dfu moduna alıp hosttaki son ip adresini sildim ve şuan telefon hiç bir şekilde açılmıyor allah kahretsin ya
ireb programı ıle dfu moddan cıkarman lazım baska turlu acılmaz dfu mod format atman ıcın
tamamdır telefonu çıkardım dfu moddan da itunes 3194 hatası veriyor hala ve senin dediğin şeyleri de beceremedim sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: superiorguy
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain
quote:
Orijinalden alıntı: superiorguy
dfu moduna alıp hosttaki son ip adresini sildim ve şuan telefon hiç bir şekilde açılmıyor allah kahretsin ya
ireb programı ıle dfu moddan cıkarman lazım baska turlu acılmaz dfu mod format atman ıcın
tamamdır telefonu çıkardım dfu moddan da itunes 3194 hatası veriyor hala ve senin dediğin şeyleri de beceremedim sanırsam
cok basıt oysakı o hatayı shsh kaydı olmadıgından verıyor fw de snowbreeze dekı ıfaılth ıle shsh dosyasını fw ye monte edersen sorunsuz yuklersın ama farzedelım butun hepsını haptın gene format atmak ıcın dfu moda alacaksın ıphone a sadece dfu modda format atılıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme