Şimdi Ara

Unreal Engine 4 - Yer ve Duvar Kaplamaları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Unreal Engine 4 ile bir proje aşamasındayım. Yaklaşık 2 haftamı ayırıp dizayn dışında tüm işlemleri yaptım. Projemin içerisinde düzgün çalışan yapay zekalar, envanter sistemi, inşa sistemi, crafting vesaire hemen hemen hepsi tamam. Zaten bu ayrıntılar 2 haftamı yedi bitirdi.Şimdi de pes edip bırakamam.Unreal Engine 4 - Yer ve Duvar Kaplamaları Hakkında O kadar uğraştım ki anlatamam. Ancak takıldığım yer öyle salakça ki söylemeye dilim varmıyor :(
    Bilmiyorum belkide kafamı küçük ayrıntılara dikkat edemeyecek kadar yormuşumdur. kim bilir :)

Derdim şu;
    Zemin ve duvar kaplamalarımı uyguladığımda aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi dev gibi çıkıyorlar. Örneğin duvarı ahşap döşeme ile kapladığımda 10 metrelik bir duvarda 4-5 tane tahta görünüyor. Zemine koyu gri ve beyaz karelerden oluşan bir kaplama uyguladığımda bir kare yaklaşık bir ev büyüklüğünde oluyor. Ne yaptıysam çözemedim. Sorun aldığım materialdendir diyerek başka dizaynları da kullandım ama hala aynı. Bu arkadaşları nasıl küçültüp gerçekçi boyutlarına dönüştüreceğim. Yardımcı olabilecek var mı?

• Tekrar merhaba,
    Sorunumu çözdüm. Çözüm aşağıdaki videoda :)

Unreal Engine 4 - Quick! How to: Scale Materials
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.