Şimdi Ara

Üniversiteyi Bırakma Günlüğüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam siz hacettepe eczacılığı beğenmiyosunuz ben iyi olmayan bir ünide ibf okuyorum ve hzırlık var hazırlığı bırakıp türkçe bir bölüme geçmek istyorum bende hazırlıkta yapamadım ama biliyorum ki ing oşmadan daha zor iş bulucam ama mutlu değilim belki sınavada yeniden girebilirim bence ailenizde destek veriyosa nasıl mutlu olcaksanız onu yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durumdayi.60k ile hemsirelige girdim (erkegim). Pismanim.staji dersleri hocalari ayri dert. 15 tatilde ygs kasip puanima gore birakicam herhalde. Her stajda intern dr leri gorunce icten ice kufrediyorum bolume.
    Kucuklukten beri hedefim tip veya disti. Her seyi berbat ettim. Allah belami versin.
    Konu dagildi ozetle;
    İstemedin meslegi yapmak zor bilirim. Umarim hedeflerine ulasirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence:

Diş veya tıp olsa belki de daha yoğun olacaksın.

Ben diş okuyorum 2. sınıf olduk herkes mutsuz herkes yoğun ders çalışma telaşında.Sorun bölümle veya üniversite ile alakalı değil sorun her yerde gençleri ders çalışmaya ezbere zorlamak ve onların insan olduklarını unutmak.

Çok çalışan taktir ediliyor niçin, hayattan hiçbir şeyden zevk almadan insanlığını unutup sadece ders çalıştığı için mi?

Toplumun işine yarayacak toplum onu iliklerine kadar sömürecek işi bitince de bir kenara atacak.

Bence bölümünden hayattan zevk almana bak ertelediğin şeyleri yap ve zevk alacağın ufak değişimlere git çünkü mesleğe başlayınca çok da farklı olmayacak monotonlaşıcaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin ne yapacagini bilmeyen hacettepeli

Saka bi yana benden yasca buyuksun ama ben tum yaziyi okudum ve yazdiklarina gore konusuyorum. Eger iki yil boyunca mezuna kalmadigin her an icin pisman oluyorsan tum hayatin boyunca bunu yasamak cok kotu olmayacak mi? Iki sene o kadar buyuk bir kayip degil bence ucuncu, dorduncu senesinde sinava girenler var onemli olan hayattaki hedeflerin pesinde kosman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.