Arkadaşlar bu benim en büyük hayalim.Lütfen iyi bilenler varsa yardımcı olsun.Aslında Türkiyede ailemle rahatım maddi bakımdan hiç bir sıkıntımız yok.Sadece üçkağıtçı insanlardan , yalancı siyasetçilerden , dolandırıcılarından vs bıktım.Artık burda hiçbir insana güvenemiyorum.Biz böyle bir hayatı hak etmiyoruz emin olun.
Geçen sene 2 aylığına isveçe gittim orasıda ayrı bir cennetti kalmayı bile düşündüm zorla getirdiler.Yani şimdi daha önce bir iskandinav ülkesine gitmemin bana bir yararı olurmu ? İktisat bölümü okuyorum.Orada iş bulma imkanım kolay sanırsam.Sadece ingilizcenin iyi dilde olması gerekiyormuş ? Birde şunlar gerekiyormuş ama nasıl temin edicem ?
Lütfen arkadaşlar daha fazla dayanamıyorum.Nolur yardım edin
Norveç Vizesi ; *1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Norveç Vizesi Başvuru Formu *Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf *Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport *Antetli Kağıda Norveç Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orjinal) *Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi) *Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi) *Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi) *Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi) *SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi) *Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir) *Hesap Cüzdanı (fotokopi) *Kredi Kart Fotokopileri *İsim Detaylarınında Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları *Uçak Rezervasyonları *30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
=
Nobreyn kentini çok severim, şirin bir yer.
quote:
Orijinalden alıntı: Eymen~
Nobreyn kentini çok severim, şirin bir yer.
O Danimarka'da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme