Selamlar forum, 2022 YKS'de sayısal 2248. olarak İTÜ EHB kazandım. Geçtiğimiz cumartesi son final sınavıma girmemle üniversitede ilk yılım bitti. 1 yılda ne mi yaptım? Hazırlığı 1 dönemde bitirdim. 2. dönem irregular öğrenci olarak üstten birkaç ders aldım ve 1. senenin ders yükünü hafiflettim. Şu an İstanbul'da olmamın sebebi YKS'ye kendimi denemek için girecek olmam. YDT'ye bile gireceğim bakalım hazırlık ne kadar işe yaradı :) 2022 YKS'den sonra hep seneye tekrar gireceğim modundaydım zaten. Depremzede etkisi ile ücretsiz de olunca yapıştırdım 3 sınavı da. İşin en güzel yanı YKS'ye İTÜ'de giriyorum :) Kendi üniversitemde girmenin verdiği vibe başka olacak elbette. Sınavdan sonra ben de bir derece öğrencisi olarak yorumlarımı aktaracağım. Evet üniversiteli oldum ama YKS'den hiç uzaklaşmadım manita mezun olunca Aklımda sayısal ham 36-40k gibi sayılar var bakalım ne yapabileceğim. Tercih döneminde de elimden geldiğince fikirlerimi paylaşacağım, yardımcı olmaya çalışacağım. Teşekkürler, iyi forumlar :D |
Bildirim