Şimdi Ara

Üniye geçince rahatlayacaksınız diyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkaç sayısal bölüm/fakülte dışında hepsi rahatlıyor,itirazı olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahatlık diye bir şey yok. emekliliğe kadar çalışacaksın. yani iyisinden bi 60-70 yaşından sonra rahatsın diyelim.

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt
    Bu okulla da çok alakalı bir durum.

• Psikolojik acidan kesinlikle YKS'den daha rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Aynen orası öyle tabi

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam planlarım o şekilde değil aslında

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Ortaokul ve lise için gayet de doğru laf. 9 10da sınavdan bir hafta önce asılarak rahat şekilde 95 üstü ortalama yapılabilir. Ortaokula girmiyorum bile :D Lisede en çok zorlayan sınıf bence 11dir. Sınav grubu değildir ama konuları zordur. Yüksek ortalama yapmak için günlük olarak çalışılmalı başka çaresi yok son güne bırakılabilecek dersler değil çünkü. 12de zaten istemesen de çalışılıyor o yuzden en zoru 11 bence. Üniversitedeki rahatlık da şöyle olur bence, Sonuç olarak bi insan tıp kazandıktan sonra hayatı garanti altına almıştır bu yüzden acaba çok param olacak mı iyi bir işim olacak mı vb. insanın ömrünü tüketen sorularla boğuşmaz. Tamam sınav stresi sınıfta kalma falan olabilir ama sonuç olarak üniversiteden bıkılıp bırakılmadığı sürece oradan mezun olup işini eline alacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatırım bankacısı ya da yazılım mühendisi gibi erken emeklilik mi yoksa akademisyen gibi ölene dek çalışmayı mı planlıyorsun? (iki yola da çok saygı duyarım)

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    İkisi de değil hocam. Ben okulu ilgi alanım olduğu için ve öğrenmek istediğim için okuyorum. Eğer ileride düzgün bir iş olmazsa çalışmayı düşünmüyorum. Birilerine çalışmaktansa kendimi geliştirmeyi tercih ederim. Üstüne bi lisans bölümü daha okumayı düşünüyorum veya evden para kazanabileceğim karnımı doyuracak kadar para kazandıran bi iş de olabilir.

Müzikle de ilgilenebilirim çünkü ders çalışmaktan müziğe zaman ayıramadım ve bu da benim için çok önemli bir alan. Kısacası ölmeden önce yapmak istediğim şeyler var ve bunları yapmak istiyorum. Okulu bitirince hemen bi iş bulup tüm ömrümü o şekilde geçirmek gibi bi şey yapmayacağım asla. Kendime yatırım yapmazsam çalışmamın bi manası yok benim için.

• Çok sıkıntı çok yazın bi yattık tüm çalışma disiplini eridi gitti

• İnsanın her günü k.çına pamuk tıkanana kadar bir öncekinden zordur hocam yapacak bir şey yok mental olarak kendimizi buna alıştırmalıyız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.