belki yarin sunday is funday gunu oldugu icin servis edebilirler unlock u ama hic umudum yok
beyler android olarak hizmet veren cıhazların kullanımının artması apple'a alternatif bir çözüm aramaya itecegini zannetmiyorum.Sırf bu yuzden unlock u vermezler.Cunku Att firması ıle anlasmaları var bu anlaşmayı fes edemeyecekleri icin bu uygulamaya gıtmeleri zor.Hatta hayal bile.Dünya nın baska ulkelerinden çözüm gelebilir mesala cin rusya gibi ülkelerden hackerlar müdahale ederlerse farkı birsey cıkabılır ortaya.Arkadas zaten bunla ilgili yukarda yazmış.Devteam ve musc falan banada hikaye gibi gelior artık.
ayrıca bazı forumdakı sozu gecen ve uzun zamandırforumda yazılar yazan hatırı sayılır arkadas demısler bu olayı(unlock) oyle bahsedıldıgı gıbı yuzbınler takıp etmıyormus.bızım ulkemızdekı 3-4 bın bekleyenı apple dıkkate alcak degılmıs ya..vs vs yazı sahıbı kendını bılıyor ısım vermeyecegım ancak bu rakamları neye gore soyluyor bu fıkrını destekleyen nedır bılmıyorum..art nıyetlı olduguna kanaat getırıyorum cunku: bugun musclenerd ı twitini takıp eden sadece 18o bın kısı var..:) oldukca ılgınc ınanıyorumki twitini takıp etmeyen bır okadarda ınsan vardır..yanı evet yuzbınler unlock beklıyor..kımse kotu nıyetlı olup aksını ıddıa etmesın lutfen..
apple android için resmi harekete gecemez zaten..sozlesmelerı geregıo tabıkıde bunu yasal mecradan servis etmez ancak devteam gıbı ıllegal maşalarla bunu yapacaktır.yapmak zorunda ama tabı zaman konusu tartısılır..cunku apple çok fantastıkve zekı bır fırma..
gecıkme olacak arkadaslar yenı bır bılgı daha : vincent tweette dıyor kı : 4.3 ios ta safari acıgı hacklendı buyuzden apple 4.3.1 guncellemesı hızla gelecektır..buda unlockı gecıktırebılır dusuncesındeyım
quote:
Orijinalden alıntı: haades
gecıkme olacak arkadaslar yenı bır bılgı daha : vincent tweette dıyor kı : 4.3 ios ta safari acıgı hacklendı buyuzden apple 4.3.1 guncellemesı hızla gelecektır..buda unlockı gecıktırebılır dusuncesındeyım
komedi ya resmen sanki unlock yaptılarda 4.3.1 unlocku geciktirebilir diyorlar
ıngılızcesı ıyı olan bırı olarak net anladıgım sudur : musclenerd daha once yapmıs oldugu acıklamayı reddetmıyor..unlock yarattım dıyor ancak atladıgım nokta elımde T-mobile vardı onu kullanarak kırdım baska hatlarladaunlock olur sanıyodum dıyor oyuzden zaman gecıkmesı olacak denıyorum dıyor.yanı bu arkadas t-mobile kartıyla unlocku gerceklestırmıs ancak bunun dısındakı bır hat ıle buldugu acık calısmıyor. yenı yontem olarak herkes NCK-KEY yontemınden bahsetmıs.Buda 15 hanelı anahtarı her cıhaz uzerınde ayrı ayrı kırmak demek ama sanıyede 100.000 deneme yapabılıyor yaptıklar program buda yaklasık 300 yıl ıcınde bulunabılcek bır key oluyor.herkesın ortak fıkrı nck-key ıle yanı servıs saglayıcı ısmıne gore bır aralık koyarak kırılacagından bahsedıyorlar.eger bu yontem olursa 1 ay gıbı bır zamanda unlock cıkacak denılıyor.
yanlış bilgilendirme..
iPad 2 tamamen kilitsiz olarak satılıyor..
yani unlock yapıcak birşey yok ortada..
Musclenerd ne mi demiş..
hem iPad 2 hem de iPhone 4 de ki seczone(simkilit kodlarının bulunduğu yer) üretilen her cihaza özel olarak atanıyor.. bu sebeple birinden diğerine geçiş mümkün görünmüyor..
yani hiçbir cihazın simkilit kodu aynı değil.. parmak izi gibi düşünün..
Musclenerd en son ne mi demiş..
bb 3.10.01 için bekleyen birine MuscleNerd 'ün verdiği cevap..
bizi şaşırtan 40-bitlik bölümü halledebilirsek unlock uygulanabilir.
önümüzdeki haftasonuna kadar halledebiliriz.
evet ben şu olayı yanlis okumusum at&t için ve verizon için ayri bant genişliğinde makinalar üretmiş , verizon apayri bi sistem kullanıyor normal gsmlerden dolayisi ile at&t versiyonunu almamız lazımmıs ben bunu simlock gibi algiladim ama değilmiş..özür diliyorum
yok artık ya. arkadaş yanlış çeviri yapıp boş yere umut vermeyin millete. hey allahım sen sabır ver yarabbim
u 4.3 jb çıksa kazara update yaptım gitti JB oyun oynayamıyorummmm
Ukalalik olarak almasın ancak iPad 2 aldinizmi iPad 2 baseband alagoritmasi vardır olay su att özel bir bant genisligiligine sahip eleman baseband kodlarına ulaşmış yani unlock kardesim senin elindeki i4 yapsın bklm ne olacak oda sunu diyor ulaştım ama bunlar farkli ondan kullnilmaz birbirinde Buda yalan bu adamlar açıkça oyalıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme