Şimdi Ara

1 yıl sonra sınava girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar forum, 2022 YKS'de sayısal 2248. olarak İTÜ EHB kazandım. Geçtiğimiz cumartesi son final sınavıma girmemle üniversitede ilk yılım bitti. 1 yılda ne mi yaptım? Hazırlığı 1 dönemde bitirdim. 2. dönem irregular öğrenci olarak üstten birkaç ders aldım ve 1. senenin ders yükünü hafiflettim.

Şu an İstanbul'da olmamın sebebi YKS'ye kendimi denemek için girecek olmam. YDT'ye bile gireceğim bakalım hazırlık ne kadar işe yaradı :) 2022 YKS'den sonra hep seneye tekrar gireceğim modundaydım zaten. Depremzede etkisi ile ücretsiz de olunca yapıştırdım 3 sınavı da. İşin en güzel yanı YKS'ye İTÜ'de giriyorum :) Kendi üniversitemde girmenin verdiği vibe başka olacak elbette.

Sınavdan sonra ben de bir derece öğrencisi olarak yorumlarımı aktaracağım. Evet üniversiteli oldum ama YKS'den hiç uzaklaşmadım manita mezun olunca   Aklımda sayısal ham 36-40k gibi sayılar var bakalım ne yapabileceğim. Tercih döneminde de elimden geldiğince fikirlerimi paylaşacağım, yardımcı olmaya çalışacağım.

Teşekkürler, iyi forumlar :D

• Başarılar hocam. Ben de giricem ama 2021 girişliyim ben, obp de düzeldi yani. Sadece aytye giresim vardı benim o yüzden ydtye girmeyeceğim ama tytye mecbur giricem. Zorunlu olmasa ona da girmezdim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam size de başarılar :) işin aslı tyt çözmek benim de içimden gelmiyor ama halletcez

• Çalışma düzeniniz nasıldı ve ne zaman başladınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4gl4r -- 15 Haziran 2023; 13:13:44 >
  • dil için ben de heyecanlıyım 80/80 zorlanmadan yapacağımı düşünüyorum ama tyt anormal hamladığıma eminim orada batıracaz heralde  

• Ben de aynı bölümdeyim. Sözel ilk 100 için gireceğim. Ben de sınav için yorumlarımı paylaşacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egehan531 kullanıcısına yanıt

Hocam İTÜ hazırlıktan hangi seviye olarak mezun oldunuz B2+ mı

• Ben de öylesine giricem bı, alışkanlık oldu zaten her sene sınava girmek

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Benim hiç giresim yoktu bayadır da bi anlık gaflete düşüp başvurdum arkadaşların gazıyla   Özlememişim yks-lise sürecini  

• c4gl4r kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 11. sınıfın ilk günü ile düzenli çalışmaya başladım. 2 yıllık bi serüvendi yani. TYT’yi 11. sınıf senesi aralık ayında başlayıp 2.5 ayda bitirdim. Yine 11. sınıfın nisan ayında tekrar TYT başlayıp 1.5 ayda bitirdim. Kalan süre boyunca AYT ağırlıklı bir çalışma izledim. 12. sınıfın ilk dönemi sonunda tüm konularım bitmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daha önce hiç dil sınavını görmedim. Sorular hakkında da fikrim yok. O yüzden şu kadar net yaparım diyemem haldlaiflaiflis bakalım hayırlısı

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    Tanışalım hocam

• Benim de aynı şekilde. Üçüne de başvurdum bakalım aytde ne kadar düşmüşüz, ydtde ne kadar yükselmişiz 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Haziran 2023; 12:35:7 >
  • Hocam B2+ diyemem gibi. Daha çok B1+ B2 arası. İTÜ hazırlıkta en donanımlı kişi B1+ olarak başlıyor zaten. Daha üst kurlar için eğitim yok. B1+’tan mezun olanlar için de B2 diyorlar işin aslı. Ben B1 olarak başlamıştım.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    üstümde tatlı bi heyecan var hocam

Hocam peki speaking olarak eğitim yeterli miydi okulda yoksa üstünkörü mü

• kesinlikle hocadan hocaya değişiyor. sene başındaki hocamız ile yetersizdi. birkaç hafta sonra değişti hocamız. yeni hoca derste herkesi konuşturuyordu casual şekilde.

Olur hocam. Dönem başladığı zaman haberleşip görüşürüz

12 ye geçiyorum hocam. 11 bitti 10 az çok var konuları hatırlıyorum 9 sıkıntı sadece sizce kaç sıralama gelir

Yazın tyt ilk dönem bitene kadar ayt bitirmeyi hedefliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.