Şimdi Ara

CSTR - Counter Strike Formu - Artık Sizlerle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyenin en şekil ve en sağlam Counter Strike Forum sitesi açıldı. Tüm CS severleri bekleriz. Forum sitemiz her daim canlı dır.

• Üzgünüm ama ne yazık ki .TK domain uzantısı ile en şekil ve en sağlam Counter-Strike forum sayfası olamazsınız.
  • Bence 3 üyeyle Türkiyenin en şekil ve en sağlam sitesi olmanız pekte zor değil
  • Kanımca Türkiyenin en şekil ve en sağlam CS forum sitesi 1.6'yı ön plana çıkararak siz olabilirsizsiniz
  • 1 dolara godaddy kampanyası ile .com domain sahibi olabilirdiniz.
  • Her şeyi geçtimde bare domain alsaydınız o ne öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum işi boş iş kardeşim kısa yoldan bırak üzülürsün.
  • Çoq şhekkilmiş qardaşım

• Neden tk olunca nedeğişiyor? yazınca girebiliyormusun siteye? Ayrıca bu domain 10 yıllığına satın alındı yani bırakmaya pek niyetim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnekn

Neden tk olunca nedeğişiyor? yazınca girebiliyormusun siteye? Ayrıca bu domain 10 yıllığına satın alındı yani bırakmaya pek niyetim yok.

Satın mı aldın?

tk domain bedava kim çarptı paranı?

www.dot.tk
    Dot TK - Find a new FREE domain
    http://www.dot.tk/en/index.html

• Böyle cahil cuhala takımı birde konuya yazıyor işte. TK domainler sadece 12 ay süreyle bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnekn -- 30 Temmuz 2016; 18:23:50 >
  • quote:

Böyle cahil cuhala takımı birde konuya yazıyor işte. TK domainler sadece 12 ay süreyle bedava

Eeee isimtescil süresi bitmeden sildirip arkasından tekrar register ediyor. Sonuçta beleş domaine ve kendi yapabileceğin işe para vermişsin. Şimdi kim cahil?.
  • Güzel kardeşim ben biliyorum o işleri merak etme sen daha alan adının ne olduğunu bilmezken biz millete web sitesi satıyorduk. 12 ay free hesap ile aldığın TK domaininkullanım sözleşmesini okursan görürsün ki adamlar keyfi isterse yada kullanım tarzından kıllanırlarsa istedikleri an kapatabiliyorlar yani 12 ay aldın diye 12 ay sende duracağı garantisi yok, oysa ben resmi olarak bu alan adını aldım 10 yıl süre ile bu alan adı tüm hakları ile benim, sözleşme var fatura var öyle ücretsiz hesapları kapatır gibi kapatamazla. Yani bu alan adının com dan veya net den hiç bir farkı yok, ayrıca google alan adının uzantısına bakmaz sitenin içerisine kalitesine bakar. Herkesi kendiniz gibi beleşçi sanıyorsunuz, o sitede kullanılan yazılımın lisansı 250 tl sadece. Bu aralar faklı projeler ile uğraştığım için siteye bakamıyorum bile, ben buraya mesaj yazdığımı bile unutmuşum öylesine girince bildirimler yağmaya başladı.
  • quote:

Güzel kardeşim ben biliyorum o işleri merak etme sen daha alan adının ne olduğunu bilmezken biz millete web sitesi satıyorduk. 12 ay free hesap ile aldığın TK domaininkullanım sözleşmesini okursan görürsün ki adamlar keyfi isterse yada kullanım tarzından kıllanırlarsa istedikleri an kapatabiliyorlar yani 12 ay aldın diye 12 ay sende duracağı garantisi yok, oysa ben resmi olarak bu alan adını aldım 10 yıl süre ile bu alan adı tüm hakları ile benim, sözleşme var fatura var öyle ücretsiz hesapları kapatır gibi kapatamazla. Yani bu alan adının com dan veya net den hiç bir farkı yok, ayrıca google alan adının uzantısına bakmaz sitenin içerisine kalitesine bakar. Herkesi kendiniz gibi beleşçi sanıyorsunuz, o sitede kullanılan yazılımın lisansı 250 tl sadece. Bu aralar faklı projeler ile uğraştığım için siteye bakamıyorum bile, ben buraya mesaj yazdığımı bile unutmuşum öylesine girince bildirimler yağmaya başladı.

BB değil mi script?. Vbulletin dururken gidip BB ye 250 vermek ne kadar WEBDEN anlayan birisi olduğunuzu gösterdi cidden.

• Yahu sağdan soldan gördüğün şeylerle gelip tartışmaya girdiğin şeye bak arkadaş.

Birincisi Vbulletin 4 den itibaren yapımcıları değişti o nedenle vbulletin 4 ve 5 sürümleri tırt, hiç bir halta yaramıyor iki sürümüde kullandım. Vbulletin in en sağlam versiyonu 3.8 dir onunda sıfır lisan satışı yoktur 100-150 tl ye ikinci el bulursun ancak, Vbulletin in esas yapımcıları xenforo yazılımını geliştirdiler onu satıyorlar artık ve onunda sadece bir yıllık lisansı Woltlab ın 2 katı tutarında, ayrıca bu yazılımda gayet başarılı ve stabil çalışıyor her türlü özellik mevcut yani Vbulletinden fazlası var eksiği yok, en azından vbulletin gibi bir sıkıntı yaşadığımızda firma destek sağlamak için daha ilk başta 50 dolar pazarlığını yapmıyor vbulletin gibi, adamlar önce soruna çözüm arıyorlar.
  • quote:

Türkiyenin en şekil ve en sağlam Counter Strike Forum sitesi açıldı. Tüm CS severleri bekleriz. Forum sitemiz her daim canlı dır.

Kendileri bir kere dahi girmeyecek olsa da, yeni açılmış bir foruma şans dilemek çok mu zor?
    Umarım büyür, herkesin faydalandığı bir forum olursunuz.
    Başarılar.

• lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz ve temennileriniz için teşekkürler efendim sağolun.
  • chnekn C kullanıcısına yanıt
    bu forumda bazı arkadaşlar nedense kendilerini ispatlamaya çok meraklılar. it ürür kervan yürür hocam çok kulak asmayın başarılar dileriz umarız herkesin yararlanabileceği bir oluşum olur.
  • globaller atarlı elhamdülillah
    hayırlı olsun web siteniz, başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 30 Temmuz 2016; 19:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistics

globaller atarlı elhamdülillah
    hayırlı olsun web siteniz, başarılar

:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.