Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

Bu arada 23 Studios'a Türkçe çalışmaları için teşekkürler.

Rica ederiz umarım çevirileri beğenirsiniz, zaman bulursanız oyunu bitirdikten sonra baştan başlayıp farklı seçimler yapmayı deneyebilirsiniz.

Bu arada oyundaki bazı yerlerde font sorunları olduğunu gördük ve bunu firmaya bildirdik. Çok yerde geçmiyor ama geçen yerler biraz sırıtıyor. Bu sorun muhtemelen bir satırdaki cümleyi oyun motorunun otomatik olarak büyük harfe dönüştürmesi ve büyük İ, Ş, Ğ gibi karakterlerde sıkıntı yaratması.

Belki ciddi bir sorun olmayabilir ama diğer dillere göre bu durum biraz Türkçe'ye özgü bir durum.

Bizler de sizin gibi oyunu çıktığı an oynuyor ve görüyoruz yani önceden oyunu test etme gibi bir durumumuz olmuyor maalesef.

Herkese iyi oyunlar.

• oyun dublajmi hemde
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Dublajda yakışırdi bu oyuna çok konuşma var dun 15 saniye bi yayın izledim karakterlerin konuşması çok hızlı gibi geldi bana dublaji hakediyordu bu oyun dün alman biri oynuyordu almanca dublaj ve alt yazı vardı bizdede dublaj standart olsa keşke.
    Çalışmalarınızda başarılar ah bide şu çıkacak olan Resident Evil 2 Remake i de Türkçe alt yazı da yeterli Türkçe yapsanız keşke Capcom Türkçe çıkarsa oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Rica ederiz umarım çevirileri beğenirsiniz, zaman bulursanız oyunu bitirdikten sonra baştan başlayıp farklı seçimler yapmayı deneyebilirsiniz.

Bu arada oyundaki bazı yerlerde font sorunları olduğunu gördük ve bunu firmaya bildirdik. Çok yerde geçmiyor ama geçen yerler biraz sırıtıyor. Bu sorun muhtemelen bir satırdaki cümleyi oyun motorunun otomatik olarak büyük harfe dönüştürmesi ve büyük İ, Ş, Ğ gibi karakterlerde sıkıntı yaratması.

Belki ciddi bir sorun olmayabilir ama diğer dillere göre bu durum biraz Türkçe'ye özgü bir durum.

Bizler de sizin gibi oyunu çıktığı an oynuyor ve görüyoruz yani önceden oyunu test etme gibi bir durumumuz olmuyor maalesef.

Herkese iyi oyunlar.

Çalışmalarınız için teşekkürler darısı diğer tüm oyunların başına inşAllah.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Herkese iyi oyunlar.

hocam elinize sağlık, bişey sorucam Uncharted collectionda. 1. ve 2. oyunda Türkçe dublaj olacakmış galiba, acaba Okan Yalabık mı seslendirdi yine? birde Uncharted 4 dublajlı mı olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam eline sağlık bende bu soruyu soracaktım,fakat cevap verebileceğini zannetmiyorum Sony ile belli antlaşmalar var bildiğim kadarıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Dublajda yakışırdi bu oyuna çok konuşma var dun 15 saniye bi yayın izledim karakterlerin konuşması çok hızlı gibi geldi bana dublaji hakediyordu bu oyun dün alman biri oynuyordu almanca dublaj ve alt yazı vardı bizdede dublaj standart olsa keşke.
    Çalışmalarınızda başarılar ah bide şu çıkacak olan Resident Evil 2 Remake i de Türkçe alt yazı da yeterli Türkçe yapsanız keşke Capcom Türkçe çıkarsa oyunu.

Oyunların Türkçeleştirilmesi zaman içerisinde belli bir seviyeye geldi ve Sony mümkün olduğu kadar PlayStation'a özel oyunlara Türkçe dilini eklemeye çalışıyor. Aslında sadece Türkçe değil bu özel oyunlarda oldukça fazla dil seçeneği bulunuyor. Bana göre bu da Sony'nin diğer firmalara göre bir adım önde olmasına vesile oluyor. Bir oyunun altyazı veya seslendirme desteğine tamamen Sony karar veriyor. Muhtemelen bu kararlar satış başarısına göre şekilleniyor. Geriye dönüp baktığımızda PlayStation'a özel birçok oyuna Türkçe dil seçeneği getiriliyor. İleride umarım seslendirme çalışmaları da artar, bizler bu konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    Aksini beyan etmiyorum tabikide öyle ben kişisel fikrimi söyledim keske dublajli olsaydı dublaj yapsaydiniz diye elbetteki buna Sony karar veriyor.Umarim bundan sonra artık hep diblaj görürüz alt yazı ojumaktan oyunda etrafa bakamiyoruz doğru düzgün

• TR PSN ön yükleme başladı mı? Kontrol edebilecek birisi var mı? Genelde 14'te başlıyor ps exc.'lerinki

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

TR PSN ön yükleme başladı mı? Kontrol edebilecek birisi var mı? Genelde 14'te başlıyor ps exc.'lerinki

suan basinda bekliyorum acilmadi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Aksini beyan etmiyorum tabikide öyle ben kişisel fikrimi söyledim keske dublajli olsaydı dublaj yapsaydiniz diye elbetteki buna Sony karar veriyor.Umarim bundan sonra artık hep diblaj görürüz alt yazı ojumaktan oyunda etrafa bakamiyoruz doğru düzgün

Hayden Panettiere kendi tatlı sesiyle çığlık attığını duymak varken napcan tr dublaj ile kezbanların sesini hocam
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Başladığında haber verirseniz çok sevinirim hocam evde değilim ona göre iki dk uğrayıp başlatacağım malum 3mbit'e düştük inmek bilmeyecek.

• aynen hocam o :D işi bu adamın çoğu insandan daha çok para kazanıyor yayın yaparak.
  • Satın alıp oynayacak arkadaşlar bence daha çok heyecanlansın oyunu baştan sona izledim ve inanılmaz oyun. Sizi içine çekiyor ve bırakamıyorsunuz oynamayı-izlemeyi.

Spoiler vereyim bazen size sunulan bir-iki seçenekten daha fazlası var
  • indirmeye acilinca pm atarim
    ben 16 mbit ile nasil indirecegimi dusunuyorum 100 mbit internet olsa bile psn in hizini biliyoruz bu yaptiklari sacmaliktan biktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Hem oyunun nasıl olduğunu , hemde Berillin until dawn hakkında düşüncelerini öğrenmek için bsc yayınını azcık bakim dedim.... lan oyun öyle heyecanlıydıki kopamadım ya berilde harika oynadı oyunu ..bir baktım sabah ezanı okunuyor oyun bitmiş .. Oyun başları müthiş sonları ise konu çok değişiyor güzeldi yani .. Bu arada para çekilmiş bende ama indirme işlemi başlamamış

Aynen bende azıcık bakayım dedim 1.5 saat kadar izledim Sonra daha fazla spoiler yememek için kapattım

• geldi mi spot'a?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Başladığında haber verirseniz çok sevinirim hocam evde değilim ona göre iki dk uğrayıp başlatacağım malum 3mbit'e düştük inmek bilmeyecek.

3 mb allah yardım etsin en az 3 gün sürer inmesi daha önce başıma gelimişti biliyorum
  • 9 saat kaldi hala indirmeye acilmadi saniyede 1 mb indirsem 9 saatte inmez
  • Klasik bir pre-load rezilliği.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.