Şimdi Ara

Uno Bagaj rafı Subwoofer tasarımı OLMUŞ MU Eksiği fazlası nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar unom var bilirsiniz bagaj nerdeyse yok. onun için arka bagaj rafına düşündüm. resimdeki gibi yapmaya çalışacağım. olur mu uyar mı seste sıkıntı olur mu. slim kabinlerden esinlenerek böyle bir tasarım yaptım. hoparlörlerin markalarına takılmayın sadece olurmu. onlar örnek rasim. birde midbass için kabin gerekiyor mu.

• tasarım güzel olmuş bu bassları ve diğerlerini beslemek için 2 tane amfiye ihtiyacın olucak bir birde kapasitör :) mesela ortaya bi kapasitör koyarsan şekil durur altınada amfileri bağlarsın 10 numara 5 yıldız :D ama ses nasıl çıkar biliyorum yani en azından kaç litre olucak vs vs :)

son olarak bassların önünde boşluk gördüm 2 de pioneer oval atalım ^^

araçta canın sıkılınca eve götür evde de dinlersin ohh miss gibi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 25 Ocak 2013; 23:38:15 >

• biraz fazla kaçmış benimkisi :o) Mertcan arkadaşımızın koyduğu linkteki güzel olmuş. ortaya bir bass yanlara hoparlör falan olabilir. ama benim asıl merak ettiğim konu bass kabinini ince yapıp rafın altına monte yaparsam verim alır mıyım. asıl sorun o. yani bagaj rafı aynı zamanda bas kabini olacak. birde midbasslara kabin gerekiyor mu.
  • birde subwooferı kabinsiz kullanmanın imkanı var mı. açıkçası büyçem az araca sub. istiyorum bagaj küçük kabin koamıyorum. lpgden dolayı istepne bagajda. alet çantası ilyardım derken zaten yer yok. kalanı da yola çıkarken valize falan. az maliyetle kabinsiz sub olur, güzel bas alabiliyorsak midbas olur. çok acemiyim bu konuda o yüzden yardım lazım.
  • midler için kabine gerek yok subwooferın Free Air (Serbest Hava) özelligi varsa kabinsizde kullanılabilir oldugunu biliyorum
  • güzel çalışma midbass ve midleri tweeterleri vs. sadece teyp e bağlayarak dinleyebilirsin ama bass lar için ufakda olsa amfi şart bassı duymak için tasarım ideal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.