Şimdi Ara

Üniversitenin Kendi Yurdu###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitenin Kendi Yurdu paralı mı oluyor arkadaşlar?Nasıl seçim yaparak yurda alıyorlar?.İstanbulda yaşıyorum istanbulda kazandıgım üni nin yurdunda kalabilir miyim?
    Üni.kendini yurduna hangi koşullara seçiyor? Tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun123x -- 24 Temmuz 2013; 1:47:04 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun123x

Üniversitenin Kendi Yurdu paralı mı oluyor arkadaşlar?Nasıl seçim yaparak yurda alıyorlar?.İstanbulda yaşıyorum istanbulda kazandıgım üni nin yurdunda kalabilir miyim?
    Üni.kendini yurduna hangi koşullara seçiyor? Tesekkürler

Oturduğun ilde kazandığın okulun yurdunda kalmak mantıklı mı sence? Evinde mis gibi yatağın var, odan var, yemeğin hazır, eşyaların düzenli...

Üniversite yurtları paralı bunları okulları arayarak öğrenebilirsin yada web sitelerine bak. Hangi koşullarda seçtiğini bilmiyorum ama KYK nın önceliklerine benzer durumlar olabilir
  • 9 eylül üni'nin yurdu paralı. Şehir dışından gelenlerin önceliği var. Yurtta durum okulla aynı yani kartla giriş, okul yemekhanesiyle aynı yemekler vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

9 eylül üni'nin yurdu paralı. Şehir dışından gelenlerin önceliği var. Yurtta durum okulla aynı yani kartla giriş, okul yemekhanesiyle aynı yemekler vs.

sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.