Şimdi Ara

2 senelik serüvenden sonra tekrar üniversite okumak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eylülde 22 yaşında olacağım, daha önce 2 senelik bir bölümden mezun oldum, daha sonra okuduğum bu bölümü sevmediğim ve bir ömür boyunca sevmediğim işi yapamayacağımı idrak ettim, mezun olmama karşın işe girmedim.

üniversiteye tekrar hazırlanıp, sevdiğim bölümü kazanıp okumayı düşünüyorum. (puanı zaten yüksek değil, ygs başvurusu yapılı)

fakat üniversite ortamı benim için hiç çekilir değil,

her sabah düzenli olarak okula gitmek, not toplamak için insanların peşinden koşmak, dönemi uzatmamak için gecelemek, bütlerden
    bütlere girmek, gireceğim yeni ortam vs

bunlarla başa çıkmak için zerre motivasyonum yok, 2 sene üniversite tecrübem var ama çok ağır geliyor hepsi, sebebini bilmiyorum. hayatım için okumam da gerekiyor, kendimi bunlara karşı nasıl motive edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 31 Ocak 2017; 14:4:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Edemezsin dostum etsende o motivasyon seni 4 sene götürmez. Bende üniversitenin bana çok ters bir olay olduğunu anladım zorladım kendimi sürekli şimdi 4.sınıfım elime ne geçti hiç bişey bitirsemde bişey değişmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste o yuzden sevdiginiz seyi, sevdiniz isi yapin derler

maalesef ustteki iki arkadasimizda hayatlarinda daha hazir degiller, lutfen kariyer testi yaptirin

http://mahmure.hurriyet.com.tr/yeni-testler/kisilik-testleri/hangi-meslek-sana-daha-uygun_380

http://www.uskudar.edu.tr/tr/sayfa/214/kariyer-testi

daha sonrasinda cikan sonuca bakin, genellikle cok dogru sonuc veriyor ona gore bakarsiniz,

benim icin soylemesi kolay, tesadufende olsa sitedigim, bana, kisisel ozelliklerime uyan meslegi sectim. sukur diyorum simdi

sizde ustunde biraz dusunun, ama icinizden bisey gelmiyorsa yapacak bisey yok. belki bunlar en verimli caglariniz ama en guzelde caglariniz, kendinizi ilerideki bir hayat icin yirtmaya gerek yok simdiden

isi sanslar dilerim

• Kardesim sevmedigin ise her gun gidip gelmek universite okumaktan cok daha zor bence. Okula canin istemedigi zaman gitmeyebilirsin ancak is hayati cok daha farkli. O sebeple bu konulari dert etmeyin eger gercekten idealiniz varsa pesinden koşun dis etmenleri cok da dert etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.