Şimdi Ara

Üniversiteyi 3 yılda bitirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Danışmanlıkla arayı iyi tutmak+ stajları ayarlamak+ üstten ders almak+ ortalamayı olabildiğince iyi tutmakla olabilir diyebiliriz sanırım özet olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu elemanı benim arkadaşın babası tanıyodu. malum eski şahıslardan olma ihtimali çok yüksek.

• Arkadaşım pandemi döneminde okulun online olmasını da kullanarak Ankara hukuku 3 senede bitirdi dönemlik 70 kredi civarı yüklenerek.Herkesin harcı değil gibi çocuk ruh gibi dolanıyordu ortada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitesine bağlı ama teorik olarak mümkün. Bizim zamanımızda 4 irregular arkadaşımız 7 dönemde bitirerek bize yetişmişlerdi, aslında dönem başına bir ya da 2 ders fazla almak yeterli oluyor. Ben bile hiç zorlamadan son yarıyıla 2 seçmeli ve mezuniyet projesini bırakmıştım sadece.

Yapılabilirlik bir yana, okulu erken bitirmek için mantıklı bir neden göremiyorum. Irregular arkadaşlar için mantıklı ama erken bitirmeye çalışmak yerine son sınıfta part-time çalışıp tecrübe edinmeniz daha mantıklı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 31 Ağustos 2022; 20:0:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

Hocam yıl kaybım olabilir ne kadar toparlayabilirsem o kadar iyi olur diye düşündüm. 3 olmasa bile 3.5 mesela.

• Sıkı çalışmayla rahatça yaparsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam peki 3.5 senede mumkun mu

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam 2 yıl once 3 senede universite biter mi konusundaki yorumunuzu gorup sizi rahatsiz ediyorum da siz orda zor bir durum oldugumu belirtmiştiniz peki 3.5 senede biter mi

• Gerek yok be hocam. Yani bu kadar erken bitirmenin ne artısı olur bilmiyorum. Liseyi 1 sene erken bitirdim eğer hazırlık okumasam 21 yaşımda mezundum ve eğer üniyi de 1 sene erken bitirsem 20 yaşında mezun olurdum ve eğer okula ailem 1 sene erken yazdırsa 19 yaşında mezundum ama bilmiyorum her şeyin bir zamanı var.

• Anlamsız.

• wastou W kullanıcısına yanıt

Okul/bölüm faktoru coook fazla, Bilkent eede 3 icjn baya form lazım ariza cikariyorlar ama arada irregular baslayanlar icjn 3.5 yilda bitirmek icin sikinyi yok. Comdde sanirim bir veya iki dersin yazin acilmasina bakiyor arada sansli doneme denk gelenlerden 3 yilda bitirenler cikiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.