Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTIM, MEZUNUM (MF ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
42
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Behzat'ta YGS için KAF1, KAF2 kitapları ve bunların video derslerini almak gerekiyor. İki kitap 80 TL, kargosuyla beraber 87,50 TL. Videolu dersler de 230 TL. Toplamda 317,50 TL tutmuş oluyor. Ve evet sıfırdan başladım, kaçırdığım bir şey olmasın istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marchegiani -- 10 Temmuz 2017; 23:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefiniz nedir bende 23 yasındayım bide şu renkli yazıları nasıl yazıyonuz

• Marchegiani kullanıcısına yanıt
    Başarılar hocam. Bende turizm okuyorum fakat daha bölüme geçmeden tekrar hazırlanmayı düşünmüyorum değil. Konuyu takibe aldım. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu üniversite işleri bitsin Türkçe sosyal ve mat1 konusunda elimden geldiğince yardım ederim.

• Merhaba, hedefim konuda da yazdığım gibi ITÜ Elektrik veya İnşaat, ya da YTÜ Bilgisayar. Renkli yazı için forumda mesaj yazarken "color"a tıklar ve istediğiniz rengi seçerseniz kod çıkar. Kodun arasına yazdığınız yazı renkli olacaktır.

Hocam bence olay insanin kendisinde bitiyor siz cok hevesli ve azimli gorunuyorsunuz bu halinizi korursaniz seneye bu zamanlar yukarida saydiklariniz arasinda tercih stresi yasiyor olacaksiniz insallah

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayaliniz neyse onun üzerinde yoğunlaşmanızı iyiliğiniz açısından tavsiye ederim. Kafanızda Turizm yoksa da başka bir şey varsa onun peşinden gidin. 1 sene kendinizi kasmak var, ömür boyu istemediğiniz işi yapmak var.

• Merhaba, çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun...

• BloodOnMyName B kullanıcısına yanıt
    Ağzınızdan bal damlıyor... İnşallah hocam :))

• kaç doğumlusun hocam ?
  • Hocam tebrikler azminiz ve isteğiniz için.Çok güzel kaynaklar ve kanallar seçmişsiniz.Kelimede anlamdan başlamışsınız bu sıcakta, ayrıntı olarak gördüm, çok ayrıntılara takılmayın derim.Zira sınava YGS bi hayli etki ediyor ve bi yerden sonra şans.Ben sınavda çıkacak kelimede anlam sorusunu yapamayacağınızı düşünmüyorum, matematikte çıkacak modüler aritmetik sorusunu yapamayacağınızı düşünmüyorum, kimyadaki kimyasal bağlar sorusunu yapamayacağınızı düşünmüyorum.Yapamazsanız da bunun üzerinden o kadar zaman geçmişken tekrar çalışmayla yapacağınızı düşünmüyorum, keyfiniz, moraliniz şansınız yerinde olursa yaparsınız.Diyeceğim o ki gerçekten verimli ve doğru çalışın, kaynaklarınız çok güzel.BR türev integralin saatler sürdüğünü unutmayın, kendinizi o zamana saklayın.

Başarılar diliyorum kalpten, umarım şansınız da azminiz kadar çok olur. :) Sevgiler

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1996 doğumluyum.

• Hocam ben de Mezuna kalıyorum

Lys odaklı gitmeyi düşünüyorum

Peki siz

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Büyük hedeflerle ve büyük bir azimle yola çıkınca insan hiçbir şeyi kaçırmak istemiyor. YGS'nin genellikle nankör bir sınav olduğunu ve şansa çok bağlı olduğunu maalesef 3 kere tecrübe ettim. :( Ama bu hırs hazır üzerimdeyken kusursuz ilerlemek istiyorum. Yıldız'da, İTÜ'de okuyan yakın arkadaşlarımın hayatına şahit oldukça veya bu okullardan mezun olan büyüklerimizin refah, kültür ve insanlık düzeyini gördükçe o kadar çok istiyorum ki bu okullarda iyi bir eğitim almayı, öyle hırslanıyorum ki, hiçbir şey beni durduramayacakmış gibi geliyor. Tabi ki sıkılacağım, bunalacağım hatta kaçıp gitmek isteyeceğim ama bunu yapmayacağım. 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, direneceğim ve iyi bir yerde olacağım inşallah bir aksilik yaşamazsam.

Tekrar güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler...

• İbrahim atakuru videoları nerede youtube sayfasına baktım yok.
  • Merhaba, ben önce YGS'yi aradan çıkarıp en fazla 3 ay gibi bir süreçte, geri kalan zamanımı LYS'ye harcamak istiyorum. Bu 3 aydan sonra YGS konularına kısa tekrarlar yapacağım ve denemeler çözeceğim, düşüncem böyle.

• www.ozelogrenci.com sitesinde Kimya kısmına girerek ulaşabilirsiniz.

Ygs icin soru bankası yerine deneme şeklinde gitmek daha mantıklı degıl mı ?
  • Ben sağlama almak için ikisini birden yapacağım hocam.

• belki bu açtığım konuyu görmüşsünüzdür :https://forum.donanimhaber.com/21-yasinda-universiteye-baslamak--127080260

kafam karışıktı zaten yazdıklarımdan da anlarsınız fakat şuan kafa karışıklığım gitti diyebilirim ve sınava yeniden hazırlanmayı düşünüyorum. aralık veya ocağa kadar ygs konularını bitirip ygs denemesi + lys konuları şeklinde gitmeyi planlıyorum ama henüz bir program hazırlamadım. program hazırlama konusunda öneriniz var mı ? bıraktığınız linkteki çalışma programına baktım fakat uyacağımı düşünmüyorum diyebilirim ve sizce aralık-ocak gibi ygs konularını bitirip deneme+lys konuları şeklinde gitmek mantıklı mı ? ygs ve lys beraber mi götürülmeli ?

Yorumunuzu bekliyorum hocam :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.