Şimdi Ara

Üniversiteyi aileden ayrı okumak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

Aile yanında oku çok merak ediyorsan arkadaşlarının öğrenci evlerine gidip öğrenci evi havası alırsın.Pek özenilecek bir şey değil öğrenci evi, yurtlar.

konu öğrenci evini merak edip etmemem değil. yurda falan da özenmiyorum. sadece ailenin karışmayacağı bir ortamda yaşamayı istiyorum.
  • yemek yaparım sorun değil. hatta kendi başımın çaresine bakma düşüncesi bana güç verir.

kimse için yapmayacağım sonuçta yemeği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupMaymunu51 -- 25 Ocak 2015; 9:52:40 >
  • niye herkes böyle düşünüyor bilmiyorum amerikan ortamı yok işte özenmek falan filan. Özenmemle zerre alakası yok

Ben sadece rahat etmek istiyorum. Ekonomik bağımsızlığımı kazanıp hayatımı yalnız geçireceksem bile kimseyle uğraşmayayım istiyorum.

Şu da var: Yurtta falan yeterli enstrüman çalışacak alanı bulabilecek miyim? Gitar amfiler bilgisayarım evdeki baterim. Hadi bateriyi geçtim. Kulaklıkla gitar çalışmaktan başka seçeneğim olmaz herhalde yurtta. Bu sebeple daire olursa çok daha iyi olur.

Bi açıdan da yıldız tekniğin eğitimi daha iyi gibi ama ben burada eve gitme kaygısıyla falan sosyalleşemezsem güzel olmaz. Ne sigaram var ne de daha büyük şeyler kullanıyorum kişisel seçimim olarak. İçki içerim sadece. Ona da ortam olunca. İçkiden başka bi şey sorsalar bile denemem/denemedim. İradeliyimdir. Mesela burada ailem istemesemde burada geç saate kalınca arayıp soruyor falan filan. Bi şey de diyemiyorum. Merak ediyolar nerdesin naptın nereye gidiyosun. Tamam dışarı yolluyor olabilirsiniz de illallah geldi be. Habire yerimi mi bildireyim?

Artık kimseye hesap vermek istemiyorum. Bu sebeple ekonomik bağımsızlığımı kazanmam lazım. Aptal biri değilim. Kötü şeyler ne denerim ne kullanırım. Ha bu da onu tabu olarak gördüğüm için değil mantıklı yaklaşabildiğimdendir.

Yıldız tekniğin eğitimi iyi gibi diyorum ama daha hacettepeyi görmedim. Sadece konservatuvar giriş sınavında istedikleri yıldız tekniğe göre çok basitti ki ben yıldız tekniğe göre hazırlanıyorum.

Bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: KutupMaymunu51

niye herkes böyle düşünüyor bilmiyorum amerikan ortamı yok işte özenmek falan filan. Özenmemle zerre alakası yok

Ben sadece rahat etmek istiyorum. Ekonomik bağımsızlığımı kazanıp hayatımı yalnız geçireceksem bile kimseyle uğraşmayayım istiyorum.

Şu da var: Yurtta falan yeterli enstrüman çalışacak alanı bulabilecek miyim? Gitar amfiler bilgisayarım evdeki baterim. Hadi bateriyi geçtim. Kulaklıkla gitar çalışmaktan başka seçeneğim olmaz herhalde yurtta. Bu sebeple daire olursa çok daha iyi olur.

Bi açıdan da yıldız tekniğin eğitimi daha iyi gibi ama ben burada eve gitme kaygısıyla falan sosyalleşemezsem güzel olmaz. Ne sigaram var ne de daha büyük şeyler kullanıyorum kişisel seçimim olarak. İçki içerim sadece. Ona da ortam olunca. İçkiden başka bi şey sorsalar bile denemem/denemedim. İradeliyimdir. Mesela burada ailem istemesemde burada geç saate kalınca arayıp soruyor falan filan. Bi şey de diyemiyorum. Merak ediyolar nerdesin naptın nereye gidiyosun. Tamam dışarı yolluyor olabilirsiniz de illallah geldi be. Habire yerimi mi bildireyim?

Artık kimseye hesap vermek istemiyorum. Bu sebeple ekonomik bağımsızlığımı kazanmam lazım. Aptal biri değilim. Kötü şeyler ne denerim ne kullanırım. Ha bu da onu tabu olarak gördüğüm için değil mantıklı yaklaşabildiğimdendir.

Yıldız tekniğin eğitimi iyi gibi diyorum ama daha hacettepeyi görmedim. Sadece konservatuvar giriş sınavında istedikleri yıldız tekniğe göre çok basitti ki ben yıldız tekniğe göre hazırlanıyorum.

Bakalım...

Üniversiteye başladıktan sonra arkadaş çevresinden etkilenip sigaraya başlayan çok kişi var, benim çevrem de dahil. İçlerinde daha önce "Ben çok iradeliyim" diyenler de vardır. Başlarsın ya da başlamazsın, o senin kararın gerçi. Ama ekonomik açıdan zarar. Gereksiz. Bulaşmamaya çalış. Alkol yeter. (Ben de içmiyorum bu arada.)

Yurtta çalışman için özel oda bulursun, orada çalışırsın. Ama bunun da bir ev rahatlığı olmayabilir. Hadi gitar neyse de, bateri çok zor. Gitarla çalışabilirsin ama. Bizim yurtta bir arkadaş binanın en alt katında damacanaların bulunduğu depoda kemanla çalışıyordu mesela.

Ailenden ayrılma nedenlerini çok iyi anlıyorum. O açıdan aileden ayrı okuman mantıklı olabilir.

Hayırlısı...

• Lise 5 istersen oku ailenin yanında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kloroflorokarbon K kullanıcısına yanıt
    sırf 5 değil.

lise 5-6-7-8

haklısın valla. ayrı yerde okuyacağım büyük ihtimalle şu saatten sonra.
  • Aile yaninda okunur mu be. Oku oku diyenler, kendi basini yakmis senin de basini yakmaya calisiyor.

Ha ben tek bir sartla okuyabilirdim aile yaninda. Altima bmw 1 cekselerdi okurdum.

Onun disinda her turlu sehir disi akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.