Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTIM, MEZUNUM (MF ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
42
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bu sene erkenden hazırlanmak istiyourm, endüstri meslek mezunuyum bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. çalıştığım için evden ve internet kaynağı bana en iyisinden önerirmisiniz. matematik temelim nerdeyse sıfır. samimi yanıtlarınız olursa çok memnun olurum.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Matematik temeli 0 ise Şenol Hoca ile başlangıç yapın. Karekök Sıfır YGS alın onu da çabucak bitirin. Sonra normal kaynaklara geçebilirsiniz, mesela benim konuda yazdığım gibi. Paralı olaylara girmek istemiyorsanız Behzat Rasuli'den değil de Hocalara Geldik'ten dinlersiniz mesela veya Ceyhun hocadan. Onun dışında konuda yazdığım bütün kanallar ücretsizdir ve tavsiyemdir. Başka tavsiyelerle de karşılaştırın tabi ki hocam. En önemlisi bana göre, sizin Karekök Sıfır serisi kitaplarla Matematik ve Geometri'de temel atmanız ve Şenol Hoca'dan dinlemeniz. Başarılar dilerim.
  • Marchegiani kullanıcısına yanıt
    Hocam siz güneşi hedefleyin, olmazsa yildizlar sizin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Zamanında senelerce Milli Güvenlik hocamız bize bunu aşılamaya çalıştı. Ben bunu kendime ilk alanlardan biri oldum. Her zaman en yükseğiyle girdim, bir düşüğü olsa da üzülmeyecektim mantık buydu, tıpkı sizin dediğiniz gibi. Ama kişilik meselesi herhalde, öyle olmuyor. Ben hedefimi başaramazsam mutlu olamıyorum.. Ama yine de sanki birinci olacakmışçasına çalışacağım, o ayrı konu tabi.
  • hayırlı olsun kardeş şimdiden biz de bu yıl aynı yollardan geçtik
    o bende de var kardeş bu güzel birşey demekki bir klasın var ve bu klası bozmamamaya bak .
  • Sağol dostum, bozulmaz artık bu yaştan sonra :)
  • Arkadaslar ygs geometri zaman kaybi demis ygs ve lys geometri arasinda ne fark var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mezuna bırakacağım tercih yapmayacağım bu sene, takipteyim hocam.

• eekrcl E kullanıcısına yanıt
    Zaten bir fark olmadığı için zaman kaybı deniyor hocam. Boşuna YGS kitabı çözüleceğine LYS çözülsün mantığıyla.
  • Hoşgeldin dostum, başarılar dilerim. Umarım konuda işine yarayacak şeyler olur.
  • İlla mühendis olucam dersen endüstri mühendisliğini tavsiye ederim bide yurtdışında sap yukseği yaparsan senin için daha iyi olur. Yok ben insaat malşna veya elektrik mühendisi olucam dersen büyük ihtimal şantiyelerde amele çavuşluğu yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Endüstriyi çok iyi araştırdığımı söyleyemem hocam. Ben daha çok sahada olmak istiyorum, işin fırınında yani. Endüstri bunu bana verir mi vermez mi bilmiyorum, eğer vermezse okumam. Amele çavuşluğu yaparım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

İlla mühendis olucam dersen endüstri mühendisliğini tavsiye ederim bide yurtdışında sap yukseği yaparsan senin için daha iyi olur. Yok ben insaat malşna veya elektrik mühendisi olucam dersen büyük ihtimal şantiyelerde amele çavuşluğu yaparsın.

Neden endüstri önerdiniz açabilir misiniz biraz hocam

en çok para kazanacagın bölümü değil çalışırken zevk alacağın bölümü seçmeye bak. Şimdiden hayırlısı olsun

• kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    İşin fırınında olmak lafından anladığınız para kaygısıysa bir problem var hocam demek ki.
  • Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    Endüstri mühendisliğinin önü açık özellikle sap uzmanı açığı var.

Bende para kaygısını düşünme diyorum zevk aldığın bölümü seç diyorum. İşin fırını diyosunuzda maslesef bu işin fırını türkiye de yok denilecek kadar az. Bi ayrı konuda gelecekte mühendis olacak bi kardesimsin cümle kurarken dikkatlı olmanı isterdim anlamanızda bi problem vardır demek yanlıştır.

• Bu konuya zaman artıracağına ders çalış

• RX 480 kullanıcısına yanıt
    Taş çatlasa 5-10 dakika ara veriyorum onda da buna bakıyorum. Dersimi bölen bir şey yok zira güzel de oluyor bilgi ediniyorum tecrübe kazanıyorum vs.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.