Şimdi Ara

UnrealMu Yakında Sizlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serveri hemen hemen tamamladim geriye site ile ilgili bi kaç ufak sorun kaldi ama versionumuz 97j bu konuyu açmaminda bir nedeni o aslinda biraz fikir almak istedim

• Aqa Serverin Özeklerini Yazaydın Bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Serveri hemen hemen tamamladim geriye site ile ilgili bi kaç ufak sorun kaldi ama versionumuz 97j bu konuyu açmaminda bir nedeni o aslinda biraz fikir almak istedim

Hayirli Olsun
    Kolay Gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2_X_R_7_U

quote:

Serveri hemen hemen tamamladim geriye site ile ilgili bi kaç ufak sorun kaldi ama versionumuz 97j bu konuyu açmaminda bir nedeni o aslinda biraz fikir almak istedim

Hayirli Olsun
    Kolay Gelsin

+

Kekeo herşeye sırıtıon 72 diş seni

• quote:

Orjinalden alıntı: pastman

Aqa Serverin Özeklerini Yazaydın Bari

Yukardada dediğim gibi fikirleri almak istiyorum exp hakkinda res point hakkinda lütfen oynuyacak olanlar yazsinlar
  • bence exp 5000 olsun çünkü royalist mu açıldı çok tutuldu.ve serverde +9satılsın.bless soul vb satılmasın ama canavarlardanda belirli oranda düşsün. benim görüşlerim bu saygılarımla
  • HayırLı oLsun...
  • Hayırlı Olsun
  • 97j olsun
  • Uzun süreli olacağına inanıyorsun low exp yap bence çünkü yüksek exp olunca arena dışında hiçbir haritaya uğranmıyor ve belli bir zamandan sonra sıkılıyor herkes aynı mekan aynı spot...Zor olursa insanlar hırslanıyor ama bu dediğim gerçekten de uzun süreli bir server için geçerli.Bu arada şimdiden hayırlı olsun
  • Hayirli Olsun
    97j Olsun
    Turklerin Olsun
    Uzun Omurlu Olsun
    Zor Olsun
    Res Point Olsun
    Otomatik Res Olsun
    Vs-Vs
  • Evet aklimdaki özellikler exp:300 respoint:300 version:97j+99d şuan client ve patch upload ediliyor ufak tefek spot ayarlarinda büyük ihtimal bu gece testte başlariz artik hep beraber :=)
  • quote:

Evet aklimdaki özellikler exp:300 respoint:300 version:97j+99d şuan client ve patch upload ediliyor ufak tefek spot ayarlarinda büyük ihtimal bu gece testte başlariz artik hep beraber :=)

Hadi hayırLısı zor yapıyosun o zamn düşücen uzun ömürLüdür işaL.
  • Ben bu başliği serverin özellikleri hakkinda bilgi almak için açtim ama 1 kişi fikrini belli etti bizde kendimizin tad aldiği şekilde yapacaz
  • exp 500 olsun yada exp 150 felan olsun bide başlarken 300 point verilsin.Ayırca Season 2 ler daha çok tutuluo bence.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.