Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,ayrıca araçlar gerçekten güzel olmuş ellerinize emeklerinize sağlık.
burdayım abi buradıym ancak fırsat oluyo ama konu beni aştı gidiyo bilmedigim konularıda dinelmekle yetiniyorum agzı olan konusuyo olmasın dimi bilgiler ufkumu baya genişletti gercekten:)
dün bir uno da gördüm;ön tamponda sis farlarının takıldığı yere siyah tel ızgara takmış,hava girişi gibi olmuş.Benim baya hoşuma gitti,hem de farklı olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: serkanhakan
burdayım abi buradıym ancak fırsat oluyo ama konu beni aştı gidiyo bilmedigim konularıda dinelmekle yetiniyorum agzı olan konusuyo olmasın dimi bilgiler ufkumu baya genişletti gercekten:)
niye aşsın hocam yaw?? ne güsell sana modlu uno örnekleri sunduk sonuçta imkan ve heves olduktan sonra modifiye olmayacak araç yoktur
turbo uno'nun yeni resimleri....
off off off bu nasıl bişey yaa süppper
özellikle kaput ve ızgara sahane yaaaaa ben biraz basitten baslıcam onun için astı dedim mesela cam filmi bile yok benim aracta bu ay cam filmi ve merkezi kilit ve alarm işi ne para ayırdım spoiler düşünüyorum mama iyice kafamda belirsin ve param biriksin tabii :) öle yapıcam cunku abartısıda hoş durmuyo bence
Abi fotoğraflar süper de ne yakar bu modifiyeli uno? Ben 70 sx ile başedemiyorum. Çok yakıyor uno'lar..
Ses sistemi değişmiş galiba. Bide son hızı kaç hocam bu aracın? saygılar...
Abi fotoğraflar süper de ne yakar bu modifiyeli uno? Ben 70 sx ile başedemiyorum. Çok yakıyor uno'lar..
km'de 35 ykr filan yakıyor o yüzden fazla binilmiyor ama basmaya başlanıldığı zaman nerdeyse 50 ykr'ya kadar çıkıyor yakıt ama karşılığını da veriyor araç
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
Ses sistemi değişmiş galiba. Bide son hızı kaç hocam bu aracın? saygılar...
98 model orijinal 2.0 16v motorlu vectra ile yarıştı ve başabaş gittiler vectra ile vectra 215 km/h sürat yapmış ve uno'yu geçememiş... son hızını sen düşün artık....
aslında satmayı düşünmüyor ama istediği rakamı verseler belki satar yani öylesine koymuş olabilir.... istersen sana verelim arabayı ayarlarız sana bişiler[8D
bu bordo uno ve mavi uno ile uno'ya neler yapılabileceğini gördük herşey sonuçta maddiyatta bitiyor ama 2 tane full modlu uno'nun bizim memlekette olması da fena değil hani
16 nisan 2006 antalya draglarındayız.....
Sağol kardeş,ben şu anki unomdan memnunumKocaeli draglarına giderseniz bana da haber verir misin,hem seninle tanışmaya hemde arabaları görmeye gelirim.
quote:
Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ
Sağol kardeş,ben şu anki unomdan memnunumKocaeli draglarına giderseniz bana da haber verir misin,hem seninle tanışmaya hemde arabaları görmeye gelirim.
konuyu baya bi saptırdık ama olsun artık ben şu anda istanbul'dayım zaten gelmeyi düşünüyorum müsait olursam ama arkadaşım biraz zor gelir taa burdur-bucak'tan kocaeli'ne gelmesi baya bi zor.....
hem mavi hem bordo uno çok güzel özellikle bordoya hasta kaldım mavi unonun resminde bişey dikkatinizi çektimi resimler 2078yılında çekilmiş
fiyat güzel aslında normal bir sx in 7-8000 ytl de dolaştığını düşünürsek.
ama
quote:
turbo+intercooler+blow-off+hava filtresi+performans tipi egzos=yaklaşık 2.000 ytl
bunu nasıl yaptırdı bu fiyata aklım almadı
quote:
Orjinalden alıntı: impress
fiyat güzel aslında normal bir sx in 7-8000 ytl de dolaştığını düşünürsek.
ama
quote:
turbo+intercooler+blow-off+hava filtresi+performans tipi egzos=yaklaşık 2.000 ytl
bunu nasıl yaptırdı bu fiyata aklım almadı
niye yapılmasın hocam?? turbo zaten ankara'dan çıkmacıdan alındı passat 1.9tdi turbosu,intercooler da ducato 2.5tdi intercooleri ikisi beraber yaklaşık 1.000 ytl blow-off yaklaşık 400 ytl'ye alındı egzos ve hava filtresi yaklaşık 350 ytl'ye filan mal oldu işçilikle 2 milyara tekabül etti....