Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun başı baya baya kötü ne olacağını çok belli etmişler ama sonradan açılıyor oyuna dahil oluyorsunuz.Beklentimi karşıladı diyebilirim. gece oynamak kesinlikle şart azda olsa geriyor insanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar spoiler diye bir ibare var Allah aşkına kullanın şunu ya. Sırf oyunu oynayanların değerlendirmesini okumak için giriyorum ama sayenizde oyunun sonunu dahi öğrenecektim az kalsın. Lütfen mesajlarınızı şikayet edilmeden düzeltin.

Düzeltme: konuyu takiplerimden çıkartıyorum, spoiler verenler sağolsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 28 Ağustos 2015; 3:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Arkadaşlar spoiler diye bir ibare var Allah aşkına kullanın şunu ya. Sırf oyunu oynayanların değerlendirmesini okumak için giriyorum ama sayenizde oyunun sonunu dahi öğrenecektim az kalsın. Lütfen mesajlarınızı şikayet edilmeden düzeltin.

Düzeltme: konuyu takiplerimden çıkartıyorum, spoiler verenler sağolsun !

Konu bildiğin spoiler sayfası olmuş. Bundan sonra bakılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Bitirdikte Extended Edition da ekstra görev açılmıyor bir türlü, indirdim ve eklentiler de gözüküyor halbuki.

Dostum DLC ayrıca oynanmıyor oyunun içine yedirilmiş vaziyette. Spoiler vermeden söyleyeyim, başlarda Matt ile Emily bir yere çanta almaya gidiyor, işte o bölüm normalde oyunun kutulu ve normal versiyonlarında yer almıyor.
  • arkadaşlar oyun için izmitten istanbula geleceğim kadıköyde bildiğiniz güvenilir spotçular var mı gidip alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewalove

arkadaşlar oyun için izmitten istanbula geleceğim kadıköyde bildiğiniz güvenilir spotçular var mı gidip alayım

Neden İzmit'te yok mu satan yer

• Spotcularda bile çok pahalı oyun. Ne yapalım artık İkinci ele düşmesini beklicez.

• overgame den sipariş versem yarın elime ulaşırmı acaba kargo işleri nasıl ilk defa sipariş vericem bi kaç kişi vermiş sipariş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

overgame den sipariş versem yarın elime ulaşırmı acaba kargo işleri nasıl ilk defa sipariş vericem bi kaç kişi vermiş sipariş.

Bugün sipariş verirseniz akşam kargolanir yarında elinizde olur büyük ihtimal.

• Source kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan exc oyun almayı düşünüyorum, infamous first light tr kutu olarak gelir değilmi bandrollü ürün satıyor burasıda. Gece mail attım ama dönüş yapmadılar bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsisony 189 TL aynı gün kargo
    Ankaradaki One Game Center, Irmak gibi spotçular 200 TL

Komedi, spotçulardan alınca içinden hediye falan mı çıkıyor, paragözlüğün suyunu çıkardılar
  • Oyunu bitirdim, yaklaşık 8 saat sürdü. Oyunun ilk yarısı ile ikinci arası çok farklı, sanki 2 farklı oyunu birleştirmişler gibi. İlk başta tipik ergen muhabbetleri var ama sonradan açılıyor, daha zevkli bir hal alıyor. Heavy Rain'de hikayenin gidişatını anlamak mümkündü, ileride neler olacağı tahmin edilebiliyordu ama bu oyunda ne olacağını kestiremiyorsunuz. Yapımcıların verdiği tek ipucu totem denilen nesneler. Bunlar karakterin ölümü veya karakterin karşılaşacağı tehlikeli durumlarla ilgili ufak kesitler gösteriyor. Yaptığınız en saçma seçimler bile etki ediyor. Until Dawn korku oyunu olarak geçiyor ama bence gerilim oyunu. Eğer gece vakti ve kulaklıkla oynarsanız daha zevkli oluyor ve amacına ulaşıyor. Spoiler olmasın diye hikaye ile ilgili detay yazamıyorum ancak şunu söyleyeyim hikaye üstünde gerçekten uğraşmışlar.

Grafikler, yüz animasyonları, karakter animasyonları, ışıklandırmalar, sesler ve seslendirmeler çok başarılı. Özellikle yüz animasyonları ve yüz modellemeleri şu zaman kadar gördüklerim arasında en iyisi diyebilirim.

Tek sıkıntı frame düşmeleri. Oynanışı yavaş olduğu için çok fazla rahatsız etmiyor ama bazı durumlarda hissediliyor.

Oyunu çok beğendim. Bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum. Tavsiye ederim. Her sonu görmek, her seçimi yapmak, tüm totemleri vs. bulmak 15-20 saat kadar sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Hepsisony 189 TL aynı gün kargo

Komedi, spotçulardan alınca içinden hediye falan mı çıkıyor, paragözlüğün suyunu çıkardılar

Ben d&rdan sipariş vermiştim ayın 22sinde ve hala tedarik sürecinde yazıyordu bugün iptal ettim ve müşteri hizmerleri önümüzdeki cumaya kadar iade olur dedi fakat çok ilginç bir şekilde 2 dk sonra ücretiniz iade edilmiştir diye mail geldi :D ardından hemen overgame'den kayıt oluşturup sipariş verdim 179 tlye geldi oyun ve karşımdaki kişide baya ilgilendi hemen paketlemeyi yapıyoruz şimdi dedi çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim zaten bu oyunu kutulu olarak çoğu kişi ordan almış ben geç farkettim ama olsun.

Dipnot: D&Rdan asla alışveriş yapmayın ön sipariş bir oyun bugün hala tedarik sürecinde yazıyorsa o firmada büyük sıkıntılar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Hocam buradan exc oyun almayı düşünüyorum, infamous first light tr kutu olarak gelir değilmi bandrollü ürün satıyor burasıda. Gece mail attım ama dönüş yapmadılar bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

Evet hocam burası bandrollü oyun satıyor hatta Sercan Sülün bizzat söyledi facebook'ta Türkiye'de ön sipariş mantığını kavrayan tek yer overgame gördüğüm kadarıyla oyunu çıkışından önce kargolayip çıkış günü bana ulaştırdılar sagolsunlar o yüzden aklınızda bir şüphe olmasın.

• Oyun gerçekten sonradan açılıyor,başta sıradan ilerliyor sonradan belli hedefler koyarak oynadıktan sonra çok keyifli oldu.Korku için fikrim değişmedi ne geriyor ne korkutuyor ani çıkan birkaç şey dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Oyun elime geçti birkaç saat oynadım ve değerlendirmem şunlar :

Grafik olarak çok güzel.

Hikaye oldukça ilginç ve iyi gidiyor. Özellikle seçim olması hikayeyi daha iyi hale getiriyor.

Harbiden korku oyunu olmuş. Bu oyunun o kadar korku olacağını sanmamıştım ama jumpscare'ler yüzünden ödüm patlıyordu.

Yani oyun PS4'ün en iyi oyunlarından biri olarak çıkmış. Şu andaki puanlardan daha fazlasını hakediyor. Birkaç site 8 falan verdi işte o puanlara ben katılıyorum.

Sen p.t. oynama

• Hemen iade yapacağını bilsem bende iptal edeceğim ): ama kartta limitim olmadığı için paşaların keyfini bekliyoruz ):

Edit; iptal ettim bende 3 iş günü içerisinde iade yapılacak dediler bakalım bekleyeceğiz ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 28 Ağustos 2015; 11:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Hepsisony 189 TL aynı gün kargo

Ben d&rdan sipariş vermiştim ayın 22sinde ve hala tedarik sürecinde yazıyordu bugün iptal ettim ve müşteri hizmerleri önümüzdeki cumaya kadar iade olur dedi fakat çok ilginç bir şekilde 2 dk sonra ücretiniz iade edilmiştir diye mail geldi :D ardından hemen overgame'den kayıt oluşturup sipariş verdim 179 tlye geldi oyun ve karşımdaki kişide baya ilgilendi hemen paketlemeyi yapıyoruz şimdi dedi çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim zaten bu oyunu kutulu olarak çoğu kişi ordan almış ben geç farkettim ama olsun.

Dipnot: D&Rdan asla alışveriş yapmayın ön sipariş bir oyun bugün hala tedarik sürecinde yazıyorsa o firmada büyük sıkıntılar vardır.

Bende dün overgame den satın aldım sipariş bekliyor bugün kargoya verirler büyük ihtimalle.
    D&R ida aradim bu sabah hemen iptal ettirdim.
    Yarin elimizde olur umarım

Edit: saat 10.00 da benimde kartima iadeyi gerceklestirmisler.
    Satış konusunda berbat ama iade de çok hizlilar tebrik ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 28 Ağustos 2015; 12:06:15 >

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Banada 3 iş günü içinde iade edilecektir diye mail geldi ): bakalım bugün iade olursa overgameden bende sipariş geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.