Şimdi Ara

Unranked da Duo girilen lig fark eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam tr serverında unranked 30 lvl hesabım var diamond gold silver ve bronze arkadaşlarım var bazı duyduğum söylemlere göre bronze ile duo girersem 10 win olsa bile en fazla silver a atıyormus böyle bir olay var mı ? yok duo girdiğimin ligi sonucu etkilemiyor mu ? bronze hesaba diamond arkadaşı sokucam diamond ile giremiyorum çünkü ama eğer sonuçta en fazla silvera atıcaksa hiçbir anlamı yok duo girmenin bilgisi olan veya yabancı forumlardan cevirip bana yardımcı olabilicek biri var mı ?" unranked duo with bronze" yazın google da bir sürü yabancı konu cıkıyor ama malesef ceviremedim cevirdiğimide anlayamadım.şimdiden öptüm sizi

• arkadaşlar ?
  • Haklı. Çünkü attığın ilk 10 maçta karşındaki rakiplerin ligi ne kadar yüksek olursa seni de o kadar yüksek lige atar.
  • 10/10 durumda altın2 atıyor diye biliyorum en iyi.Bu arada diyelim diamond arkadaşın girdi altın liginden başladın sen altınlık oyuncumu olucaksın.Bunun eloboosttan farkı ne ? O seviyeye göre oynayamadıgın zaman kaybetmeye başlıcaksın.Yine senin fikrin ama bişi kazanmazsın ligim var diye övünürsün oyna diyince bakarsın adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet_41

10/10 durumda altın2 atıyor diye biliyorum en iyi.Bu arada diyelim diamond arkadaşın girdi altın liginden başladın sen altınlık oyuncumu olucaksın.Bunun eloboosttan farkı ne ? O seviyeye göre oynayamadıgın zaman kaybetmeye başlıcaksın.Yine senin fikrin ama bişi kazanmazsın ligim var diye övünürsün oyna diyince bakarsın adamlara

Oyle bir sey yok. Silver 1 hesapla unranked duo attik. Sonuc 10-10 gold 1
  • tamam diyelim bu adam diamond arkadaşına verdi hesabı arkadaşı 10da10 yaptı gold1 değilde plat attı bu adam plat seviyesindemi olacak ?
  • O Gold 1 başlayan arkadaş geçen sen de atmıştır.

İlk sezonunda 10 da 10 yaparsan gold 4 başlatıyor veya gold 5 gizli mmrına bağlı olarak

2. sezonunda 10 da 5 yaparsan 1. sezonunu bitirdiğin ligde başlatıyor. Sonraki her win için 2 lig üste atıyor diye biliyorum.

Gold V bitirmiştim ben s3ü s4 te 10 da 7 yapıp gold 1 başladım

Not: S3 te 10 da 7 yapıp silver 2 başlamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 da 10 yaparsan en az gold 4 olursun ama rakibe göre bu gold 1 e kadar çıkar.
  • Knk teq gir kurtul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unranked Plat ve diamond la duo giremiyor. Bende gecen sene ranked girmememe ragmen 10/9 ile gold 2 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famboni -- 13 Ağustos 2014; 0:20:12 >
  • kendi charıma sokmucam diamond arkadaşı duo olarak girecem onunla yanlış anladınız xd
  • Ver 75 lira gold 2 yapayim seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bronzla girdim. 10/8 gold5 attı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.