Şimdi Ara

Üniversiteye gitmek ve KPSS Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene Uludağ üniversitesinde İibf bölümü okuyarak 1. sınıfa başlayacağım. KPSS girmek istiyorum. Eğer KPSS'den güzel bir puan alıp atanırsam, okumuş olduğum şehre mi atanacağım ? Her konuda bilgisi olan yardım edebilir mi ?

• takip
  • Ya insan bi araştırır gireceği sınav hakkında bu kadar bilgin olduğu üçün utanmak istiyorsan konuyu silme ve bir yıl sonra yeniden dön bak sorduğun soruya. Ufak tefek birşey değil abartmiyorum bu kadarını da bilmeniz lazım ama sen bu sınava gireceksin yani kusura bakma da. Atanma sistemini böyle mi biliyorsun cidden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Ya insan bi araştırır gireceği sınav hakkında bu kadar bilgin olduğu üçün utanmak istiyorsan konuyu silme ve bir yıl sonra yeniden dön bak sorduğun soruya. Ufak tefek birşey değil abartmiyorum bu kadarını da bilmeniz lazım ama sen bu sınava gireceksin yani kusura bakma da. Atanma sistemini böyle mi biliyorsun cidden?

Bir dakika kardeşim. Ben bu sınava bundan bir kaç haftaya kadar ne giresim vardı ne yanında bile geçesim. Ben üniversitemi okurken aileme yük olmamak, para kazanmak,hayallerimi gerçekleştirmek için hem okuyup hem para kazanmak için size delikanlı gibi soru sordum.Sende cevap vermiceksen bilader hiç uğraşmasaydın keşke klavyeye basmaya
  • Fatyy16 F kullanıcısına yanıt
    Zaten çoğu kişi bu gibi sebeplerden dolayı bu sınava giriyor ki bunlardan biri de benim ki zaten bu yüzden bu yorumu yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.