Şimdi Ara

UNLIMITED - FORUMUN EN BÜYÜK PSN KARDEŞLİK GRUBU (250+ ÜYE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.158
Cevap
4
Favori
52.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemilik işte :) siz belirleyin ben takipteyim..

prince of persia trilogy varsa oda olabilir..listeyi inceliyeyim tekrar..tşk ayrıca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 12 Temmuz 2011; 23:23:00 >
  • Şöyle bir şey söylemek istiyorum, anlattıklarınız gayet güzel şeyler ki bizler de gruplarımızda böyle zorunluluklar olmasın isteyenlerdeniz. Kural diye bir şey olmayan grubumuzda, bazı arkadaşlar nedeniyle, kurallar koymak durumunda kaldık. Bizde maddiyat önemli değildir. Bu ay durumun kötüyse 20 TL, iyiyse 50 TL'ye kadar çıkabiliriz. Bu söylediklerini de düşündük ancak bunlar imkansız şeyler. Almak istediğim bir çok oyun var fakat, hepsini almak için tek tek adam mı arayayım? Yoksa hepsini sevebilecek arkadaşlarla mı kurayım grubumu? Hesap açmayı kısıtlayan (16 olsa gerek) bir cihaza, her oyun için kaç tane hesap açayım? Yoksa almak istediğim her oyunu tek bir hesapta mı toplayayım? Bunlara cevap verin o zaman ben de katılayım bu gruba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Şöyle bir şey söylemek istiyorum, anlattıklarınız gayet güzel şeyler ki bizler de gruplarımızda böyle zorunluluklar olmasın isteyenlerdeniz. Kural diye bir şey olmayan grubumuzda, bazı arkadaşlar nedeniyle, kurallar koymak durumunda kaldık. Bizde maddiyat önemli değildir. Bu ay durumun kötüyse 20 TL, iyiyse 50 TL'ye kadar çıkabiliriz. Bu söylediklerini de düşündük ancak bunlar imkansız şeyler. Almak istediğim bir çok oyun var fakat, hepsini almak için tek tek adam mı arayayım? Yoksa hepsini sevebilecek arkadaşlarla mı kurayım grubumu? Hesap açmayı kısıtlayan (16 olsa gerek) bir cihaza, her oyun için kaç tane hesap açayım? Yoksa almak istediğim her oyunu tek bir hesapta mı toplayayım? Bunlara cevap verin o zaman ben de katılayım bu gruba.

Beğenmediğim veya zaten bende mevcut olan bir oyuna boşuna para vermekten daha iyidir hocam. Muhtemelen 2-3 oyun birleştirilip alınır. 16 hesap önce aldığım oyunu da muhtemelen çoktan bitirmişimdir, silerim hesabı. Şu anda bende 4 hesap var, 2 hesaba ait oyunların yüzüne bile bakmıyorum artık. 16 gesaba gelene kadar

• Aldığım oyunları silme gibi bir huyum yok zaten. Beğenmediğim oyun konusundaysa, başkasının almak istediği bir oyuna saygı duyarım ki zaten, beğendiğim tarzda oyunları alacak arkadaşlar var grubumda.
  • Arkadaşın listesi iyiymiş öyle Uncharted 2, Killzone 3 falan.

Benim listem;

1- EA Sports MMA (http://www.youtube.com/watch?v=rpRrvd7E0t0)

2- Assassin's Creed 2 (http://www.youtube.com/watch?v=ZMCsL9N9PEM)

3- Lara Croft and the Guardian of Light (http://www.youtube.com/watch?v=yDMIGcXobxE)

4- ModNation Racers (http://www.youtube.com/watch?v=jaVYYJbTJxM)

5- Armageddon Riders (http://www.youtube.com/watch?v=MdUUdIWOKAU)
  • Beni de ekleyebilirsin dostum eğer ki istediğim bir oyun olduğunda tabi katılırım.Ücret konusunda sıkıntı olmaz durumuma göre sınırsız harcayabilirim.
    Niye cdsini almıyorsun diyenlere parayı kolay kazanmıyor kimse:)
    Psn: mersef
  • beyler bende liste yaptım
    1.)Need For Speed Hot Pursuit
    2.)Lara ve Croft The Last Guardians
    3.)Onlinei olan ve zevkli olan her türlü oyun
  • @Büyük İskender, e gel Abi bizim kardeşliğe. :) Hepsi alınacak bunların. Ayrı ayrı hesap açmamış oluruz işte.
  • quote:

@Büyük İskender, e gel Abi bizim kardeşliğe. :) Hepsi alınacak bunların. Ayrı ayrı hesap açmamış oluruz işte.

Dostum ilk sizin ekibe yazdım ancak o zaman da söylemiştim, kurallar fazla sıkı sizde =) O yüzden kimseyi mağdur etmek istemem. Devamlı bir alışveriş içinde olamam ben, bu grup sanırım daha uygun. Ama sizinle "PSN Kardeşliği" yapabiliriz, konuyu takip ediyorum zaten, oyun listesi belli olsun ona da katılabilirim.
  • Oyun listesini bizler oluşturuyoruz. En olmadı aylık 20 TL gönderilir, güzel oyunlar alınır gene. Her gün 1 TL atsan kenara bile 30 TL yapar.
  • quote:

@Büyük İskender, e gel Abi bizim kardeşliğe. :) Hepsi alınacak bunların. Ayrı ayrı hesap açmamış oluruz işte.

kardeşlik savaşlarıda başladı artık herkes adam kapmaya çalışıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

Sen de gel. Senin istediğin oyunlar da alınır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

Sen de gel. Senin istediğin oyunlar da alınır.

Büyük İskender kardeşimiz zaten cevabı vermiş, sizin ve diğer kardeşlik gruplarının kuralları çok sıkı. İlk mesajda bu sıkıntıların hepsini bahsettim. Bizim yaptığımız sadece bir alternatif oluşturmak, klasik kardeşlikten farklı bir yapıdayız. Daha özgür, daha kuralsız bir grubuz.

Bu yüzden insanların kendi menfaatlerine en uygun yerde olmaları normal. Hepimiz tek bir amaç için uğraşıyoruz, daha fazla paylaşım, en az maliyet.

• Hacı güzel bi organizasyon yapmayı düşünmüşsün saygı duyuyorum ve bu tip yardımcı konuları herzaman desteklerim. eleştiri yapmıyorum ama bu konu önceden "psn kardeşligi ortak toplanma konusu" adı altında cok tecrübeli bi arkadaş tarafından acılmasına ragmen fazla uzun ömürlü olmadı. nedeni ise herkezin oyun tarzı farklı. aynı oyun tarzı seven 5 kişi oldumu gruplaşmaların önüne gecemezsin normalide o zaten. gelelim asıl meseleye, diger psn kardeşliklerinin kuralları ve sıkılıgından bahsetmişsin. eger 5 tane kafa adam bulup çıkan popüler oyunlar alınırsa kimse itiraz etmez ayrıyeten biz oyundan cok muhabbete samimiyete önem verdigimiz icin para herzaman ikinci planda elimde olan oyun olsa bile sırf arkadaşımın gönlü olsun diye olumsuz yorum bile yapmam. oyun oynamayı seviyorum makinamda yer oldugu sürecede indirir ve cok dandik bi oyun olmadıgı sürecede silmem kimsede silmek istemez. avantajıda tek user üzerinden toplu alım yaparak havale ücreti belasınada bulaşılmıyor. ama konu icerigi acık üyelik oldugu icin tarzı aynı arkadaslar birbirlerini bulup kendi gruplarını yapabilir bu avantajıda var. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 13 Temmuz 2011; 9:42:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Hacı güzel bi organizasyon yapmayı düşünmüşsün saygı duyuyorum ve bu tip yardımcı konuları herzaman desteklerim. eleştiri yapmıyorum ama bu konu önceden "psn kardeşligi ortak toplanma konusu" adı altında cok tecrübeli bi arkadaş tarafından acılmasına ragmen fazla uzun ömürlü olmadı. nedeni ise herkezin oyun tarzı farklı. aynı oyun tarzı seven 5 kişi oldumu gruplaşmaların önüne gecemezsin normalide o zaten. gelelim asıl meseleye, diger psn kardeşliklerinin kuralları ve sıkıcılıgından bahsetmişsin. eger 5 tane kafa adam bulup çıkan popüler oyunlar alınırsa kimse itiraz etmez ayrıyeten biz oyundan cok muhabbete samimiyete önem verdigimiz icin para herzaman ikinci planda elimde olan oyun olsa bile sırf arkadaşımın gönlü olsun diye olumsuz yorum bile yapmam. oyun oynamayı seviyorum makinamda yer oldugu sürecede indirir ve cok dandik bi oyun olmadıgı sürecede silmem kimsede silmek istemez. avantajıda tek user üzerinden toplu alım yaparak havale ücreti belasınada bulaşılmıyor. ama konu icerigi acık üyelik oldugu icin tarzı aynı arkadaslar birbirlerini bulup kendi gruplarını yapabilir bu avantajıda var. kolay gelsin

Ya tabi diğer kardeşliklerin de saydığın avantajları var, hepsine saygı duyuyorum ben. Ama böyle bir talepte var sonuçta, o tarza uygun olmayan arkadaşlar buraya geliyor, hatta o kardeşliklerdeki arkadaşlar da tek oyun veya bir oyun grubu için burada paylaşıma katılabilir. Çünkü burası saürekli aynı üyelerin sadece belirlenen oyunları aldığı bir grup değil, daha çok spontane hareket ediyoruz.

Şimdi ben oyun gruplarını paylaşacağım, o zaman daha anlaşılır olacak sebebi. Şimdi 5 tane oyun grubu var, her oyun grubunu isteyen değişik üyeler var, bu gruplar 5 kişiye ulaşınca oyunlar alınacak. Mesela o 5 gruptan sadece bir tanesi bana uyuyor, ben ona kayıt yaptırdım, bu oyun gruplarının sayısı artabilir. Böylece alternatifler artar.

Aslında asıl sihirli kelime bu "Alternatif" kelimesi sanırım. Bizi en iyi tarif eden bu.

• İnş. anlatmak istedigini uyguluyabilirsin ki bence zor. sana tavsiyem konuyu devamlı güncel tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

İnş. anlatmak istedigini uyguluyabilirsin ki bence zor. sana tavsiyem konuyu devamlı güncel tut.

Eyvallah sağolasın, ilk mesaja oyun gruplarını ekledim, daha anlaşılır oldu. Oyun gruplarına üye alımlarına devam ediyoruz.
  • yalnız şunu söylemek istiyorum her an bu kardeşlikten çıkabilirim ayrıca çok talep olursa admin arkadaşım forumda çok vakit harcayacak, bizim için güzel ama admin için çok yorucu bir kardeşlik olacak gibi gözüküyor
  • split/second düşünebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryz35

split/second düşünebiliriz

ekledim hocam.

Ayrıca oyun listesine bu linkten bakabilirsiniz, TR linkinde çoğu oyun eksik çünkü güncel değil.

http://uk.playstation.com/psn/games/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.