Şimdi Ara

universiteye gidicem tavsiyenize ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar simdi ben edirnedeyim izmire universiteye gidicem, yeni bir sistem alicam fakat kasa mi laptop mu karar veremedim, almayi dusundugum laptop modelleri monster abra a5 ve lenovo y5070, fakat sistemler yuksek fiyatli, sizce bu laptoardan birini mi almaliyim yoksa kasa mi almaliyim tasima acisindan sikinti cekebilecegimden laptop dusunuyorum ve bir muhendislik ogrencisi olarak sunum ve projeler icin laptop ne kadar gerekli olacaktir, yardimci olursaniz sevinirim

• Aklın varsa Lenovo alma hocam
  • nedenini aciklayabilirmisin hocam ben iyi yorumlar duydum incelemelerden
  • Laptop al hocam götürüp getirmesi kolay. Lenovo alabilirsin. Sadece malzeme kalitesi biraz kötüdür ama yazılım ve donanım bilenler bunun önemli olmadığını parcaların önemli oldugunu bilirler. Laptop alırken modelden ziyade sisteme bak. Bütcene uygun olanı al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y5070 en ucuz şu an indirimde Teknosa'da 3450 TL'ydi sanırım, kaçırma
    Ben onu 2800 lirayken almadım çok pişmanım
  • Monsterlara bakmanı tavsiye ederim.

• Monster yerel firma olduğu için teknik servisi daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobil olmak önemliyse Diz üstü al ama büyük paralar verme kardesim ne alsan hızla eskiyecek israf etmiş olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Temmuz 2015; 12:51:42 >
  • Peki beyler bu monsterda cart curt mavi ekran veriyomus falan bi de kasalari cok dandikmis diyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.