Şimdi Ara

Üniversiteyi uzatmış arkadaşlar dikkat! Harçlar katlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
2
Favori
6.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Ne kadar ödenceği ders seçimi sırasında yazacak mı, okulu bırakıp seneye tekrar ygs-lys yapmak daha mantıklı gibi

bizimkinde yazıyor

1340 tl düştü bana...

geçmiş olsun hocam. benimde o civarda gelirse yeniletmem kayıt. Otomasyon sistemi açılsada öğrensek. Bu arada geçen dönem(Güz) için bir ücret ödemesi yapmamız gerekiyor mu?

yo hayır sadece yeni dönemde var uygulama bizde.

Umarım bizde de öyle olur. Özel okul ücreti kadar devlet okuluna ücret ödicez bu gidişle ki ödemeyi düşünmüyorum

• 2500TL gibi rakamlar var arkadaşlar. Derse yazılım sırasında yazıyor.
  • Şu olayı destekleyenler var. Açık söylüyorum, allah belanızı versin.

Bu gördüğünüz dersten geçen yok, ve hoca hakkında tek bir soruşturma, tek bir idari ceza verilmiyor. Sizin dediğiniz gibi "gerizekalı çocuklar geçemiyorlar napalım" mantığıyla devam...

Üniversiteyi uzatmış arkadaşlar dikkat! Harçlar katlandı

Burada da inanmazsınız diye bir tane daha ekledim. Bakın görün, artık haberlerde dövülen doçentleri, bıçaklanan profları, lise mezunu mucitleri, ülkemizin eğitim seviyesinin düşüşünü, zaten sefillikten sürünen gerçek halkın tek umudu olan evlatlarının da sırf ailesinin parası veya 2-3 tanıdığı olmadığı için sürünmeye devam ettiğini izlersiniz. Ama izleyemezsiniz çünkü asla böyle haber vermezler!! Hepsinin allah bu dünyada binbir türlü belasını versin. Çoluğundan çocuğundan çıksın. Onlara oy verenleri... Yeter neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $U$PeCT RoCKerS -- 2 Şubat 2015; 20:08:36 >

• Bu olay gerçek mi arkadaşlar??

Bazı arkadaşlara 2.000 üzerinde ücretler çıkmış

Bu adamlar yatıramaz ki.

Yatırmayınca ne oluyormuş??
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Ders kaydı yapamıyor ne olucak.okuyamıyolar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Yatıramayınca dönemin donuyor. Okulunu daha da uzatmış oluyorsun. Dolayısıyla "ödeyecem ulan" dediğin zaman önceden 2000 çıkan ücret daha da artarak mesela 3000 oluyor..
  • Anlaşılan vatandaşı sömürdükleri yetmiyor hala bir de üniversitelilere sulandılar. Memleket eyiye gidiyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Şu olayı destekleyenler var. Açık söylüyorum, allah belanızı versin.

Bu gördüğünüz dersten geçen yok, ve hoca hakkında tek bir soruşturma, tek bir idari ceza verilmiyor. Sizin dediğiniz gibi "gerizekalı çocuklar geçemiyorlar napalım" mantığıyla devam...

Burada da inanmazsınız diye bir tane daha ekledim. Bakın görün, artık haberlerde dövülen doçentleri, bıçaklanan profları, lise mezunu mucitleri, ülkemizin eğitim seviyesinin düşüşünü, zaten sefillikten sürünen gerçek halkın tek umudu olan evlatlarının da sırf ailesinin parası veya 2-3 tanıdığı olmadığı için sürünmeye devam ettiğini izlersiniz. Ama izleyemezsiniz çünkü asla böyle haber vermezler!! Hepsinin allah bu dünyada binbir türlü belasını versin. Çoluğundan çocuğundan çıksın. Onlara oy verenleri... Yeter neyse.

Hocam benim bölüm biyoloji ve Alper Hoca bizim de dersimize girdiği için tanırım. Allah kolaylık versin hocam.

• 3 defa kalan adamı, okulu uzatan adamı vuran bir tarife bu

amaç bence üniversitedeki yurtlardaki boş adam sayısını azaltmak ha gereklimi gerekli ama ücret biraz daha düşük olsaydı
  • kayıt yapmazsanız bu döneme, okuldan atılma riskiniz var. ona dikkat edin, yönetmeliği okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

kayıt yapmazsanız bu döneme, okuldan atılma riskiniz var. ona dikkat edin, yönetmeliği okuyun.

Okuyabileceğimiz link varmı hocam göz gezdirelim.ya parayı ver yada okula baybay diyolar ha.gerçi atmasalar ne değişir.diğer sene dahada katlanır.iki ucu b*klu değnek

• Bu haltı çıkartacaklarına birinci öğretimlere harç sistemini geri getirsinler. Bize 1000 lira girerken onlar vermiyor. Lanet olsun böyle işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 4 Şubat 2015; 14:48:24 >
  • Bu konu nedense medya tarafından hiç dile getirilmiyor.Bunu sadece Fox tv yayinlayabilir.Twitter yoluyla ulaşmak lazım

• YÖK'ten açıklama var.

http://www.beserhaber.com/haber/302/katlamali-harc-icin-yokten-aciklama.html

Uğraşıyoruz ama emir büyük yerden demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

3 defa kalan adamı, okulu uzatan adamı vuran bir tarife bu

amaç bence üniversitedeki yurtlardaki boş adam sayısını azaltmak ha gereklimi gerekli ama ücret biraz daha düşük olsaydı

o yurtlarda arap öğrenciler bedava kalıyorlar..

bu işi az beyni olan insan şöyle yapardı;

1-çoğu bölümün 2.öğretimlerini kaldırırdı.ben sırf konyaya gidip 1.öğretim okumayayım diye kendi şehrimde 2.öğretim okuyorum.öyle tercih yaptım,dönemlik 800 tl de beni bozmaz diye düşünüyordum.kafama sokayım

2-kontenjanları eski seviyesine çekerdi.hava atıyorlardı kontenjanları artırdır diye.

3-azami süre getirirdi..2 yıllık fakülte 4 yıl,4 yıllıklar 6 vs..bu süreyi aşanlara uygularsın katlamalı harç.isterse öğrenci 1.sınıf dersini 6.sınıfta versin.buna da karışmazdı

4-böyle memur maaşına yaklaşan harç da çıkarmazdı.800 lira ödüyorsa bu sefer 1000 tl falan ödesin..3000 bin tl ne la..ayıptır günahtır..

ama 'eğitim seviyesinin yüksek olduğu yerlerde oy oranımız düşük' açıklamasını yapan adamlara da hak vermek gerek..

oy için her türlü icraat haktır.

• şu anda 577,50 lira gözüküyor bakalım
  • Posta gazetesi bugün haber yapmış. Sözde Başbakan YÖK e talimat vermiş. Yök de kısa bir süre icerisinde bu konu hakkında gelisme kaydedilecegini umuyoruz yazmış. .

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Posta gazetesi bugün haber yapmış. Sözde Başbakan YÖK e talimat vermiş. Yök de kısa bir süre icerisinde bu konu hakkında gelisme kaydedilecegini umuyoruz yazmış. .

Salakça işler.yasa mecliste çıkıyo.dün haber vardı yök diyo bu yasadır meclisten çıktı elimizden bişi gelmez.sonra davutoğlu gidiyo yöke ayarlayın bilmemne.e abi yasayı çıkaran sensin.kim kime dum duma

• Şubat ayı sonuna kadar durdurulma kararı alınmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Change. Org da bir imza kampanyası başlatılmıştı ama ben ödeyemem yani bu parayı okulu bırakıp sanayiye çırak olarak gireyim daha iyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.