Şimdi Ara

Unlock sonrası sim-card tanımama sorunu (Acil bilgi paylaşımı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer konuda da mesajım var şuan 4-5 insanda aynı sorunu yaşıyor, telefonlar kullanılmıyor. Shsh kaydı almadan direk iTunestan restore ettim

Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.
    We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone
    unlocked.
    To complete the unlock, simply:
    1. Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have internet connectivity.
    2. Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
    3. Backup and restore your iPhone using iTunes .
    For information on backup and restore, please visithttp://support.apple.com/kb/HT1414.
    4. After restoring, your iPhone will be unlocked.

mailinden sonra iTunes aracılığıyla restore ettim telefonu, açıldıktan sonra sim kart taktım yok tanımıyor, at&t sim kartını taktım onu da tanımıyor. Servis yok yazıyor. iTunes ekranında ise there is NO sim card installed in the iPhone you are attempting activate yazıyor. Şuan kullanamıyorum yani telefonu

• sim kartındaki pin kodu engelliyor olmasın ?
  • bende de aynı sorun olmustu 5.1 e yuselttım shsh kaydı da bılgısayara almamıstım bende 5.01 snowbreeze fw hazırladım onu yukledım oldu,yada 5.1 snowbreeze custom fw hazırlayıp 5.1 yukleyebılırsınız ordan cydıa da yuklenecektır,acıkcası ben baya bı ugrasmıstım bugun muradıma erdım korkacak bır durum yok bıraz kafa yormanız lazım oncelıkle 5.01 fw hazırlayın ama hazırlarken de expert mode bolumu var snowbreeze ın ordan de hactıve secenegını secın ben ılk once boyle yapmıstım sonra baseband acaba degısırmı dıye 4.1 e dusurdum ıos umu degısmeyınce shshs kaydımı tıny umbrella ıle aldım masaustune snowbreeze ın son versıyonunu yukledım aldıgım shsh lerden 5.01 ı 5.01 orjınal fw dosyasına monte ettırdım yukleme bıtınce ıtunes e baglayınca dırek unlock ettı sunu soyleyeyım 5.1 dısında butun ıos larda att den unlock yaptırdıysanız fw yukleme ısı bıtınce unlock yazısı ıtunes de gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

sim kartındaki pin kodu engelliyor olmasın ?

pin kodum yok sim kartımda da dün turkcellde kartımı mikro sim yaptırmıştım, o sarı renkli olan yer yani çipinden biraz fazla kesmiş. Yani arta kalan parçada çipin çok az bir bölümü var. Bununla ilgili olabilir mi ?
  • vga kamerayla bu kadar belli oluyor

• sorun muhtemelen bu yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

sorun muhtemelen bu yuzden

umarım öyledir :/ arkadaşımın mikro sim kartını taksam aktive edebilir miyim ? illa chatte kullandığım kendi numaram mı olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: superiorguy

quote:

umarım öyledir :/ arkadaşımın mikro sim kartını taksam aktive edebilir miyim ? illa chatte kullandığım kendi numaram mı olması gerek

tabiki hayır edebilirsniz..
    edit : yazım çok kötü olmuş, kendi numaranız olması gerekmez her türlü microsim ile aktive edebilirsiniz.heralde daha anlaşılır oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 14 Nisan 2012; 20:27:22 >
  • quote:

quote:

quote:

edit : yazım çok kötü olmuş, kendi numaranız olması gerekmez her türlü microsim ile aktive edebilirsiniz.heralde daha anlaşılır oldu :)

teşekkürler :) umarım olur yaa dua ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

yok abi olmuyor, 128lik mikro sim taktım olmuyor olmuyor
  • at&t ile olmuyorsa 128lik micro sim ile olmuyorsa bence bir kez daha restore edin..yada hacktivate yapıp öyle deneyin.bu arada 128kb lık kartı kaça aldınız hangi operatör?
  • quote:

at&t ile olmuyorsa 128lik micro sim ile olmuyorsa bence bir kez daha restore edin..yada hacktivate yapıp öyle deneyin.bu arada 128kb lık kartı kaça aldınız hangi operatör?

hiç bir fikrim yok, eniştemin operator ise Turkcell. Peki hacktivate nedir ? ne işe yarıyor
  • aktivasyon ekranını çıkartmıyor önüne..o kısmı direk geçiyorsun şöyle bir durum var eğer unlock olmasa at&t kartla mutlaka aktive olurdu.. hadi madem olmadı türk operatörle ol onu da olmadı yazılım sıkıntı demektir..
  • evet işte ne at&t kartla ne de diğer sim kartlarla olmuyor. ve şuan kafayı sıyırıcam yani
  • sakin ol edebiliyorsan bidaha restore et.. baktın olmuyor hacktive yaparız
  • quote:

sakin ol edebiliyorsan bidaha restore et.. baktın olmuyor hacktive yaparız

peki tamam, sim kart içindeyken mi restore etmeliyim peki ?
  • parodn Araya Dalıyorum ama aynı sorum bende de vvardı restore yaptım kendi kendine düzeldi farketmez sim kart içinde olsada olmasada...
  • quote:

quote:

aynen farketmez
  • quote:

quote:

quote:

aynen farketmez

şimdi de bu hatayı veriyor

• quote:

dfu moduna alıp hosttaki son ip adresini sildim ve şuan telefon hiç bir şekilde açılmıyor allah kahretsin ya

ireb programı ıle dfu moddan cıkarman lazım baska turlu acılmaz dfu mod format atman ıcın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.