Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTIM, MEZUNUM (MF ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
42
Favori
10.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedefim yüksek değil mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Yazın herhangi bir şey yapmak mantıklı değil ama yusuflamaya başladık hocam, her yerden saldırıyoruz :))

• Marchegiani kullanıcısına yanıt
    bu çalışmaya istikrarlı bir şekilde devam ederseniz 10k rahat olur sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marchegiani

Yazın herhangi bir şey yapmak mantıklı değil ama yusuflamaya başladık hocam, her yerden saldırıyoruz :))

Ben mat ve geo kasiyorum gunde 4 5 saat

Ama sanki yetismeyecek gibi diger derlser hele lys

• Tavsiyem fazla uğraşmadan kendinizi yormadan çalışın.Yoksa bıkar bırakırsınız.Hep buraya girip edit yapmak vs uğraştırır gerek yok böyle şeylere.

• Yaş kaç hocam?
  • Başarılar, yolun açık olsun.

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam, hakkımızda hayırlısı. Teşekkürler.
    Bence iki derse takılıp kalma dostum sıkıntı yaşarsın. Ben çok yaşadım zamanında.
  • Veysigz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kendimi tanıyan biri olarak diyebilirim ki bu azim bitmez gibi duruyor hocam. Allah bozmasın. Bu konu benim için önemli, istiyorum ki eğer kazanırsam bu konu benim imzam olsun. Buradaki herkesle birlikte kazanayım. Yakınlarıma bu konuyu göstereyim. Yani durmak yok devam... Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için.
  • quote:

Bence iki derse takılıp kalma dostum sıkıntı yaşarsın. Ben çok yaşadım zamanında.

çalışma saatlerin ne günlük
    2 saat mat 1 saat geo 1 saat fizik gibi mesela
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    21.5 diyelim. :)
  • Syronwar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, çok teşekkür ederim. :)
    Ben her derse bir gün ayırdım. Pazartesi Matematik, Salı Geometri, Çarşamba Fizik gibi örneğin.
  • quote:

Ben her derse bir gün ayırdım. Pazartesi Matematik, Salı Geometri, Çarşamba Fizik gibi örneğin.

böyle çok az çalışırsın hocam ya
    mat geo hariç
    Örneğin YGS Kimya bu hesapla 2 ay gibi bir süreye bitiyor. Türkçe de öyle. Tarih ve Coğrafya da öyle. Matematik ve Geometri zaten öyle. Fizik ve Biyoloji dediğin gibi biraz az gibi oluyor onu da düzenleyeceğim programda.
  • quote:

Örneğin YGS Kimya bu hesapla 2 ay gibi bir süreye bitiyor. Türkçe de öyle. Tarih ve Coğrafya da öyle. Matematik ve Geometri zaten öyle. Fizik ve Biyoloji dediğin gibi biraz az gibi oluyor onu da düzenleyeceğim programda.

kağıdı yazıcınız varsa
    taratıp resim olarak atar mısınız? yada güzel bir çeker misiniz bende uygulayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsurgent -- 13 Temmuz 2017; 22:43:46 >
    Maalesef yazıcım yok. Ama güzel bir biçimde çekip link olarak özelden mesaj atarım. Fakat hemen başlamıyorsanız bekleyin, programı düzenleyeceğim. Yenisini atayım size de.
  • quote:

Maalesef yazıcım yok. Ama güzel bir biçimde çekip link olarak özelden mesaj atarım. Fakat hemen başlamıyorsanız bekleyin, programı düzenleyeceğim. Yenisini atayım size de.

pazartesiye kadar bekleye bilirim hocam
    mezundunuz dimi? lys'ye kadar uygularım hocam eğer yapabilirsem
    Mezunum hocam evet. Programı yarın yeniden yapıp (çünkü fizik'te de bir yanlışım olmuş) burada editleyeceğim. Sizinle de özel mesajdan paylaşırım scan edip.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.