Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTIM, MEZUNUM (MF ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
42
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedef olarak aynıyız. Şahsen Marmara besyo diye 2-3 senesini, lojistik adalet vs diye de 1 senesini okuyup-bırakıp yemiş birisi olarak derslerden bu kadar uzak kalınca ne kadar toparlayabilirim bilmiyorum. Yaşıtlarım mezun oldu bile ben daha kafamı toplayıp başlayamadım, başladığımı da içime sinmedi diye bıraktım.

Hedef Bilg.Müh. ancak, tm okuduğum için sayısal yok bende. 1 senede bunların hepsini de toparlayamam zaten. Ya dile ağırlık vericem bu hevesi bırakıp yada programcılıktan dgs ile geçicem tek çıkar yol bu benim için.

Obp de çöp. 35 falan geliyor. 350-400 arası ygs1 lazım. Bu kadar konuyu hem işe gidip hem çalışarak nasıl toparlayabilirim bilemiyorum. mat1 sizlere kolay gelebilir ancak tm çıkışlı olan ve derslerden kafadan 4-5 sene uzak kalan birisine ne kadar kolay gelir bilemiyorum.

Bir aşkla başlamayı düşünüyorum en kısa sürede, bakalım bu gaz ne kadar sürecek.

• Marchegiani kullanıcısına yanıt
    kardeşim yorumun için teşekkür ederim ben geçen ay antremanlarla matematik serisi almıştım senin önerdiğin kitabıda alacağım. peki internetten paralı iyi anlatımlı bir kurum kuruluş site biliyormusun birde şenol hoca ile başlangıç yapın demişsiniz ben şimdi bu kişileri tanımadığım için nasıl başlangıç yapacğaım bu hocalar nerde ders veriyor.

teşekkürler,
  • En çok da neye üzülüyorum biliyor musunuz bu kadar harcanan çaba ve emek için bi 5 sene sonra kendinize her an her saniye küfredeceksiniz
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Ben her zaman insanların kendine güvenmesinden yanayım ama biraz da realist olmak gerekirse sizin de dediğiniz gibi YGS ile girip OBP daha mantıklı.

Bence zaman kaybetmeden halletmeye çalışın. Olmaz diye bir şey yok. Bakarsanız ben de uzaktım derslere, şimdi hızla adapte oluyorum.

Gazımız, azmimiz umarım devam eder yoksa sorun büyük
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Şenol Hoca Youtube üzerinden ders veriyor. Ücretsiz. Tavsiyem Şenol Hoca ile temelinizi yaptıktan itibaren Behzat Rasuli ile devam edebilirsiniz. Behzat Rasuli için hayalkurun.com sitesinden dersleri, barisayhanyayinlari.com sitesinden de kitapları satın alıp beraber yürütürseniz bence iyi yerlere gelebilirsiniz. Her şey sizin isteğinizde bitiyor.
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Ben etmeyeceğimden eminim hocam, edecekler düşünsün. :)
  • Merhaba, niyetiniz yazılım alanında çalışmaksa eğer elektrik mühendisliği çok doğru bir tercih olmayabilir. Yazılım konusunda ekstradan derslere sahip değil ders programına bakınca. Bir arkadaşım benzer düşüncelere sahipti ve matematik mühendisliğine geçti yatay geçişle elektrikten.

Matematik Mühendisliği bölümü öğrencileri elektrik mühendisliği öğrencilerine kıyasla yazılım konusunda daha fazla ders alma imkanı bulabiliyor son sınıflarında.

(İTÜ için geçerli bu dediklerim)

Hakkınızda hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ranez R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, verdiğiniz önemli bilgi için teşekkürler. Ben zaten yazılımı Bilgisayar Mühendisliği içinde düşünmüştüm ama olsun yine de önemli bir bilgiydi. Teşekkür ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:57:34 >
  • Çok teşekkür ederim.. İnşallah hakkımızda hayırlı olan nasip olur, emeğimizin karşılığını Allah verir. Teşekkür ederim tekrar
  • Marchegiani kullanıcısına yanıt
    ahmet yesevi üniversitesi bilgisayar mühendisliği istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marchegiani

Merhaba, verdiğiniz önemli bilgi için teşekkürler. Ben zaten yazılımı Bilgisayar Mühendisliği içinde düşünmüştüm ama olsun yine de önemli bir bilgiydi. Teşekkür ederim.

Önemli değil, sonra yazılımcı olacağım derken inşaatlarda yapılar için elektrik sistemlerini tasarlarken bulmayin kendinizi

Bölüm tercih edeceğiniz zaman ders planlarina, sonrasında ders içeriklerine ve sizi belli alanlara yönlendirebilecek seçmeli derslerin listesine kesinlikle bakın.

http://www.sis.itu.edu.tr/tr/dersplan/

Kendinize inanın, çalışın ve başarın hocam. Yeter ki düzenli çalışın. Kopma yaşamayın. Başarılar dilerim size.
  • Ranez R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, konuya ekleyeceğim gün içinde.
  • Biyoloji için video izlemene gerek yok. Kendin kitaptan çalışırsın. Videolar zaman kaybı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefi yükseltin hocam

ingilizce var mı orada bilgisayar mühendisliği
  • yazın sıcakta tarih, biyoloji çoğrafya çalışmak mantıklımı?
  • yok hocam.
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Ben bir şeyi kitaptan çalışırken kesinlikle dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Ama karşimda biri bana anlatınca çok da sorun olmuyor. Dikkat dağınıklığı sorunum olmasa ben de Biyoloji'yi kitaptan çalışmak isterdim zira cidden zaman kaybı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.