Şimdi Ara

Üniversiteyemi gitsem Rusyadamı çalışsam ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne güzel dedin helal kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride çıkıp demiyor ki şu güzelim memleketi bırakıpta nereye gidiyorsun orda ne kadar mutlu olabilirsin para mı her şey ??

• Gecen yıl aynı liseden mezun olduğum bi arkadaş vardı tmci sınıfında ben okumayacağım rusyaya gitcem felan dedi yaklaşık 1 yıldır cocuğu görmedim.Bende dün öylesine bi dışarı çıkayım dedim baktım karşıda lüks bi arabayla iniyor elinde son model bi telefon arabanın markasına bile bakamadım güzelliğinden dehşet bir şey yaklaştım yanına baktım bizim osman selam verdi oda as dedi gitti vay be dedim bende kendime şunu dedim boşuna bir yılını heba ettmişsin mehmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

burdaki 18 yaş civarı sivilceli tayfaya bakma onlar hormonlarının esiri durumundalar.akraban sürekli orada kaçmıyor sonuçta, okumayıp 1 yılını daha hazırlanmakla heba etme.gittiğin ülkede rusya yani ekonomi seviyesi türkiyenin çok fazla üstünde olan bir ülkede değil çalışıp kalırsın sonra yine bakınırsın boş boş.

kesinlşkle haklısınız rusya iktisaden bizden biraz hallice bir ülke ki kazan eski bir türk şehri araştırmadım ancak rusların çok da gelişmesine izin vereceğini düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ondera96

Beyler anadolu işletme ingilizce tutacak bu sene

sizce okulamı gidiyim yoksa rusyada çalışmayamı gidiyim . bu aralar rusyaya gidip çalışmayı çok düşünüyorum aslında hem rusçayı orta düzeyde falan öğrenirim hemde para kazanırım

soruyor musun bir de ?
  • Ben isvicreyede,hollandayada,almanyayada,isveç ede gittim hepsi birbirinden iyi güzel birsey demiyorum ama öyle yok kız buluyim %1 i iyidir araba alsan türkiyeye geldınmı 6 ayda bır giris cıkıs yapcanmı bir sürü iş üstelik orada kendıne bakarsan dayın heo bakcak hali yok orda bir kirayı zor verirsin anca kendını doyurursun birsey kalmaz sana bakma türkiyeye geldinmi degerli oluyor...

• Abi Rusya nedir ya. Gidilmez Rusya'ya falan. Yani gelişmiş bir ülke olsa neyse diyeceğim. Tamam Türkiye de gelişmiş bir ülke değil ama ben tavsiye etmem.

• Tanıdık varsa ne bekliyorsun. Düşünmeden giderdim yerinde olsam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.