Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearless_king

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun pt kadar geriyor mu beyler. aşırı gerilimli şeylerden uzak durmak istiyorum sonra etkisinden çıkamıyorum tuhaf şekilde.

bu P.t Açılı neydi. araştırdım ama bulamadım. hangi oyundan bahsediyorsunuz.

edit : buldum silent hills .

silent hill oyunun oynanabilir trailer anlamına gelen kısaltması hocam P.T. oyun şuan kaldırıldı sanırım mağazadan ama onda ki gerilim korku şuana kadar hiç bir oyunda yok hocam. 2 oyunu korku bakımından karşılaştırmamak lazım.

evet until dawnı oynamaya başladıktan daha iyi anladım tarzını bence 2 oyun tarz olarak bile kıyaslanamaz gibi. Yanlız sormak istediğim birşey var. Tüm karakterleri kurtarma şansım varmı. Oyunun yarıSındayım AMA 2 kişi hakkın rahmetine kavuştu bile :D

evet hocam tüm herkesi kurtarma şansınız var. şu başta 2 kız kardeş zaten ölüyor. oyun onların ölümü üzerine hikayeye başlıyor. oyunu bitirin nerede hangi kararda kimler ölüyor öğrenin. oyun bitince istediğiniz bölümden başlayıp tekrar devam edip bitirin.öyle bir seçenek çıkıyor

Evet hocam onu biliyorum 2side her türlü ölüyor. ilk 2si dışında 2 kişi daha öldü. Hele biri vardıki en sevdiğim karakterdi çok üzüldüm arkasından :) Bu arada teşekkür ederim cevap için

Kimleri öldürdünüz hocam

hocam biri josh o seçim yapmak zorunda kaldığımız sahne hani " ı want to play game "tadında olan :) diğeride jessica aslında tam öldümü onu bilmiyorum çünkü binbir türlü tehlikeyi atlatıp peşinden koştuktan sonra asansörün üstünde yaşıyordu. yardım et dedi tam edicekken asansör düştü. :) Muhtemelen ölmüştür. Ama bulursam çok sevinicem o kadar koştuk peşinden ölmesin bi zahmet :D . ama sonucu söylemeyin çok merak ediyorum.

oyun sonunda kaç kişi kaldığını söylersiniz hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun pt kadar geriyor mu beyler. aşırı gerilimli şeylerden uzak durmak istiyorum sonra etkisinden çıkamıyorum tuhaf şekilde.

silent hill oyunun oynanabilir trailer anlamına gelen kısaltması hocam P.T. oyun şuan kaldırıldı sanırım mağazadan ama onda ki gerilim korku şuana kadar hiç bir oyunda yok hocam. 2 oyunu korku bakımından karşılaştırmamak lazım.

evet until dawnı oynamaya başladıktan daha iyi anladım tarzını bence 2 oyun tarz olarak bile kıyaslanamaz gibi. Yanlız sormak istediğim birşey var. Tüm karakterleri kurtarma şansım varmı. Oyunun yarıSındayım AMA 2 kişi hakkın rahmetine kavuştu bile :D

evet hocam tüm herkesi kurtarma şansınız var. şu başta 2 kız kardeş zaten ölüyor. oyun onların ölümü üzerine hikayeye başlıyor. oyunu bitirin nerede hangi kararda kimler ölüyor öğrenin. oyun bitince istediğiniz bölümden başlayıp tekrar devam edip bitirin.öyle bir seçenek çıkıyor

Evet hocam onu biliyorum 2side her türlü ölüyor. ilk 2si dışında 2 kişi daha öldü. Hele biri vardıki en sevdiğim karakterdi çok üzüldüm arkasından :) Bu arada teşekkür ederim cevap için

Kimleri öldürdünüz hocam

hocam biri josh o seçim yapmak zorunda kaldığımız sahne hani " ı want to play game "tadında olan :) diğeride jessica aslında tam öldümü onu bilmiyorum çünkü binbir türlü tehlikeyi atlatıp peşinden koştuktan sonra asansörün üstünde yaşıyordu. yardım et dedi tam edicekken asansör düştü. :) Muhtemelen ölmüştür. Ama bulursam çok sevinicem o kadar koştuk peşinden ölmesin bi zahmet :D . ama sonucu söylemeyin çok merak ediyorum.

Olur tabi bitirdiysen kaç kişi kalmıştı sende hocam. Bi kıyaslama yaparım oyun sonunda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimleri öldürdünüz hocam

Olur tabi bitirdiysen kaç kişi kalmıştı sende hocam. Bi kıyaslama yaparım oyun sonunda :)

ilk oynayışımda 3 kişi öldürerek bitirmiştim oyunu. hepside zamanlama hatalarım yüzünden öldü

• Benim ilk oyunda sadece Jessica ölmüştü Mike ile 1 2 yerde takıldım platin almak için farklı seçim yapıp diğer kupalarıda almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde merak ettiğim bir konu . birden fazla kez bitirenler söylerse Oyun da bahsedildiği kadar keskin mi verilen kararlara göre hikayenin şekillenmesi olayı. yani farklı noktalara gidiyor mu hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 19 Kasım 2015; 14:14:29 >
  • quote:

Birde merak ettiğim bir konu . birden fazla kez bitirenler söylerse Oyun da bahsedildiği kadar keskin mi verilen kararlara göre hikayenin şekillenmesi olayı. yani farklı noktalara gidiyor mu hikaye.

Bazı kararlar pek ilerleyişi etkilemiyor ama bazı seçimler öyle değiştiriyor ki örneğin chris atış poligonunda sincabı vurduğunda kargalar saldırıyor alnı yaralanıyor. yada jessica ile mike kar topu oynarken kuşa kar topu attığınızda jessica ile mike yerdeyken üzerine buz sarkıtı düşüyor zamanında basamazsanız ölüyor gibi gibi . kısaca ilerleyiş değişmiyor aslında sadece ölümler netleşiyor ya da kurtuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 19 Kasım 2015; 14:37:05 >

• Ps4 u yeni aldim until dawn paketli bir hevesle actim 12gb guncelleme yapiyo yeni bir oyun yukluyo sanki neyin guncellemesi bu kadar biri aciklarsa cok sevinirim.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Valla icerigi hakkinda fazla bilgim yok ama guncelleme uzun surecekse yapma bosver.normal kutulu surumde sorunsuz oynarsin.benim farkettigim.ara ara fps dusmeleri ama o kadarda onemsemedim oyun oyle bi aktiki zevkle bitirdim.keske bu sekil ve dahada uzun hikayeli film gbi oyunlar gelse.

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Benim ilk oyunda sadece Jessica ölmüştü Mike ile 1 2 yerde takıldım platin almak için farklı seçim yapıp diğer kupalarıda almam lazım

Oyunu bitirmeyen ler için gayet yararlı bir bilgi verdin.

• Spoileri unutmusum hocam kusura bakmayın

• Konudaki olumlu yorumlari gorunce gercekten sasiriyorum. Oyunda adamakilli bir hikaye yok 3. sinif hollywood korku filmi gibi. Tek amac sadece safaga kadar hayatta kalmalarini saglamak. Knack oynarken bile oyundan daha cok keyif aldim. Bunu Heavy Rain, Beyond ve Telltale oyunlarini seven biri olarak soyluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Valla icerigi hakkinda fazla bilgim yok ama guncelleme uzun surecekse yapma bosver.normal kutulu surumde sorunsuz oynarsin.benim farkettigim.ara ara fps dusmeleri ama o kadarda onemsemedim oyun oyle bi aktiki zevkle bitirdim.keske bu sekil ve dahada uzun hikayeli film gbi oyunlar gelse.

Oyunun baslarindayim kol yalniz titremiyo yalnizca benden titrememi istemedigi bolumde titriyo oyuna ozgu birseymi yoksa benim dualshockta bir sorun mu var.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyor.benimde aklimda kalan.hareket etmemen gereken yerlerde titredigiydi.oyle hatirliyorum.sorun oldugununzannetmiyorum

• oyunu bitirdim sadece Emily öldü birde öldü sandınız bazı kişilerin ölmemesi mesela Jessica ayrı bi hoş olmuş. Yanlız bir sorum var. Bende " bir kez ısırılınca " diye geçen kelebek etkisi hiç açılmadı nasıl açılıyor. Hiç açılmaması garip değilmi

@KAKÁ @fantastik74 @valley4891_sony

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Konudaki olumlu yorumlari gorunce gercekten sasiriyorum. Oyunda adamakilli bir hikaye yok 3. sinif hollywood korku filmi gibi. Tek amac sadece safaga kadar hayatta kalmalarini saglamak. Knack oynarken bile oyundan daha cok keyif aldim. Bunu Heavy Rain, Beyond ve Telltale oyunlarini seven biri olarak soyluyorum.

Sonucta bu bir oyun film değil. Adamla rinda konu olarak bir iddiası yok kaldi ki kimseninde bundan bir beklentisi yok, adamlar bu piyasada biz oyunculara farklı bir deneyim yasatmak istemisler ve bundada gayet basarili olmuslar oyunun baslarinda biri olarak. Sen hangi kafayla bu oyunu oynamissin onu sorgulaman lazim.

• quote:

oyunu bitirdim sadece Emily öldü birde öldü sandınız bazı kişilerin ölmemesi mesela Jessica ayrı bi hoş olmuş. Yanlız bir sorum var. Bende " bir kez ısırılınca " diye geçen kelebek etkisi hiç açılmadı nasıl açılıyor. Hiç açılmaması garip değilmi

Isırıldığında dönüşecek diye vurdunuz mu hocam.

• quote:

oyunu bitirdim sadece Emily öldü birde öldü sandınız bazı kişilerin ölmemesi mesela Jessica ayrı bi hoş olmuş. Yanlız bir sorum var. Bende " bir kez ısırılınca " diye geçen kelebek etkisi hiç açılmadı nasıl açılıyor. Hiç açılmaması garip değilmi

Emily'i nerede öldürdün ?, Vendigodan kaçarken ventigo tarafından ısırılıyor sadece, orayı kaçırmışsın muhtemelen.

• Extended edition ile normal sürüm arasındaki fark nedir beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Extended edition ile normal sürüm arasındaki fark nedir beyler ?

Extented sürümde 10 dk lık oynanış sunuyor sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Emily'i nerede öldürdün ?, Vendigodan kaçarken ventigo tarafından ısırılıyor sadece, orayı kaçırmışsın muhtemelen.

Aynen öyle Emilyİ ventigodan kaçarken öldürmüştüm ondan olmuş. Sonra tekrar oynayıp o bölümü kurtardım.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.