Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagkan1905

4. bölümden başlanmalı. Forumda 2 arkadaş 6. bölümden başlanmalı demiş fakat eğer 4. bölümden Jessica'nın peşinden giderken riski kısayolları kullanmazsanız veya QTE'lerde hata yaparsanız Jessica ölüyor.

Buradan They All Alive Trophy Guide'ının altındaki 2. Spoiler butonuna basarak nasıl hepsini hayatta tutabileceğinizi görebilirsiniz. (Oyunu bitirmeden bağlantıya tıklanması önerilmez.)

Hocam oyunu platin yapmışsınız ben de kasmayı düşünüyorum 1-2 sorum olacak;

Hepsini nasıl kurtaracağımızı biliyorum sanırım o trophy'i alırsak, kızları ya da erkekleri kurtarma trophyleri de otomatik açılıyor değil mi ?

Bir de totem + ipuçlarının hepsini toplamak lazım, şu hepsini öldür trophyisini kasarken alsak bir sorun olur mu ? Yani karakterleri öldürünce ipucu ya da totem toplanamaz gibi birşey var mıdır ?

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hepsini hayatta tut trophysini aldığınızda tüm kızları kurtarma, tüm erkekleri kurtarma ve Jessicayı kurtarma Trophysi de açılıyor.

Hepsini öldürmeye çalışırken tüm toplanabilirleri toplayamazsınız.

Platin kazanmak için izleyeceğiniz en mantıklı yol:

1- Hepsini hayatta tutun ve tüm toplanabilirleri toplayın. Bu sırada bölüm 5'te alınabilecek Scream Too! ve The Psycho Path, bölüm 5 ve 9'da yapılacak seçimler ile kazanılan The Skillful Wolf Man, ve bölüm 8'de kazanılabilecek Let Em In trophylerini kazanın.

2- Bölüm 6'dan başlayın ve hepsini öldürün. Bu oynayışınızda bölüm 6 ve 8'deki seçimlere bağlı Fatal Grudge ve Ashley Snaps, bölüm 8'de The Exorcism of Emily ve bölüm 9'daki ikilemde sesi takip etmeyi seçerek You Let The Wrong One In trophylerini alın.

3- Son trophy Instant Inferno, oyunun son anlarında kulübede Sam'in ilk ikilemde kalışında (Mike'a yardım et, Şaltere koş) Şaltere koşun ve sonucunda Sam dışında herkes ölsün. Bunu Bölüm 10'u baştan oynayarak veya hepsini öldüreceğiniz oynayışınızda This Is THE END (hepsini öldürmek ile kazanılan) trophysini kazandığınız an oyunu durdurup uygulamayı kapatın. Tekrar açıp ''Devam Et'' dediğinizde en yakın checkpoint'ten başlatacak ve bölüm 10'u tekrar oynamak zorunda kalmayacaksınız.
    Oyunu oynarken yanınızda bu site açık kalsın.
    Boş bir günümde siteyi Türkçeye çevirerek paylaşmayı düşünüyorum.
    (oyunu bitirmeden açmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan1905 -- 10 Kasım 2015; 17:06:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Platinlemek istiyorsan, Sam'i orada kurtarmak zorundasın. Birkaç belgeye ulaşmanı sağlayacak.

Üçgen çıkmaması ilginç olmuş. Alnında gaga yarası var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Kasım 2015; 19:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Platinlemek istiyorsan, Sam'i orada kurtarmak zorundasın. Birkaç belgeye ulaşmanı sağlayacak.

Üçgen çıkmaması ilginç olmuş. Alnında gaga yarası var mıydı?

Hocam yere düştü o karga saldırma sahnesi çıktı ama ?

Chapter 1'de sincabı vurmadım kum torbasını vurdum hiçbirşeye mi ateş etmicez acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Kasım 2015; 19:45:13 >

Atış poligonunda, Chris'le sincabı vurmadıysan, bir problem çıkmaması lazım. Vurunca, karga Sam'e saldırıp alnını yaralıyor; psikopattan kaçarken düşüp, yara açılınca, kan izi yüzünden yakalanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Kasım 2015; 20:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Atış poligonunda, Chris'le sincabı vurmadıysan, bir problem çıkmaması lazım. Vurunca, karga Sam'e saldırıp alnını yaralıyor; psikopattan kaçarken düşüp, yara açılınca, kan izi yüzünden yakalanıyoruz.

Yara var hocam ya banyoda gösteriyor yüzünü yakından, ben oyuna baştan başladım bugün sincabı da vurmadım ama salak gibi 2 ya da 3'te direkt çıktım 4'e geçtim çünkü toplancak birşey kalmamıştı diye, hay kafama mıçayım

• cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    Türkçe ye çwvirirseniz harika olur dostum bekliyorum merakla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza katıldım arkadaşlar yalnız benim oyun kutusunda exented Edition yazmıyor spot aldım sıfır adam hepsi aynı türkçe altyazılı dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.oyununu merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Bende aranıza katıldım arkadaşlar yalnız benim oyun kutusunda exented Edition yazmıyor spot aldım sıfır adam hepsi aynı türkçe altyazılı dedi

Extended Edition olması çok önemli değil ama spotta satılan bazı sürümlerde Türkçe altyazı olmuyor. Alırken dikkatli olmak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Bende aranıza katıldım arkadaşlar yalnız benim oyun kutusunda exented Edition yazmıyor spot aldım sıfır adam hepsi aynı türkçe altyazılı dedi

Extended Edition olması çok önemli değil ama spotta satılan bazı sürümlerde Türkçe altyazı olmuyor. Alırken dikkatli olmak gerekiyor.

Eyv hocam saolasın alırken özellikle sordum türkçe altyazı olup olmadığını sürekli alışveriş yaptığım yer şu an oynuyorum neyseki türkçe oyun baya sardı beni

• 2. oyun ile aklıma şöyle bir düşünce geldi tabi ne kadar olumlu bilemem

Şimdi bu oyun da baş karakter Samantha ve eğer ölmediyse 2. oyunda Sam ile oynayacağız ve Vendigoların üzerine araştırma yapmak için polislerle birlikte çalışıp Joshua'yı kurtarmak gibi duruyor. ( Teorik olarak )

1. oyunun save'i ikinci oyuna etki etmesi gerekiyor yoksa 1. oyunda aldığımız kararların hiçbir anlamı kalmaz. Mesela ölen karakterlerin 2. oyunda olması tam bir saçmalık olur ya new game yapıp herkes hayattaymış gibi oynarız ya da export yaparak 1. oyunda aldığımız kararlarla 2. oyuna kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi bunu bize sunmaları gerekiyor yoksa boştan yere milleti kurtarıp , öldürmedik.

Aynı WD oyununda olduğu gibi seçimlerin bir anlamı olmalı.

Oyunu sahibine yolladım ve sadece 4 trophy'im kaldı ve sonrasında platin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

2. oyun ile aklıma şöyle bir düşünce geldi tabi ne kadar olumlu bilemem

Şimdi bu oyun da baş karakter Samantha ve eğer ölmediyse 2. oyunda Sam ile oynayacağız ve Vendigoların üzerine araştırma yapmak için polislerle birlikte çalışıp Joshua'yı kurtarmak gibi duruyor. ( Teorik olarak )

1. oyunun save'i ikinci oyuna etki etmesi gerekiyor yoksa 1. oyunda aldığımız kararların hiçbir anlamı kalmaz. Mesela ölen karakterlerin 2. oyunda olması tam bir saçmalık olur ya new game yapıp herkes hayattaymış gibi oynarız ya da export yaparak 1. oyunda aldığımız kararlarla 2. oyuna kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi bunu bize sunmaları gerekiyor yoksa boştan yere milleti kurtarıp , öldürmedik.

Kinu daha farkli olur bence. Yine o sekilde oynatmazlar. Bana kalirsa Halloween ya da High School temali olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

Hepsini hayatta tut trophysini aldığınızda tüm kızları kurtarma, tüm erkekleri kurtarma ve Jessicayı kurtarma Trophysi de açılıyor.

Hepsini öldürmeye çalışırken tüm toplanabilirleri toplayamazsınız.

Platin kazanmak için izleyeceğiniz en mantıklı yol:

1- Hepsini hayatta tutun ve tüm toplanabilirleri toplayın. Bu sırada bölüm 5'te alınabilecek Scream Too! ve The Psycho Path, bölüm 5 ve 9'da yapılacak seçimler ile kazanılan The Skillful Wolf Man, ve bölüm 8'de kazanılabilecek Let Em In trophylerini kazanın.

2- Bölüm 6'dan başlayın ve hepsini öldürün. Bu oynayışınızda bölüm 6 ve 8'deki seçimlere bağlı Fatal Grudge ve Ashley Snaps, bölüm 8'de The Exorcism of Emily ve bölüm 9'daki ikilemde sesi takip etmeyi seçerek You Let The Wrong One In trophylerini alın.

3- Son trophy Instant Inferno, oyunun son anlarında kulübede Sam'in ilk ikilemde kalışında (Mike'a yardım et, Şaltere koş) Şaltere koşun ve sonucunda Sam dışında herkes ölsün. Bunu Bölüm 10'u baştan oynayarak veya hepsini öldüreceğiniz oynayışınızda This Is THE END (hepsini öldürmek ile kazanılan) trophysini kazandığınız an oyunu durdurup uygulamayı kapatın. Tekrar açıp ''Devam Et'' dediğinizde en yakın checkpoint'ten başlatacak ve bölüm 10'u tekrar oynamak zorunda kalmayacaksınız.
    Oyunu oynarken yanınızda bu site açık kalsın.
    Boş bir günümde siteyi Türkçeye çevirerek paylaşmayı düşünüyorum.
    (oyunu bitirmeden açmayın)

hocam joshu kurtarmak için nasıl bir yol izlemeliyiz. 10. bölümde vendigo kafasını uçuruyor bende. önceki bölümlerde direğe bağlamıştım.

• fantastik74 kullanıcısına yanıt

10. bölümde, Sam ve Mike'la suya girdiğinde, sol tarafa gidip Hannah'in günlüğünü bulmalısın.
  • Sonunda platin, bazı yerleri 5 kere falan oynadım galiba, kusacaktım artık

Platin almak isteyen arkadaşlar herşeyi sorabilir oyunu yuttum resmen hertürlü yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

2. oyun ile aklıma şöyle bir düşünce geldi tabi ne kadar olumlu bilemem

Samantha ve Sam aynı kişiler zaten bahsettiğin kişi kim ? Hem konu bitti artık devam oyunu olmaz, farklı konsept farklı kişiler olur...

Josh ile ilgili olarak;

Josh zaten vendigoya dönüştü kurtarmak için çok geç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Kasım 2015; 23:34:03 >

Ben sam ile samantha ayrı kişiler demedim ki zaten
    Hikaye bitmedi oyunda kurtulanlar joshua'nın vendigoya dönüştüğünü bilmiyorlar ve onu kurtarmak için kesin döneceklerdir diye düşünüyorum
    Hadi dönüştüğünü bilseler bile illaki askerle orayı temizlemek için beraber geri dönebilirler ( ne de olsa bölgeyi sadece onlar iyi biliyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Kasım 2015; 11:44:17 >

• Çoğu oyuncu josh'ı öldürmüş de olabilir, yani oyunda net bir son yokki, devam oyunu gelmiş josh vendigo, ama sen josh'ı öldürdün belki ilk oyunda ? Kime göre neye göre hikaye ilerliyor derler adama.

Devam oyunu bu yönden olamaz, olmamalı, sıfırdan yeni karakterler, yeni hikaye, yeni mekanlar daha çok isterim, tabi bu benim kendi görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Kasım 2015; 20:25:29 >
    Tabi ki de yeni hikaye mantıklı ama olasılıklar da olmayacak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Kasım 2015; 22:10:03 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.