Şimdi Ara

Üniversiteyi kazandık sıra geldi Laptop mevzuuna :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: med_cezir91

fiyatı performans olarak samsung r522 nin üzerine yok crysis full detaay oynayanlar var. vista puana 5-5,9 arasında değişiyo.

full detay ama çözünürlük 640*480 mi?
  • ne yapıyosun hemen ben oynamadım full detay hepsiburadaki yorumlara bakarsın.
    Crysis Warheadi 1366x768 çözünürlükte oynadıklarını söylüyorlar.
  • Ben üniye başlıcam diye netbookumu satıyorum sen laptop alayım mı diyosun. Ulan zaten yıllardır bilgisayar içinde boğulmuşuz. Ünide de bilgisayar mı kullancaz. Hadddii ordann
  • ya saçma sapan youmlar yazmayın lütfen her bölümde pc ye ihtiyaç var diye bir şey yok Edebiyat Fakültesinde okursan napıcaksın pc yi tabiki.
    ama mühendsilik okuyacaklar için son derece gerekli bir ders aracı.
  • tıp için gerekli olur mu acaba..
  • beyler ben laptobu kesin alcam kafaya koydum samsung r620 alcam ancak devlet yurdunda kalırsam çalınması gibi bi risk olurmu özelde kalırsam böle bi risk olurmu ne dersiniz bu arada çıkarsa yüksek ücretli yurt cıkcak devlette çünkü sadece onu tercih ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp-er500

beyler ben laptobu kesin alcam kafaya koydum samsung r620 alcam ancak devlet yurdunda kalırsam çalınması gibi bi risk olurmu özelde kalırsam böle bi risk olurmu ne dersiniz bu arada çıkarsa yüksek ücretli yurt cıkcak devlette çünkü sadece onu tercih ettim

Moralini bozmak gibi olmasın ama çalınabilir . Dizüstü bilgisayarlara özel kilitler var nedir nasıldır pek bilmiyorum ama bir araştır derim .
  • ben de R620 almayı düşünüyorum. ama her an fikrimi değiştirip netbooka çevirebilirim
  • Şu bölüm bu bölüm için gerekli olur mu demeyin, bilgisayar ve internet her daim gereklidir.
  • SAMSUNG R522 XS08TR kullanıcısıyım piyasaya çıkalı 1 ay olmuş, tek eksiği bluetooth özelliği yok onada ufak bir cihazla halelersiniz, r522 düşünenenlerewww.pcdepo.com sitesini öneririm piyasadaki fiyatına göre çok ucuza aldım peşin 1270 hatta hafta sonunu bekleseydim 25-30 tl daha indrimli alabilirdim, dolar hafta sonu düşüyor o bakımdan...
  • Hortlatayım Bari Şu Konuyu
  • Noldum delisi olmayalım
  • ya bu wireless modemler değilde peder de bi cihaz var normal ağ kablosu takıyorsun kasaya sonra diğer ucunuda wireless cihaza takıyorsun ortamdaki wireless bağlantıları goruyor onu masaüstüne uygulasam olurmu aynısı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.