Şimdi Ara

Üniversiteyi bitirdikten sonra norveçe gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu benim en büyük hayalim.Lütfen iyi bilenler varsa yardımcı olsun.Aslında Türkiyede ailemle rahatım maddi bakımdan hiç bir sıkıntımız yok.Sadece üçkağıtçı insanlardan , yalancı siyasetçilerden , dolandırıcılarından vs bıktım.Artık burda hiçbir insana güvenemiyorum.Biz böyle bir hayatı hak etmiyoruz emin olun.

Geçen sene 2 aylığına isveçe gittim orasıda ayrı bir cennetti kalmayı bile düşündüm zorla getirdiler.Yani şimdi daha önce bir iskandinav ülkesine gitmemin bana bir yararı olurmu ?
    İktisat bölümü okuyorum.Orada iş bulma imkanım kolay sanırsam.Sadece ingilizcenin iyi dilde olması gerekiyormuş ?
    Birde şunlar gerekiyormuş ama nasıl temin edicem ?

Norveç Vizesi ;
    *1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Norveç Vizesi Başvuru Formu
    *Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
    *Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
    *Antetli Kağıda Norveç Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orjinal)
    *Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
    *Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
    *Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
    *Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
    *SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
    *Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
    *Hesap Cüzdanı (fotokopi)
    *Kredi Kart Fotokopileri
    *İsim Detaylarınında Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
    *Uçak Rezervasyonları
    *30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Lütfen arkadaşlar daha fazla dayanamıyorum.Nolur yardım edin

• iyi git izin veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown!!

iyi git izin veriyorum

pfff çocuk gibi dalga geçme arkadaşım ne kadar ciddiyetsiz adamlarsınız ya.Hatta 1-2tane düzgün topicler oluyordu eskiden onlar bile kalmamış.Alayı şarlatan konuları.Biz burda ciddi birşeyler soruyoruz ona göre yanıt verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vargnatt -- 22 Ekim 2010; 9:49:42 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

quote:

iyi git izin veriyorum

pfff çocuk gibi dalga geçme arkadaşım ne kadar ciddiyetsiz adamlarsınız ya.Hatta 1-2tane düzgün topicler oluyordu eskiden onlar bile kalmamış.Alayı şarlatan konuları.Biz burda ciddi birşeyler soruyoruz ona göre yanıt verin.

ozaman ciddi olan bölüme git konu dısı özel güle güle
  • güle güle.
  • Tanrı yardımcın olsun bilader..
  • ankaraya gideceksin norvec buyukelciligine vize icin basvuracaksin. bunlar hep vize icin gereken seyler. norvec buyukelciligi: cinnah cad. kirkpinar sok 18/1. kolay gelsin.
  • bende üniversiteyi bitirdim avrupada master yapmayı istiyorum bende 1 ay once amerikadan geldim ve seninle aynı duyguları paylaşıyorum buranın insanından da medeniyetsizliğinden de yalan dolan işlerinden de bıktım orada 3 ay kaldım yemin ediyorum tvyi sadece amerikan futbolu izlemede kullanıyoduk herkes refah içinde herkes mutlu onlar hakediyosa bizim neyimiz eksik umarım onumuzdeki sene bu zamanlar avrupada olucam ve bidaha da dönmeye hiçmi hiç niyetim yok
  • quote:

quote:

quote:

iyi git izin veriyorum

ozaman ciddi olan bölüme git konu dısı özel güle güle

senin gibi bebeler böyle konulara yorum yazmasın yeter.ne yani topic konu dısına acıldı diye illa gelip ergen esprileri mi yapman lazım , hiç bir şey yazma ölür müsün ? beyniniz yok mu anlamıyorum.komik de değil esprileriniz.ne cahil adamlar, ergenler var bu forumda ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

ankaraya gideceksin norvec buyukelciligine vize icin basvuracaksin. bunlar hep vize icin gereken seyler. norvec buyukelciligi: cinnah cad. kirkpinar sok 18/1. kolay gelsin.

sagol dostum peki birtek bunlarmı lazım ?
  • Kardeş gitsen bize ne gitmesen bize ne ? İstediğini yap şu anda herkezin sorunu var kim takar seni
  • bir ay kadar kaldim norvecte . guzel hos mekanda sokaktaki insanlar hello disinda ingilizce tek kelime bilmiyo ( yada ben hep bilmeyenlere rastladim) . ayrica kürt elemanlardan hoslanmiyorsan hic tavsiye etmem bolca mevcut cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

Kardeş gitsen bize ne gitmesen bize ne ? İstediğini yap şu anda herkezin sorunu var kim takar seni

Madem takmıyorsun ozaman niye buraya yazıyorsun ? İlgi çekmeye çalışma...konuştuğun gibi davran. Sorunun varsa git onlarla uğraş .Yada git kim kimi yalaşmış, kim kimle yiyişmiş konularına oralarda sürt .Oldumu ?

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür diyorum .Son olarak hiç oralarda üniversite okuyan varsa ve bilgilendirirse iyi olur.tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vargnatt -- 24 Ekim 2010; 1:29:08 >
  • Çok fazla Black Metal dinleyip gaza gelmemeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Çok fazla Black Metal dinleyip gaza gelmemeli...

Oldu evladım.Onu kendine söyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

Kardeş gitsen bize ne gitmesen bize ne ? İstediğini yap şu anda herkezin sorunu var kim takar seni

Madem takmıyorsun ozaman niye buraya yazıyorsun ? İlgi çekmeye çalışma...konuştuğun gibi davran. Sorunun varsa git onlarla uğraş .Yada git kim kimi yalaşmış, kim kimle yiyişmiş konularına oralarda sürt .Oldumu ?

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür diyorum .Son olarak hiç oralarda üniversite okuyan varsa ve bilgilendirirse iyi olur.tşkler

ne komik bi adam bu ya hem derdi var hemde konu dışında takılıyo yüzüne s*çsan eyvallah der ya hey allahım

• Anlamadığım bir konu var. Hem vize belgelerini yazmışsın hemde iş olanağından bahsetmişsin. Temelli kalmak, oturma izni yada göçmen olarak gitmek için ayrı, seyahat etmek, gezmek için ayrı prosedürler var. Bu konuda en doğru yanıt alabileceğin yer Norveç Büyükelçiliği. Norveç benimde hayallerimdeki ülkelerden birisi.
  • dün ieft fuarındaydım norveçten üniversite yoktu sanırım ama genelde ülkelerin uyguladığı prosedür şu : bazıları 20 saat bazıları ise 16 saat haftalık yasal çalışma veriyor bazı ülkeler de yılda 90 gün full ya da 180 gün part time yasal çalışma hakkı tanıyor bugün 2.günü fuarın harbiye hiltonun sergi salonunda ieft fuarı var git bence
  • o hayallerı bız de kurardık bır zamanlar ama vıze belgelerınden de anlasıldıgı gıbı cok zor bır hayal.bence tek sans norvecte master yapmak. onun dısında yerleşme maksadıyla gıtmek cok zor. master yapıp ıs bulursan yerleşme ıhtımalın artar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.