Şimdi Ara

Unlulerin hayatinda nelere ozenirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayi kari kiz muhabbetine getirmeden, biraz ciddi cevaplarsaniz sevinirm arkadaslar, odev gibi biyerde gerekiyo. Soru acik, bir unlunun hayatinda nelere ozenirsiniz? Roportaj yapilmasi, bazi konularda fikrinizin alinmasi, taninmak, gazetede fotograflarin cikmasi akliniza gelen herhangi bisey?

• Rahat yaşıyorlar, ne uyku sorunları var ne de para. İstedikleri zaman istedikleri yerlere gidebiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaykck

Olayi kari kiz muhabbetine getirmeden, biraz ciddi cevaplarsaniz sevinirm arkadaslar, odev gibi biyerde gerekiyo. Soru acik, bir unlunun hayatinda nelere ozenirsiniz? Roportaj yapilmasi, bazi konularda fikrinizin alinmasi, taninmak, gazetede fotograflarin cikmasi akliniza gelen herhangi bisey?

Dostum,bir çok sinema ve tiyatro sanatçısı arkadaşlarım üstadlarım var..örnek verirsem soner arıca, sümer tilmaç,tuna arman(çiçek takside ki manolya),cengiz küçükayvaz(hatta bi ara benim bacanağımdı) muhlis asan(kendisini babamdan çok severim oda beni evladı gibi görür) ve daha çok var..bir çoğu ilede tiyatroda aynı sahneyi paylaştım..sonuçta onlarda insan ama bizlerden farkı sanatçı oldukları için ve işlerinde profesyonel oldukları için gelirleri iyi durumda ama kiminin gideri çok olduğu için bazen onlarda para sıkıntısı yaşıyorlar kimi ev yaptırıyor kiminin çocukları var masrafları çok fazla bu saydıklarım içinde en samimi olduğum soner arıca ve muhlis asandır..yani uzar gider..merak ettiğin varsa cevaplayabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 19 Ocak 2011; 22:49:42 >

• hiç birşeye özenmem
  • Sadece para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.