Şimdi Ara

Unoffical PBE Patch Notes 2/5/2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umarım uygulanmaz zira Diana shieldı gibi oynadığım karakterlerde dahi nerf beklediğim yerler vardı ama onların haricinde de tokadı basmışlar birçok karaktere.
  • Uygulanırsa kötü olur
  • Kalkan ve heal skillerini nerfleyecegine bariyeri kaldırsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diana ayarsız bi şampiyon ya az bişey buff veriyorsun tanrı oluyor sonra normale döndürecem diye nerfleye nerfleye öldürüyorlar sonra öldü diye az bişey buff atak diyorlar hopp gene tanrı oluyor
  • Shyvane den ne istiyorlar ki bedava oldugu hafta disinda hic gormuyorum bazen canli oyunlarda gorsem girip izliyorum.galio desen gecen aramda denk geldi bende galiomu vardi dedim neyse oynamaya basladim nerf yese uzulurum diana ise yazik artik rahat birakin kizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Galio ve Shyvana'dan ne istiyorsunuz onu anlamıyorum sanki çok güçlü championlar alan insta win.

shyvana'nın e sinin damage'ini düşürmüşler sadece. artık önündeki ilk hedefe değil bütün hedeflere vuruyor. zaten damage için atılan bir skill değildi. minyonların arasında tutması zor olduğu için açmıyordum bile ben. armor reduction ı da 1 saniye arttırmışlar.
  • sadece site linki vereydin daha mantıklıydı. düzensiz saçma bir yazı olmuş.Hiçbirşey anlaşılmıyor
  • bu nerfler ne böyle ya katliam resmen
  • Ne istiyosunuz su dianadan be

• zac bitmiş
  • diananın ve luxun shieldi kesinlikle optu zaten ilk defa yerinde bir nerf riottan kutlarım
  • Diana ve luxun shieldena nerf geldi o iyi olmuşta tpa skinleri nezamana gelir şimdiden Rp ler hazır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.