Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTIM, MEZUNUM (MF ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
42
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şimdi gözden geçirdim de 7 haftada programa uyarsam YGS Biyoloji'nin %20'sini bitirebilmiş oluyorum ancak. Bu cidden ufak bir rakam. O yüzden kendimi biraz daha kasıp bunu arttırmam gerekecek evet. Çok teşekkürler, uyarmasanız aklıma gelmezdi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

Koç işi noldu

Yalan oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende mezunumda program biraz hafif sanki yada ben mi fazla kasıyorum acaba

• Bence test falan çözerken uçlu değil kurşun kalem kullanın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Niye hocam, çabuk vazgeçtiniz
  • quote:

Niye hocam, çabuk vazgeçtiniz

Çok zor hocam keşke olsa ama

Siz nereyi dusunuyordunuz ?

Hala koç istiyorum ama zor. İtü'yü çok övmüyorlardı, sizin görüşünüz ne? Valla yurtdışına açılmak için iyi üniversitelere gitmek lazım ama öyle çalışmadan duruyorum
  • Marchegiani kullanıcısına yanıt
    Ben konu calisirken ayrintiya girmeyin anladim ki ben de oyle dusunuyorum osym ayrıntı sormuyor bu sene sormadı yani :) sorsa bile sıklardan cıkarabiliyorsun yani kasma rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awersomeboythislikemii -- 11 Temmuz 2017; 10:26:54 >
    Biyolojiyi erkenden bitirirsen unutursun yayarak bitir uzun uzun sonra tekrara da zaman birak arada da tekrar et

• quote:

Hala koç istiyorum ama zor. İtü'yü çok övmüyorlardı, sizin görüşünüz ne? Valla yurtdışına açılmak için iyi üniversitelere gitmek lazım ama öyle çalışmadan duruyorum

Bende ayni sekilde daha adam gibi çalışmadım

İTÜ bilgisayar a zor diyorlar falan ama sonuçta İTÜ yani ismi bile yeter birazda kişi de bitiyor.

Daha çok donanım ağırlıklıymış diye duydum İtü hakkında. Ben de itüyü hedefleyim bari. Siz araştırmışsınızdır iyidir herhalde
    Ben itu bilgisayar dusunuyorum ama ingilizce yazmayani gelebilir belki biraz arastirdim ama neredeyse tun derslerini ingilizce alabilirmisim ama diplomada ingilizce yazmayacak bir zarari olur mu ki?

• quote:

Daha çok donanım ağırlıklıymış diye duydum İtü hakkında. Ben de itüyü hedefleyim bari. Siz araştırmışsınızdır iyidir herhalde

Donanim agirlikli derken aslinda sadece 2-3 tane elektronige giriş tarzi dersler var. Okuyanlarla konuştum zor olduğu ortada ama 3.5 ustu ortalama yapanlar da var çalışan yapar yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii

Ben itu bilgisayar dusunuyorum ama ingilizce yazmayani gelebilir belki biraz arastirdim ama neredeyse tun derslerini ingilizce alabilirmisim ama diplomada ingilizce yazmayacak bir zarari olur mu ki?

Türkçe bölüm kapandi bu yildan itibaren sadece ingilizce olarak alacak. Siralamasi 5-6k arasi gelir kontenjan 115 falandi galiba.

6k gelmez mi?

Behzatı tam anlamıyla bitirmek bile yeterli olmayacak ek kaynaklar çözmen gerek bunun farkında olarak zamanını ayarlamalısın

• Zor bir gün olacak diyerek kendini olumsuz kodluyosun zor olmayacağı varsada zor oluyo kaleme dikkat eden ince bi adam bunada dikkat etmeli kalemden daha önemli bir mevzu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteyi bırakma kararı nasıl oldu, aile tepkisi nasıl oldu?

• Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Modern Talking ?

• Bana bu programın 7 yıldır eline test kitabı almamış mezun olanı yapar mısın ? :D İçimde kaldı bilgisayar mühendisliği oturup çalışıp girmeyi planlıyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.