Abiler Ben Geçenlerde Yeni Bir Bilgisayar Alıdm İçinede Şöyle Klasik 2-3 Tane FPS Oyun Attırdım Unreal Tournament 3 'üde Atmışlar Oyunu Oynadım Bitirdim Ama Oyunu Multiplayer Oynamak İstedim Araştırdım Bunun İçin Tüm Patchler Ve En Yeni Updateler Filan Lazımmmış Bnede Hepsini Yaptım Oyun Bayağı Güzelleşti Deişti En Yeni Updateleri Yapınca Ama Online Oynamaya Girince ''CONECTİON FAİLED'' Diyor Ya ABiler Ben Naaapcam Bi Yardımcı Olun ...
gerekirse resimde yollarım
Korsan olduğundandır. Ayrıca imzan kural dışı. Ve ayrıca UT 3 klasik bir FPS değildir. İlk UT'nin yanında esamesi bile okunmaz.
UT3 korsan olarak da oynanabiliyor güncelleme yaptıktan sonra o güncellemeye uygun illegal dosyayı bulman lazım internetden.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
Korsan olduğundandır. Ayrıca imzan kural dışı. Ve ayrıca UT 3 klasik bir FPS değildir. İlk UT'nin yanında esamesi bile okunmaz.
UT Klasik bir fpsdir sana bunun hakkında ayrıntılı bilgi verebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: emir-pc06
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
UT Klasik bir fpsdir sana bunun hakkında ayrıntılı bilgi verebilirim
Bu dediğin sadece ilk oyunu için geçerli. Diğer oyunlarında ilk oyununun havası yok maalesef.