Şimdi Ara

Üniversitenin şenliğine gitmemek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayata,okunulan şehre ,tikimtırak üniversiteye ,cemaatçi yapılanmaya ,berbat ortama bir tepkidir.

Gece yolcusu gelmiş ,isterse tarkan gelsin yine gitmem gene gitmem.

• sakarya üniversitesi ?
  • o olsa yine iyi ,yüniversitiy of karabüğ
  • ben karabüğü yazıyım diyodum bu sene ya
  • şu an gece yolcuları solisti sahnede anons yapmis sen olmasan soylemezmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gitmedim. Uni okuyan herkesi rockci saniyorlar hep rock grublari getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainshot

ben karabüğü yazıyım diyodum bu sene ya

3 kereden fazla düşün ,yazacaksan büyük bi üniversite yaz

1.selim yok gayette söylüyodu herif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuniyete gitmemek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevisecek arkadasin varsa gitmezsin olur biter. ben hic gitmem mesela. ama gelen sanatcilar iyi oluyor genelde ovunmek gibi olmasin universitemi severim isim vermiyim reklam olmasin.

• 2 tane arkadaşım okuyordu karabük üniversitesinde ikiside bıraktı il imkanları kısıtlı okulun eğitimi kötüymüş sonra bu sene ygsde karabük ilk 5 icinde görünce herkes calışkan o zaman dedim arkadaş dediki herkes karabükten kurtulmak icin harıl harıl calışıyolar dedi

• 3 senedir gerçekleştirmediğim,bu yılda gerçekleştirmeyeceğim hadise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

3 senedir gerçekleştirmediğim,bu yılda gerçekleştirmeyeceğim hadise

2 de bende var. 4'le kapatmayı düşünüyorum bakalım.
  • furkan dostum aynen öyle.Sene başında bizim hazırlık sınıfında 10 kişi bıraktı.gelecek sene bırakanlar yine çok olucak,imkanlar kısıtlı değil,imkan diye bişey yok ,okulun tikinde değil.
  • faceden bi kız arkadaşım yazmış biraz önce gördüm

kız dediğine göre gayet eğlenmiş.Sen evde halen manuel otur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

Hayata,okunulan şehre ,tikimtırak üniversiteye ,cemaatçi yapılanmaya ,berbat ortama bir tepkidir.

AKP her yere kendi adamlarını yerleştiriyor.Ama şunu bilmiyor bu dünya sultan süleymana kalmadı geldikleri gibi giderler.Üniversitelerin rektörlerine kadar değiştirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky.[TR]-

sakarya üniversitesi ?

Sakarya üninin şenlikleri biteli 1 ay oldu. Finaller biteli 2 hafta oldu

• karabük üniversitesine giden cemaatçi olmayan ve gerçekten güzel bir kızı tanıyorum ama ismini söylemem
  • okul sırf bırakmaları önlemek için yaygara koparıyor ,yok işte gelecek sene bu bölüm şu üniversitede eğitim verecekmiş,şu bölüm başka bi üniversitede eğitim vericekmiş gibi,bende diyorum inanmayın böyle şeylere o zaman neden bizim üniversite varki sırf başka okullarda okuyacaksak.misal karabük metalurji malzeme mühendisliği seneye ankara gazi üniversitesinde eğitim verecekmiş veya zogunldak karaelmasta..e karabük üniversitesi ne diye var arkadaş

mal çok olunca kendini kaptırıp inan var bu söylentilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

quote:

Hayata,okunulan şehre ,tikimtırak üniversiteye ,cemaatçi yapılanmaya ,berbat ortama bir tepkidir.

AKP her yere kendi adamlarını yerleştiriyor.Ama şunu bilmiyor bu dünya sultan süleymana kalmadı geldikleri gibi giderler.Üniversitelerin rektörlerine kadar değiştirdiler

ak gandalflar heryerde..fakat bu üniversitede ürüyolar orası başka...
  • quote:

okul sırf bırakmaları önlemek için yaygara koparıyor ,yok işte gelecek sene bu bölüm şu üniversitede eğitim verecekmiş,şu bölüm başka bi üniversitede eğitim vericekmiş gibi,bende diyorum inanmayın böyle şeylere o zaman neden bizim üniversite varki sırf başka okullarda okuyacaksak.misal karabük metalurji malzeme mühendisliği seneye ankara gazi üniversitesinde eğitim verecekmiş veya zogunldak karaelmasta..e karabük üniversitesi ne diye var arkadaş

mal çok olunca kendini kaptırıp inan var bu söylentilere

Gardaş o kadar şikayet etmişsin üniversiteni ama sen tercih ettin orayı, sınavda daha iyi yapıp boğaziçiyi falan kazansaydın o zaman. Anadolu'da yeni açılan okulların çoğunda böyle problemler olduğu belli olan bir şey zaten, buraya çıkıp b*k atıyosunuz anca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

quote:

ak gandalflar heryerde..fakat bu üniversitede ürüyolar orası başka...

Bende Ordu üniversitesinde okudum.Biliyorum durumları Ordu üniversitesi Karabükten daha beter ne fırıldaklar dönüyor bir bilsen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.