Şimdi Ara

Ünlü tiktoker Khaby Lame ilk filmini çekiyor: İşte konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünlü tiktoker Khaby Lame ilk filmini çekiyor: İşte konusu
    TikTok'ta 160 milyondan fazla takipçisi olan Senegal asıllı İtalyan influencer Khaby Lame, ilk uzun metrajlı filmini çekmeye hazırlanıyor. Komik TikTok videoları ile kısa sürede dünya çapında üne kavuşan fenomen, aksiyon-komedi türündeki filmde CIA tarafından görevlendirilen bir yemek dağıtım personelini canlandıracak.

Ayrıca Bkz.Squid Game'in 2. sezonundan yeni görseller yayınlandı

Lame'i beyaz perdeye taşıyacak olan casus komedisinin yapımcılığını Perfect Strangers'tan hatırladığımız Marco Belardi üstleniyor. 00Khaby adını taşıyan İngilizce filmde olay örgüsü İtalya, ABD, Monte Carlo, Dubai ve Fransız Riviera'sında geçecek.

TikTok'un zirvesinde

Lame, CIA tarafından düşman istihbarat teşkilatlarını yanıltmak üzere kurgulanmış bir yem rolünü canlandıracak. Sakar gizli ajan, silah kaçakçılarından kaçarken ve DNA örnekleri çalarken, aynı zamanda kıskanç İtalyan Çinli kız arkadaşı ve onun sinir bozucu küçük erkek kardeşiyle de uğraşmak zorunda kalacak.

Covid-19 salgını sırasında işsiz kalan Khaby Lame, TikTok kanalı açarak "basit işleri zorlaştıran" insanlarla alay ettiği kısa videolar yayınlamaya başladı. Tarzı izleyicilerde büyük yankı uyandırdı ve şu an 162 milyon takipçiyle sosyal ağın zirvesinde yer alıyor.

Kaynak:https://variety.com/2024/film/global/tiktok-khaby-lame-acting-debut-spy-comedy-00khaby-1235893886/

• Sonra boş iş diyince ağlıyorlar :D

• Vay anasını, şöyle hiçbir önemi olmayan bir hareketle adamın geldiği yere bak. Ben bu işi bırakıyorum arkadaş!

• İnsanların beyin yapısı çürümüş durumda. TikTok da bunu görmek mümkün.

• şu vasıfsızların ünlü olduğunu görünce kendime şunu diyorum ben niye çalışıyorum ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin tek kelime konuşmadan kendisini takip etmelerini sağlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 3 Şubat 2024; 07:37:39 >
  • Şaka gibi ya arkadaş,millet kimleri ünlü edip uçuk paralar kazandırıyor,akıl alır gibi değil gerçekten...pes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Don't hate the player, hate the game

• Adam aşağılanmışta, ülkemizde bile bir halta yaramayan internet fenomenleri senelerdir filmler, diziler çekiyor. Bunlara alışmak lazım artık.

• Şu adamın 1 paylaşımının bedeli 750 bin dolar civarında olduğunu okumuştum. Cidden Dünya çok garip bir yer halini aldı.

• Tiktokçuların sinema filmi çeker hâle geldiği ilginç bir dönemden geçiyoruz. Düşünün artık kaliteli yapım konusunda nasıl bir kıtlık yaşandığını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendik geçtik ya.Ne vasfın var da film çekiyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.