|
üniversiteyi bırakıp tekrar sınava girme fikri? (2. sayfa)
-
-
metu che deyim.Taşrada kimya mühendisliği okunmaz Kimyager-Mühendis ayrımını yapabilen sayılı iş var zaten onları alacak yetkinliğe sahip olamazsanız sürünürsünüz.Tüpraş bizim okulun arka bahçesi zaten,koüden çok giren var mı tüpraşa? Sanayii ye yakın okul okumak avantaj sağlıyor mu merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 10 Mart 2021; 8:27:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denenebilir
-
nereden nereye hocam
-
şöyle ki Anadolu da okumaktansa staj vs. imkanı fazla ama tabii ki kabul eden yerlerde kurumsal petkim,tüpraş vs. değil bildiğin patron şirketleri oralarda zaten hem düşük maaş hem de sosyal hak vs. yoksun kıt kanaat geçinen mühendis olunuyor.
hayır bir de bölümün tamamı konum olarak yakın oldukları için onları havada kapacaklarını zannediyorlar.
kimse onları takmıyor farkında değiller
-
ben şuan bunu yapıyorum hocam. güz döneminin vizelerinden sonra aldım bu kararı. bu sene sadece tyt'ye gireceğim, puan kırık olduğu için ayt'ye girmeme gerek yok. puanı koruyup seneye ayt'ye girmeyi düşünüyorum. bölüme kaydolurken açıktan da 2 yıllığa kaydolmuştum onun sayesinde dgs'ye de gireceğim dgs ile yerleşmeyi planlıyorum, olmazsa yks ile yerleşirim.
kendinizi okula veya bölüme ait hissedemiyorsanız 1-2 hafta yks çalışmayı deneyin olursa salarsınız okulu. ben kendimi sınama amaçlı geçen seneden kalma kaynaklarımdan birini çözdüm bana ilaç gibi geldi. ama 2 sene geç başlamayı göze almanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köprüden önce son çıkış -- 10 Mart 2021; 17:2:28 > -
Tekirdağ tıpı bırakıp Ege tıp kazanmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hukuku bırakığ seneye hazırlanmayı düşünüyorum bakalım büzzüğümüz yiyecek ni
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X