Arkadaşlar ben de yükledim ama çalıştıramıyorum.Resimdekihatayı veriyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba
kimse yok mu?
saol güzel program
eline saglık
sağolasın deneyelim bakalım
sildim. sildiiiiiiimmmmm o şerefsizi en sonunda.. dostum çok sağol paylaşım için. tek kelimeyle ilaç gibi geldi bu program. eyvallah
çok teşekkür eediyorum buna ihtiyacım vardı hemde çok
walla ii güzelde benim silmek istediğim klasörde hata verdi silinemiyo diyo
psp içinde 2gb kart var ama kart toplam 7gb gözüküyo bi klasör var içinde nasıl oluysa silinmiyo silinmediği için de psp düzgün çalışmıyo..
quote:
Orjinalden alıntı: igav
Arkadaşlar ben de yükledim ama çalıştıramıyorum.Resimdekihatayı veriyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba
vistada unlocker programını çalıştıramayıp yukardaki hatayı alan arkadaşlara çözüm... administrator olarak vistayı açtıktan sonra C/program files/unlocker klasorune girin oradaki unlocker dosyası üstünde sırasıyla sağ tık-özellikler-uyumluluk başlığını tıklayın... en altta ''bu programı yönetici olarak çalıştır'' klikini işaretleyip uygula tamam deyin artık unlockerı vistada sorunsuz kullanabilirsiniz....
nasıl işime yaradı bı bılsen cok saol.
teşekkürler kardeş
bişey değil arkadaşlar...
arkadaşlar benim silemediğim 1 dosya var.bu programla da silmeyi denedim ama silemedim
Hata şöyle:
tesekkürler
ty çok saol
uzun zamandır silemediğim bir sürü dosyam vardı çokta önemsemiyodum artık ama bu programı görünce sileyim dedim hemen halletti teşekkürler
denedim gerçekten mükemmel bir program, herkese öneririm, formattan sonra kurulacak programlar arasında yerini aldı
programı bize kazandıran arkadaşa çok çok teşekkür ederim
vista 64 bit de calismiyor mu yoksa ben mi beceremedim?