Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazım olmadığı halde dayanamadım sipariş verdim son durumu nedir overgameweb'den siparişler bugün kargolanackmı bende hala bekliyor görünüyor ?
  • indirmeye acildi
  • Akşam üstü beş, altı gibi güzel haberler gelir.
  • İndirmeye açıldı deniliyor ama? =/
  • Hele şukur indirmeyi açdılar
  • Dün bsc yayınıyla bitirdik oyun çok güzeldi.Sadece birkaç yerde konu kopukluğu ve saçma davranışlar vardı. Ps4üm olsa tek başıma deneyim etmek isterdim.
  • Millet oyunu bitirdi, sony daha yeni indirmeye aciyor, gerzekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

Arkadaşlar cihazım olmadığı halde dayanamadım sipariş verdim son durumu nedir overgameweb'den siparişler bugün kargolanackmı bende hala bekliyor görünüyor ?

Overgame oyunları bugün kargoya veriyor.
  • Şimdi oyunu Psn'den aldım ve indirmeye başladı.Geceye kadar biter gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.R. -- 25 Ağustos 2015; 15:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d&r dan haber varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

d&r dan haber varmı arkadaşlar

yarın vereceklermiş kargoya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saatte 4 gb indi 16 mbit internetle eger akk ya takilmaz ve bu hizda devam ederse 38 gb tin gece 12 ye kadar inmesi imkansiz sony
  • Arkadaşlar oyunda cinsellik var mı? Var gibi gözüküyor, eğer yoksa büyük ekrandan oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

d&r dan haber varmı arkadaşlar

yarın vereceklermiş kargoya

normalde bugün kargoya verilmesi yarın da elimizde olması gerekiyordu ama işte...
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Görsellik olarak öpüşme var o da çok değil.Bir yerde ilişkiye girmek için adam sadece tişörtünü çıkartıyor daha da yok diye hatırlıyorum.Ama söz olarak cinsellik var özellikle bir sahnenin sohbeti adamı baya güldürüyor.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Fantazi yaparız ben hiç öyle düşünmemiştim doğrusu neler akliniza geliyor arkadaş mesaji okudugumda çok güldüm.

Bu arada D&R nezaman dağıtım yapcakmis bilgisi olan varmı hala tedarik sürecinde yaziyor oyunun çıkışına bigün var tedarik surecimi olur daha birkaç gün onceden zaten gelmiştir sevkiyatlar ne uyusuklar.

• Oyunu önsipariş yapıyorum kart bilgisi kayıtlı iptal oluyor. 3 tane kredi kartı denedim geçersiz diyor. Çıldırtacaklar illa napıcam ben?

• Oyun spotta satışa çıkmış.

• gears ve ufukta mgs varken bu oyunu bu tarihte çıkarmak kimin fikri acaba
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.