kizlari avlamaya calis . Onlar disari cikmayi sever zaten . Okeye gidelimmi falan dersen reddetmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarLyrics

İlk gün çanta götür kitap verirlerse eve gelene kadar o poşet yırtılır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.