Şimdi Ara

unoya dış modifiye değmez demeyin 2 sene binicem (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
60.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla de diyeyim söze bile gerek yok..gerçekten araçların ikisde süper olmuş..tek keli
    meyle bravo...
  • ömrü hayatımda böle unolar görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

ömrü hayatımda böle unolar görmedim

görmüş oldun işte,daha ne
  • ewt saolasın bucakli sende olmasan wala dewamını bekliom ha
  • bir uno daha ama bu bucak'tan değil istanbul'dan
     unoya dış modifiye değmez demeyin 2 sene binicem

unoya dış modifiye değmez demeyin 2 sene binicem
  • gercekten bu resimleri görünce bi kez daha heveslendim cok güzel olmuş ama tabii imkanalr dahilinde modifiye yapcam
  • bu aradahttp://www.turkmod.com/aracliste.php?model=82 adresinde değişik unolar var merak edenler bakabilri
    sanırım işe yarar bi site ellerine saglık yapanların
  • yazık günah ya 6-7 milyarlık arabaya 5-6 milyar masraf ne gereği var modifiye parasına unoyu satıp tipo alırsın daha mantıklı değil mi zaten arabayı bi manyak bulunmazsa üstündeki modifiyelere satmak zor olur(kimse 12 milyar verip uno almaz herhalde)
  • Arabalar çok güzel olmuş.Yalnız kırmızı uno'nun 3 resminde 3 ayrı jant var.Bu arkadaşın kaç takım jantı var böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040

yazık günah ya 6-7 milyarlık arabaya 5-6 milyar masraf ne gereği var modifiye parasına unoyu satıp tipo alırsın daha mantıklı değil mi zaten arabayı bi manyak bulunmazsa üstündeki modifiyelere satmak zor olur(kimse 12 milyar verip uno almaz herhalde)

kardeşim sonuçta zevk meselesi bu
    arkadaşımda bilirdi o paraya tipo bulunacağını
    ama bi orijinal tipo'ya binmek var
    bi de TURBOLU 110 HP'LİK FULL MODİFİYELİ UNO'YA BİNMEK VAR
    şu anda zaten aracını satmak gibi bir niyeti de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 25 Mart 2007; 14:03:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haksin

Arabalar çok güzel olmuş.Yalnız kırmızı uno'nun 3 resminde 3 ayrı jant var.Bu arkadaşın kaç takım jantı var böyle.

ilk resimdeki jantlar yaklaşık 1.5 sene önce takılıydı
    2. değişik jantlı resim olan ise geçen haziraz ayında takıldı(6 kollu ince çizgili jant)
    son resimdeki ise daha ocak ayında takıldı(krom jant olan)
    onun resmini ben çekmiştim
  • Çok harika olmuşlar bu uno daki mod ları tipo yada yapılabilimi??? kırmızıdan bahsediyorum
  • gerçekten güzel resimler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Çok harika olmuşlar bu uno daki mod ları tipo yada yapılabilimi??? kırmızıdan bahsediyorum

yapılır tabi niye yapılmasın
    turbo eğer bütç varsa tipo'ya da takılır
    uno'daki arka beyaz stopların aynısı tipo için de var opar bayilerinde
    ayrıca tipo'lara göre şimdi mercekli ön far da yapıyorlar
    bu dediklerimi görmek için turkmod.com adresine gir ve orda ilk sıradaki tipo ile red devil tipo'ya bak
  • Peki Bucaklı kardeş bu arabaların yürür aksamı nasıl modifiye edildi,özellikle öğrenmek istediğim hangi helezon yaylarını taktınız arabalara,bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ

Peki Bucaklı kardeş bu arabaların yürür aksamı nasıl modifiye edildi,özellikle öğrenmek istediğim hangi helezon yaylarını taktınız arabalara,bilgi verirsen sevinirim

hocam kırmızı uno'nun helezon yayları ön/arka 1'er diş kesildi ve 15"jant takılarak yere yakın durması sağlandı
    ne yazık ki uno'lar için üretilmiş spor helezon yayı ve amortisör olmadığı için mecburen yere yakın durması için helezon yayı kesiliyor
    mavi uno'da ise herhangi bir yere yakınlaştırma işlemi yok
    onda sadece 14" kormetal jant var
  • bu arada konuyu açan arkadaş gözükmüyor ortalıklarda???
  • Hocam ben bu helezonların kesilme işlemine pek sıcak bakmıyorum,daha önce bizde bir arkadaşın tipo sunun yaylarını kestik otobanda giderken yay yerinden çıktı,az daha arkadaşım ölüyodu.İnternet üzerinden araştırırken bir arkadaşın uno için üretilmiş 6 cm lik yayları sattığını gördüm,

ancak öğrendiğim bilgilere göre 3.5 cm den daha fazla arabayı yere yakınlaştırırsan bu işlem için gazlı amortisör takmak gerekiyormuş.Bi de bana 6 cm çok fazla geldi almadım.Acaba bizim arabalara uyan başka araçların yayları var mıdır,bir bilgin var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ

Hocam ben bu helezonların kesilme işlemine pek sıcak bakmıyorum,daha önce bizde bir arkadaşın tipo sunun yaylarını kestik otobanda giderken yay yerinden çıktı,az daha arkadaşım ölüyodu.İnternet üzerinden araştırırken bir arkadaşın uno için üretilmiş 6 cm lik yayları sattığını gördüm,

ancak öğrendiğim bilgilere göre 3.5 cm den daha fazla arabayı yere yakınlaştırırsan bu işlem için gazlı amortisör takmak gerekiyormuş.Bi de bana 6 cm çok fazla geldi almadım.Acaba bizim arabalara uyan başka araçların yayları var mıdır,bir bilgin var mı

eğer yay satılan yerde gazlı amortisörde varsa al bağla derim
    daha ii olur
    ama her helezonu kesilen arabanın da yay yerinden çıkacak diye bi kaide yok ama şans meselesi tabi
    çok kesmediğin sürece fazla sakıncası yok
    mesela bazısı gerçekten çok abartıyor ve yayları 4 dişe kadar kesiyor yani yere bi 9-10 cm yaklaştırıyor
    o zaman tehlikeli oluyo tabi...
    ama uno için biz bulamadığımız için mecburen kestik...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.