Şimdi Ara

Üniversitenin şenliğine gitmemek.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raunk

Okuma la o zaman kime gider yapıon.

Hahaaha koptum ya
  • Bölümün ne bence matematiktir tutcakmı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

quote:

Gardaş o kadar şikayet etmişsin üniversiteni ama sen tercih ettin orayı, sınavda daha iyi yapıp boğaziçiyi falan kazansaydın o zaman. Anadolu'da yeni açılan okulların çoğunda böyle problemler olduğu belli olan bir şey zaten, buraya çıkıp b*k atıyosunuz anca

Haklısın biz pok atıyoruz
    Benim okuduğum üniversite yeni ktü den ayrılmıştı ne bilelim tarikat,rüşvet,hile nin döndügü yer olduğunu neyseki bitirdim kurtuldum okuldan.Birde herkes oxford da okuyacak diyede birsey yok.

• Şenlik sarımıyorsa ne yapacagız kendini cool sanan züppeler toplanıyor sağda solda bira içip kavga ediyor kendini rezil ediyor.

Not : Ankara Üniversitesindeyim
  • Sokacam bizim finaller niye başlamadı lan daha
  • Bir keresinde bu şenlik saçmalığına gitmiştim. Sevmediğim tipler, sevmediğim tarzlar, sevmediğim aktiviteler, sevmediğim şarkıcılar, sevmediğim vs vs. Zaten sıkılacağımı biliyordum ama yine de bir tercrübe olsun vs diye gittim ve yarım saat sabredip çıkıp gittim evime.
  • sonuç olarak çeken bilir,gören anlar,evlerinde sıcak çorbalarını içip,kendilerine ait yataklarında uyuyup,dert nedir bilmeyen ve ayın sonunu nasıl geçirecem diye düşünmeye adam gelip burada istediği kadar bokunu atsın.Tiklemiyoruz beyler...
  • Alakasız bişi soruym konu açmadan;

Istanbul Üni. mi yoksa Uludag Üni. mi hangi okunabilecek üni.dir. Kavga gürültüden uzak, cemaatleşme, vs. Hangisinde daha rahat okurum?

• Siz nasıl kendi düşüncelerinize uygun bir nesil istiyorsanız onlar da ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

quote:

Hayata,okunulan şehre ,tikimtırak üniversiteye ,cemaatçi yapılanmaya ,berbat ortama bir tepkidir.

Gece yolcusu gelmiş ,isterse tarkan gelsin yine gitmem gene gitmem.

AKP her yere kendi adamlarını yerleştiriyor.Ama şunu bilmiyor bu dünya sultan süleymana kalmadı geldikleri gibi giderler.Üniversitelerin rektörlerine kadar değiştirdiler

ak gandalflar heryerde..fakat bu üniversitede ürüyolar orası başka...

Ak gandalflar

• zonguldaklımısın len

• quote:

Hayata,okunulan şehre ,tikimtırak üniversiteye ,cemaatçi yapılanmaya ,berbat ortama bir tepkidir.

Takma kafana bu kadar birşey olmaz.Bende gitmedim yattım yurtta arkadaşlarla takıldık muhabbet ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Alakasız bişi soruym konu açmadan;

Istanbul Üni. mi yoksa Uludag Üni. mi hangi okunabilecek üni.dir. Kavga gürültüden uzak, cemaatleşme, vs. Hangisinde daha rahat okurum?

Uludağ'ı bilmem ama İstanbul Üni'de cemaatleşmeden çok TKP'liler var Cemaatten iyidir
  • quote:

Yalan yalan dostum hepsi yalan tepki falan değil direk asosyalliğin işte kendini kandırma başka tek bir şey değil
  • Demin faceten bir arkadaşla konuşuyordum. Sakarya üniversitesinden o da.
    Konsere gitmiş. İyiydi falan demişti.
  • duman athena atiye falan geldi ama gidemedim. ulan tam senlik ortasina finaller mi kpnur. herkesin finali yeni basliyor bizimki mayis basinda basladi guzelim senlik ortami kacti

• trance, hardstyle ve hardcore dinlediğimden fakir müziği dinleti yerleri şenliklerle hiç işim olmadı şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Sokacam bizim finaller niye başlamadı lan daha

Bİzim finaller başlayalı 2 gün oldu ama benim ilk finalime daha 2 gün var

• quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

quote:

okul sırf bırakmaları önlemek için yaygara koparıyor ,yok işte gelecek sene bu bölüm şu üniversitede eğitim verecekmiş,şu bölüm başka bi üniversitede eğitim vericekmiş gibi,bende diyorum inanmayın böyle şeylere o zaman neden bizim üniversite varki sırf başka okullarda okuyacaksak.misal karabük metalurji malzeme mühendisliği seneye ankara gazi üniversitesinde eğitim verecekmiş veya zogunldak karaelmasta..e karabük üniversitesi ne diye var arkadaş

mal çok olunca kendini kaptırıp inan var bu söylentilere

Gardaş o kadar şikayet etmişsin üniversiteni ama sen tercih ettin orayı, sınavda daha iyi yapıp boğaziçiyi falan kazansaydın o zaman. Anadolu'da yeni açılan okulların çoğunda böyle problemler olduğu belli olan bir şey zaten, buraya çıkıp b*k atıyosunuz anca

yav arkadaş insanlar durumdan şikayette edemiyorlar

belki almıyo kafası belki çalışmıyo

adam sevmemiş şikayetlerini dile getiriyor ulan sanane ?

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Alakasız bişi soruym konu açmadan;

Uludağ'ı bilmem ama İstanbul Üni'de cemaatleşmeden çok TKP'liler var Cemaatten iyidir

Teşekkürler, varmı başka yorumu olan ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.